Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky tak to je jsaný, že každýmu vyhovuje něco jinýho
já jsem dřív furt básnila o Roanu marita, ale líbí se mi jen s hlubokou korbičkou, na tom podvozku se mi nelíbí ta sportovní nádstavba
tak sem se teď nějak zblbla do V-cross
Ahojky holky
tak sem psala Mišce a prej už je to trošku lepší ![]()
no ale chudáček Danielka já skuhrám jako kdybych umírala, když sem nemocná a co takový miminečko, to musí bejt fakt hrůza ![]()
Tak hlavně aby byla malá brzo zdravoučká a Míša s ní mohla domů ![]()
jinak čekám na kritiku toho kočárku
sice už mě to asi od jeho pořízení neodradí ale ráda si přečtu Vaše názory ![]()
Ach jejda, nemocnice, no aspoň jsou v rukou lékařů..
Kajko, pokud se ti V-cross líbí a cítíš, že je to ON, tak není co řešit.
Jsou to docela dost oblíbené kočárky, občas jsem sice slyšela, že někomu praskla na konstrukce, ale to se nevybereš.
Na vadné kusy můžeš ale narazit u všeho
No právě ![]()
i manžovi se líbí a chcem ho jít v úterý objednat do prodejna v KM vedle Magnetonu, paní jsou tam moc ochotný a ceny maj taky v poho ![]()
už se těším až bude doma
dneska manža složil postýlku sice je starší ale to neva a chcem ji ještě buď přelakovat nebo natřít ale to nevím čím
nemáte s tím zkušennosti?
Kajjko, můj drahý je truhlář, pro malého vyráběl nábytek sám a čímsi to vždycky lakoval..
Půjdu se kouknout, jestli nemáme ještě někde pikslu nebo mu cinknu.
Cappy ty seš zlato, to bude fajn info aj bych tu postýlku neřešila ale chci aby to Nelča měla hezký ![]()
Ahoj,nevíte někdo jak se daří MIŠELCEX s Danielkou v nemocnici??
Šak sem včera psala že je to prej lepší
Nechcu Míšu otravovat stejnejma otázkama ale zítra jí zkusím pisnout, ju ![]()
A jak se cítíš KAJKO,ve 30.týdnu to už sem funěla a navíc mě bylo zle až do porodu ![]()
No docela to jde bříško ještě není tak velký ale malá už má sílu tak mi dává zabrat, no ale pálení žáhy a špatně od žaludku to je na denním pořádku
k tomu mě furt zlobí ten čípek
ale jinak to jde
jak budu vědět od Míši co a jak tak sem hodím info ![]()
Ahoj
Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:07