Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo jo už ti skočilo pěkně
a to ještě měsíc co ![]()
pak můžeme vyrazit do podzámky
se Silvou už jsme spolu byly ![]()
no jasně na to se těším nejvíc až budu drandit s kočárkem, se nemůžu dočkat až ho vyzkouším ![]()
nakonec sme objednali ten co sem ho tu už jednou dávala na fotce a přesně v té barvě ![]()
ten vypadá pěkně ![]()
a už ho máte doma nebo je u rodičů…
vypadá to tam na déšt? pořád nevím jestli rychle vyrazit ven nebo počkat ![]()
no zatím v obchodě chcem si pro něj zajet s manžou spolu
takže v sobotu už bude doma, sem říkala že už ho nikde na tu chvilku nechávat nebudu a chcu si to pěkně v klídečku pochystat a sehnat si do toho doplňky a peřinky aby to ladilo tak ho chci mít na očích
no a na pověry prdím ![]()
no já chcu jít do obchodu rozhoupávám se od rána maj v Teta drogerii v akci prášek na praní pro mimča tak asi půjdu ale až po obídku jde na mě kručení tak musím honem nebo nelča pak vždycky začne řádit
se jí to nelíbí
jo jo, já to měla taky doma, každý nadával že proč ho tam mám… a co, nic se nestalo… sice mě jen vyděsily u porodu díky té plodové vodě, ale dopadlo vše v pořádku… Teď tu vedle mě kouká, za chvíli si bude vyžadovat pozornost, nemá ráda když sedím u pc
![]()
to říkám, už fňuká…
![]()
no já už musím nakoupit další dvě větší velikosti… roste jak z vody…
![]()
to je dobře že pěkně rostete, Danielka byla takovej drobeček, taky bych chtěla malinkou holčičku, tak uvidíme, v úterý mi ji dr zase přeměří a zváží tak doufám že nebudem už mít moooc ![]()
No oni se stejně nikdy netrefí… mě tvrdila v té porodnici 3 kila a měla o půl méně…
Je nějajý blbý tlak dneska, nepocituješ Káji? nějak mi blómá hlava…
no asi jo taky je mi nějak divně všude sem už vyvětrala a furt je mi na omdlení tak to asi zase přiletí nějaká hrůza ne?
Míši nevím jestli už sme si dávaly číslo na ICQ, já mám 387892371 - Kajka
mohly bysme plkat i tam ![]()
no káji dávala, už jsem si tě i přidala… jen jsi mi to pořád nepotvrdila ![]()
zkusím to znova, jestli tak ted jsi ![]()
Káji,taky jsem měla kočár doma,dokonce od nějakáho 26.týdne.
Miško,kolik teď Danielka měří a váží? Radimek je teda obřík,už jsem musela začít dávat pleny velikosti 3 ![]()
ty Fyzi my už koupili taky 3, ale jsou ještě v zásobě… Na to že jsme se narodily tak malincí tak má už necelých 5 kilo a asi 58cm… strašně roste…
no já si myslím
se chci s těma věcičkama pro Nelču trochu poňuchňat
a postýlka už je stejně v pokojíčku nachystaná ![]()
teda ti drobci vám ale rostou jako z vody ![]()
jako sem míšo?Jejda
malou ted krmi babicka a za chvilku jedu do km. Ona nas vyjí,ve dve mela polivku a jeste mliko a uz ted ji presnídavku,ale nevypada na to
ja byla v tom zlíne a pak v tabaku,relax a musim jet nakoupit a tez neco ukluhnit.Pak asi do jedne do rana mam prace a prace,same papirovani…hrrrr
jo jo sem…
tady jsme Kroměříž ![]()
Takže vy už jedete dokrmovačky? A co plavání jak vám jde ![]()
Můžeš tady reagovat na cokoliv, nebo klidně piš, ptej se a tak… tady jsou babské keci
![]()