Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
21.4.10 11:08

jo jo už ti skočilo pěkně :-) a to ještě měsíc co :-)
pak můžeme vyrazit do podzámky :dance: :dance: se Silvou už jsme spolu byly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
21.4.10 11:19

no jasně na to se těším nejvíc až budu drandit s kočárkem, se nemůžu dočkat až ho vyzkouším :wink:
nakonec sme objednali ten co sem ho tu už jednou dávala na fotce a přesně v té barvě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
21.4.10 11:26

ten vypadá pěkně :palec:
a už ho máte doma nebo je u rodičů…

vypadá to tam na déšt? pořád nevím jestli rychle vyrazit ven nebo počkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
21.4.10 11:37

no zatím v obchodě chcem si pro něj zajet s manžou spolu :-D takže v sobotu už bude doma, sem říkala že už ho nikde na tu chvilku nechávat nebudu a chcu si to pěkně v klídečku pochystat a sehnat si do toho doplňky a peřinky aby to ladilo tak ho chci mít na očích :wink: no a na pověry prdím :mrgreen:
no já chcu jít do obchodu rozhoupávám se od rána maj v Teta drogerii v akci prášek na praní pro mimča tak asi půjdu ale až po obídku jde na mě kručení tak musím honem nebo nelča pak vždycky začne řádit :mrgreen: se jí to nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.4.10 08:13

jo jo, já to měla taky doma, každý nadával že proč ho tam mám… a co, nic se nestalo… sice mě jen vyděsily u porodu díky té plodové vodě, ale dopadlo vše v pořádku… Teď tu vedle mě kouká, za chvíli si bude vyžadovat pozornost, nemá ráda když sedím u pc :mrgreen: :mrgreen:

to říkám, už fňuká… :lol: :lol:

no já už musím nakoupit další dvě větší velikosti… roste jak z vody… 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.4.10 08:46

to je dobře že pěkně rostete, Danielka byla takovej drobeček, taky bych chtěla malinkou holčičku, tak uvidíme, v úterý mi ji dr zase přeměří a zváží tak doufám že nebudem už mít moooc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.4.10 09:17

No oni se stejně nikdy netrefí… mě tvrdila v té porodnici 3 kila a měla o půl méně…

Je nějajý blbý tlak dneska, nepocituješ Káji? nějak mi blómá hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.4.10 09:31

no asi jo taky je mi nějak divně všude sem už vyvětrala a furt je mi na omdlení tak to asi zase přiletí nějaká hrůza ne?
Míši nevím jestli už sme si dávaly číslo na ICQ, já mám 387892371 - Kajka
mohly bysme plkat i tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.4.10 10:11

no káji dávala, už jsem si tě i přidala… jen jsi mi to pořád nepotvrdila :palec:
zkusím to znova, jestli tak ted jsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.4.10 10:15

přidávám a ty nic… zkus tam šoupnout ty mne…406012824

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.4.10 13:32

Káji,taky jsem měla kočár doma,dokonce od nějakáho 26.týdne.

Miško,kolik teď Danielka měří a váží? Radimek je teda obřík,už jsem musela začít dávat pleny velikosti 3 :roll:

• Citovat
  • Upravit
5679
22.4.10 15:20

ty Fyzi my už koupili taky 3, ale jsou ještě v zásobě… Na to že jsme se narodily tak malincí tak má už necelých 5 kilo a asi 58cm… strašně roste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
22.4.10 16:04

no já si myslím :wink: se chci s těma věcičkama pro Nelču trochu poňuchňat :mrgreen: a postýlka už je stejně v pokojíčku nachystaná :mrgreen:
teda ti drobci vám ale rostou jako z vody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
22.4.10 16:59

jako sem míšo?Jejda :) malou ted krmi babicka a za chvilku jedu do km. Ona nas vyjí,ve dve mela polivku a jeste mliko a uz ted ji presnídavku,ale nevypada na to :) ja byla v tom zlíne a pak v tabaku,relax a musim jet nakoupit a tez neco ukluhnit.Pak asi do jedne do rana mam prace a prace,same papirovani…hrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.4.10 20:40

jo jo sem… :mrgreen: tady jsme Kroměříž :mrgreen:

Takže vy už jedete dokrmovačky? A co plavání jak vám jde :dance:

Můžeš tady reagovat na cokoliv, nebo klidně piš, ptej se a tak… tady jsou babské keci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová