Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
myslím, že každý je mladý na kolik se cítí
strejček říká, že se cítí furt na puberťáka, jen tetince už se to asi moc nelíbí
to chování by občas odpovídalo ![]()
V tom případě se cítím tak na 20
Už se těšim jak dorazím domů a vyrazíme někam s kámoškama ![]()
derida píše:
V tom případě se cítím tak na 20
Tak to já to mám přesně naopak ![]()
Cappy, tobě je 20?? Jestli jo, tak tiše závidím!! když si vzpomenu na své dvacetiny, to byla parádička, ale to jsem byla bez dětí a začínala jsem bydlet se svým manželem ![]()
Derido, ano, je mi 20, konkrétně v srpnu budu mít 21. narozeniny.
Ale opravdu se cítím tak na těch 30.
A věř, že není co závidět.
Lidé na mě koukají skrz prsty a ani se jim nedivím, spousta mladých matek dělá, nám - těm zodpovědným, akorát ostudu a špatnou pověst.
Jediné, co mi můžeš závidět je to, že mám možná více elánu, jinak mou životní situaci nikomu nepřeju.
Těhotenství nebylo plánované, ale určitě né nechtěné, na Matýska jsem se strašně moc těšila.
Akorát teď už si čím dál tím více začínám uvědomovat, jak jsem si zavařila. Jsem vlastně příživník, nikdy jsem nepracovala a nemám se kam po RD vrátit, to bude ještě zajímavé, co budu dělat ![]()
Cappy, co si udělat ted při mateřské nějaký kurz, třeba nehty a zkusit to pak někde v salonu. Jakou jsi studovala školu? Jinak máš teda můj obdiv, já si vůbec nedovedu představit, jak bych se ve 20 dokázala postarat o mimčo. A s přítelem jste spolu nebo Matýska vychováváš sama?
Cappy: tak já jsem sice pracovala, ale po mateřské se taky nebudu mít kam vrátit, v práci se hrálo jen na smlouvy na určito no a tak sem jako zaměstnanec vedená jen do 30.6.2010 no a pak šlus
asi budu řešit stejný problémy jako ty, praxi mám úplně v jiných oborech než sem vystudovala ale po mateřské už to nebudou ty firmy brát tak moc na vědomí přece jen 3 roky doma s dítětem to člověk prej podle některých „zakrní“ no a s malým prckem se o mě asi firmy moc prát nebudou ![]()
Derido, o kurzu jsem uvažovala, ale krachlo to na tom, že nemám vůbec žádné hlídání, já mám Matyho prostě pořád za zadkem.
Možná příští rok ještě něco narychlo stihnu, to už třeba nebudu kojit, tak by to snad šlo.
A jakou mám školu? Já nemám školu
Já mám gympl
Takže jen dobrou příravu pro studim na VŠ, ale jinak nic ![]()
Za dva týdny jedu sice na přijímačky, letos jsem si podala přihlášku, ale beru to spíš jako výlet do Brna ![]()
Naštěstí jsem nezůstala sama, přítel žije s námi, akorát je teda skoro pořád v práci.
Kajko, to je ale diskriminace, že?
Taky mám pocit, že je v podvědomí, že ženská na mateřské prostě zakrní a je pak k ničemu ![]()
A to já si přitom pěkně procvičuji nejen jazykové znalosti - při objednávání ze zahraničí ![]()
Cappy, já vystudovala Obchodní akademii, pak jsem si udělala ještě jazykovku/němčinu/ a od 20 cestuju s manželem. Nejdřív jsme byli 3 roky v Praze, pak 4 roky v Holandsku a ted budem 3. rok v Itálii. Takže jsem obstojně vybavena jazykama. A ještě počítám, že nás nějaká země čeká. Ale tak za dva roky se chceme vrátit už na stálo do CR. Já mám představu, že bych si otevřela salon, masáže a různé stroje na celulitidu a liposukce. Tak uvidíme, zatím sbírám informace.
Jinak o VS jsem taky přemýšlela, ale říkám si, jestli bych to vůbec upotřebila ![]()
Derido,jojo,jsem učitelka.Tak mě napadlo,neznáš z OA Radku Uhlíkovou,nebo Zdenku Janečkovou?
Dančo,no věkem jsem fakt blízko,začátkem května mi bude 29.
V kolikátým roce maturovaly?? já v 99. Zdá se mi, že Radka Uhlíková chodila do Ačka.
Fyzi,tak trochu blizko.ele proč mam pocitm,že tu jsem za starou větev?
Páč to tak asi bude.
A proto když budete hodne zveřejnim ksicht.Anonymni tu už stejně nejsem.A mažu posledni větu.jsem už fakt přepracovana.