Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fyzikářko, tak to bude určitě ona, znám ji ale jen od vidění. Holky máte tu nějak mrtvo, co provádíte??
taky si říkam,ja teda kukám na primu
ale o reklame sem vletim kdo co a jak ![]()
Dančo,jsme mladé a krásné
A ještě dlouho budeme.
Jdu 14.května na střih a melír,ale jsem objednaná až po 16 hodině,to už asi nebudeš v práci,že?
My jsme pořád někde venku,užíváme sluníčka.
tak venku už je oopravdu hodně očekávané teplo,to se musí užít ![]()
Fyzikářko k jaké kadeř chodíš??? Švagrová chodí k Formánkové. Já jdu ke kadeřníkovi ve středu
Zítra mě čekají nehty.
No dámy hoďte nějaký typ dobré kadeřnice
já chodila hodně roků na Oskol k paní Koupilové ale chci změnu tak si nechám poradit
a přijatelný ceny sou vítaný ![]()
Kajjka píše:
No dámy hoďte nějaký typ dobré kadeřnice
já chodila hodně roků na Oskol k paní Koupilové ale chci změnu tak si nechám poradit
a přijatelný ceny sou vítaný
nam chodi kluk z hulina ceny uplne super ale je s nim silena domluva,ale mojeho mama chodi k nejakym tep…
nekde u kvetne a jako na to ze ji je 50 tak vypada na 35 ma to fakt bomba,K formánkove bych nesla,ja se svojim harem bych tam nechala celou materskou ![]()
![]()
![]()
K Formánkové bych taky nešla na mě je hodně mastná
ale nechala sem se načesat na svatbu u kadeřnice, nepamatuju si teda její jméno, ale sídlí ve sklepě domu u knihovny v KM a je tam aj kosmetika a tu dělá kámoška tak mi ju dohodila ![]()
Fyzi,zavirame v 16 hod.takže se zas minem.
Ja chodim k Marti Henzelyove.Pod hasičarnu na Oskol.A jsem max spokojena.
NA ples mně česala nějaka s Kvasic a taky fajn
Tak včera jsme byli ve Zlíně v kině,kdo má rád české filmy,vřele doporučuji,reálné milníky života 4 příběhů navzájem se proplétajíchích,pomalu dvouhodinova kukanda
dnes metem k doktorovi a budu mu muset rict o mem nekojeni to budou reci no co uz.A pak včelička a domu,jsem zvědava jak jsme porostli a pribrali
jake mate plány na dnes děvčata?