Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já byla ráno s malou venku, odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilku jdu uložit i Davídka. Zítra mi přiletí kamarádka, tak večer vyrážíme na babskou jízdu:-))
Nymphy, co máš s kojením?
derida píše:
Tak já byla ráno s malou venku, odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilku jdu uložit i Davídka. Zítra mi přiletí kamarádka, tak večer vyrážíme na babskou jízdu:-))
Nymphy, co máš s kojením?
Ahojda.Malá šla císařem a nechtěla odemě pít,trošku nám to šlo přes klobouček ale potom jsem chytla chřipku,měla jsem 40cítky horečky tak jsme přešli na UM.Jinak tu řeč stojí…Já dnes konečně sehnala čepičku s kšiltíkem a v obchudku kde meli vyprodej male nakoupila za 1650 ale platila jen 420 ![]()
derida píše:
odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilku
Ách jo, ženy, jak to děláte, že máte čas ještě chodit ke kadeřníkovi?
Moje vlasy vypadají hrozně, přímo příšerně, naposledy jsem někde byla v říjnu a to byla kadeřnice u mě (kamarádka), ale to už mi padlo a já prostě neseženu hlídání, nemá mi kdo pohlídat Máťu, takže vypadám jak vypadám ![]()
Už jsem i přemýšlela, že se snad šmiknu sama, protože je to s mými vlasy opravdu děs ![]()
Nymphy, super kauf ![]()
U nás v BpH máme leda tak ťamany - a že jich tu je ![]()
Oblečení a celkově věci pro malého objednávám přes net.
Já na ty dětské obchůdky stejně ani moc nejsem, teda až na Slůně ve Zlíně, tam se mi líbí převelice ![]()
Cappy píše:derida píše:
odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilkuÁch jo, ženy, jak to děláte, že máte čas ještě chodit ke kadeřníkovi?
Nymphy, super kauf
Moje vlasy vypadají hrozně, přímo příšerně, naposledy jsem někde byla v říjnu a to byla kadeřnice u mě (kamarádka), ale to už mi padlo a já prostě neseženu hlídání, nemá mi kdo pohlídat Máťu, takže vypadám jak vypadám
Už jsem i přemýšlela, že se snad šmiknu sama, protože je to s mými vlasy opravdu děs
U nás v BpH máme leda tak ťamany - a že jich tu je
Oblečení a celkově věci pro malého objednávám přes net.
Já na ty dětské obchůdky stejně ani moc nejsem, teda až na Slůně ve Zlíně, tam se mi líbí převelice
Ahojky,tak já take ne,kdyby venku nebyla velka cedule VÝPRODEJ 70% nejdu tam
take nejradeji nakupujem na netu nekdy skaknem do sekacku tak se daj sehnat levne i pekne kousky ![]()
Ahojky no trochu se nám to tu zaseklo
to je asi tím hezkým počáskem, co bylo v minulých dnech
njn i já jsem vyrazila do ulic ![]()
No, tak doufám, že teď, když je venku ošklivo, bude účast hojnější ![]()
My jsme doma, co budeme dělat netuším ![]()
Tak ja budu dneska žehlit a vařit,at zas mužem odvezt ditko.Střizliva už po včerejšku jsem.Ale je mně nevalně:_(((.
Jsem to včera přepiskla
kdepak jsi byla?
ahojte,no nejspíš ale na par minutek sem skočit navečir jde
tak my jdem s malickou dnes na navstevu a pak domu doufam ze se nekdo stavi na kafco a taky pouklizim ![]()
Na Oskole.Kamoška slavila narozeniny.
A dneska jsem jak praštěna,bo jsem přošla úpozdě.
A abych se nenudila,tak mi uletěly dviřka u pračkya.Grrrrrrrrrrrrr.
mně už dneska asi šlehne
Tak my sme teď došli z oběda od tchánovců, naštěstí nikdo neprudil takže docela pohodky, aspoň sem nemusela vařit ![]()
no a teď mi manža utekl cosi pořešit s autem
takže čekám až se mi navrátí a dáme kafíčko
už mám na něj chuť a k tomu zmrzlinku ![]()
Jen doufám že zítra bude trochu obstojně, musím na diabetologii a v dešti courat po KM se mi nechce ![]()
Kaji,tak zitra necourej v děšti a stav se za mnou na chlebiček ![]()
Tak jestli mi to vyjde tak dojdu je to v té ulici Moravcova že? ![]()
jj
ale myslím že sem k poznání profilová fotka není tak stará
jen jsem teď trošku větší no ![]()