Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
28.4.10 20:15

Tak já byla ráno s malou venku, odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilku jdu uložit i Davídka. Zítra mi přiletí kamarádka, tak večer vyrážíme na babskou jízdu:-))
Nymphy, co máš s kojením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.4.10 11:10
derida píše:
Tak já byla ráno s malou venku, odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilku jdu uložit i Davídka. Zítra mi přiletí kamarádka, tak večer vyrážíme na babskou jízdu:-))
Nymphy, co máš s kojením?

Ahojda.Malá šla císařem a nechtěla odemě pít,trošku nám to šlo přes klobouček ale potom jsem chytla chřipku,měla jsem 40cítky horečky tak jsme přešli na UM.Jinak tu řeč stojí…Já dnes konečně sehnala čepičku s kšiltíkem a v obchudku kde meli vyprodej male nakoupila za 1650 ale platila jen 420 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.4.10 20:45
derida píše:
odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilku

Ách jo, ženy, jak to děláte, že máte čas ještě chodit ke kadeřníkovi?
Moje vlasy vypadají hrozně, přímo příšerně, naposledy jsem někde byla v říjnu a to byla kadeřnice u mě (kamarádka), ale to už mi padlo a já prostě neseženu hlídání, nemá mi kdo pohlídat Máťu, takže vypadám jak vypadám :roll:
Už jsem i přemýšlela, že se snad šmiknu sama, protože je to s mými vlasy opravdu děs :cert:

Nymphy, super kauf :mrgreen:
U nás v BpH máme leda tak ťamany - a že jich tu je :roll:
Oblečení a celkově věci pro malého objednávám přes net.
Já na ty dětské obchůdky stejně ani moc nejsem, teda až na Slůně ve Zlíně, tam se mi líbí převelice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
30.4.10 10:40
Cappy píše:
derida píše:
odpoledne u kadeřníka a ted malá už spí a za chvilku

Ách jo, ženy, jak to děláte, že máte čas ještě chodit ke kadeřníkovi?
Moje vlasy vypadají hrozně, přímo příšerně, naposledy jsem někde byla v říjnu a to byla kadeřnice u mě (kamarádka), ale to už mi padlo a já prostě neseženu hlídání, nemá mi kdo pohlídat Máťu, takže vypadám jak vypadám :roll:
Už jsem i přemýšlela, že se snad šmiknu sama, protože je to s mými vlasy opravdu děs :cert:

Nymphy, super kauf :mrgreen:
U nás v BpH máme leda tak ťamany - a že jich tu je :roll:
Oblečení a celkově věci pro malého objednávám přes net.
Já na ty dětské obchůdky stejně ani moc nejsem, teda až na Slůně ve Zlíně, tam se mi líbí převelice :-D

Ahojky,tak já take ne,kdyby venku nebyla velka cedule VÝPRODEJ 70% nejdu tam :Dtake nejradeji nakupujem na netu nekdy skaknem do sekacku tak se daj sehnat levne i pekne kousky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
30.4.10 21:39

žije tu někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.5.10 10:26

Ahojky no trochu se nám to tu zaseklo :mrgreen: to je asi tím hezkým počáskem, co bylo v minulých dnech
njn i já jsem vyrazila do ulic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
2.5.10 11:06

No, tak doufám, že teď, když je venku ošklivo, bude účast hojnější :cert:
My jsme doma, co budeme dělat netuším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
2.5.10 11:11

Tak ja budu dneska žehlit a vařit,at zas mužem odvezt ditko.Střizliva už po včerejšku jsem.Ale je mně nevalně:_(((.
Jsem to včera přepiskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
2.5.10 11:35

kdepak jsi byla? :) ahojte,no nejspíš ale na par minutek sem skočit navečir jde :) tak my jdem s malickou dnes na navstevu a pak domu doufam ze se nekdo stavi na kafco a taky pouklizim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana26 nepř.
2.5.10 12:14

Na Oskole.Kamoška slavila narozeniny.
A dneska jsem jak praštěna,bo jsem přošla úpozdě.
A abych se nenudila,tak mi uletěly dviřka u pračkya.Grrrrrrrrrrrrr.
mně už dneska asi šlehne

• Citovat
  • Upravit
3184
2.5.10 13:13

Tak my sme teď došli z oběda od tchánovců, naštěstí nikdo neprudil takže docela pohodky, aspoň sem nemusela vařit :palec:
no a teď mi manža utekl cosi pořešit s autem
takže čekám až se mi navrátí a dáme kafíčko :wink: už mám na něj chuť a k tomu zmrzlinku :mrgreen:
Jen doufám že zítra bude trochu obstojně, musím na diabetologii a v dešti courat po KM se mi nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana26 nepř.
2.5.10 14:05

Kaji,tak zitra necourej v děšti a stav se za mnou na chlebiček :wink:

• Citovat
  • Upravit
3184
2.5.10 14:10

Tak jestli mi to vyjde tak dojdu je to v té ulici Moravcova že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana26 nepř.
2.5.10 17:18

jj,přesně tam.A hlaš se

• Citovat
  • Upravit
3184
2.5.10 17:30

jj :-D ale myslím že sem k poznání profilová fotka není tak stará :wink: jen jsem teď trošku větší no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová