Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
24.4.10 12:55

:-D no já nemyslela dnes :) to by me muj zaplestil chce si vzit malou pak na fotbal a tak necekane neco mit kdyz jsem rekla ze nemam :) ale urco dojed a muzem udelat prochazku po km,míša by se mohla přidat s Danielkou co :dance: ? Aspon mas nabitej den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.4.10 14:01

No a kdy Kiki? my byly doted na zahrádce :-) tatínek jel na tuning a já se opalovala a malá chrněla ve stínečku… mám taky vypálené kratase, proč ká si nedala plavky že :cert: :cert:

určitě pak můžeme udělat výlet do podzámky, už je i pěkně a venku se dá popř i nakojit… ale bacha na čučáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.4.10 16:10

ahojky při sobotě :mavam:
tak máme konečně to naše vozítko doma, teď už jen Nelču a můžu drandit po okolí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.4.10 16:20

Ahoj holky, jdu vás pozdravit, jsem z Holešova, sice ted bydlíme v Itálii, ale v létě na tři měsíce přijedeme zpátky domů. Do Kroměříže jsem chodila na Obchodní akademii, je to moc pěkný město :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.4.10 16:30

Ahoj… Vítáme novou maminku :-)

Jo jo Káji pak budeme všechny drandit v podzámce :mrgreen: :mrgreen:

My ted přišli z venku a asi půjdeme ještě sednout na zahrádku, snad se malá unaví a v noci bude spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.4.10 16:50

jo dneska je venku fakt krásně sem škemrala až mě Filda vzal na procházku :mrgreen: tak sem krásně vyvenčená :dance:

Taky vítám novou mamču :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.4.10 18:34

tak ty máš specifické vycházky ven s malou :) tak nahodme nejake datum a cas :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.4.10 20:29

My jsme dnes byli v Podzámce a užili si tatínka,přes týden má dost nabitý program.

Derido,vítej

• Citovat
  • Upravit
13114
24.4.10 22:32

Děkuju za přivítání, do Podzámky jsem se chodila ulívat za školu :-D Fyzikářko, ty jsi myslím učitelka, že?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.4.10 22:41
fyzikarka píše:
My jsme dnes byli v Podzámce a užili si tatínka,přes týden má dost nabitý program.

Závidím, my si tatínka užíváme max půl dne za týden a i to je moc..

Derido, ahoj :mavam:
Holešov znám tedy líp než Kroměříž, přeci jen to mám blíž.

Tu Podzámku vám taky těžce závidím, tady v Bystřici není moc kam jít :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
24.4.10 23:05

Cappy, já znám dobře i Bystřici, jezdila jsem tam na Laserovky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.4.10 07:41

Deri: jj Podzámka to vždycky jistila :mrgreen: taky sem tam chodila s klukama za školu tam se dalo vždycky dobře zašít :wink:
Deri kolik je ti let? Teda jestli nejsem moc zvědavá :oops: vlastně to nevím u žádné z holek tady :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.4.10 08:47

Tak o záškoláctví v Podzámce jsem přišla, já studovala ve Zlíně, ale i tam bylo samozřejmě spoustu míst, kam se zašít :mrgreen:

Kajko, věk je zanedbatelný údaj, ale tobě je tuším kolem 25, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.4.10 08:49

Cappy: jj ale už se blíží 26 :mrgreen: letí to jako blázen :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.Dana26
25.4.10 09:02

Mladice.Tším,že mně tu muže věkěm sekundovat Fyzi.A to se obavam,aby taky nebyla mladší.

Zaškolactvi v podzamce neznam,učila jsem se v Bystřici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová