Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
23.4.10 19:13

no to já už se těším až si celou noc zdřímnu.. :mrgreen: :mrgreen: to bude ale až tak v roce :mrgreen: :mrgreen:

ne e, ted mi na rukách usnula, jen ji položím tak se hned probudí… ale ona jak kdy, ona má tak dva dny v týdnu že chce být jen a jen na rukách… jinak v pohodě vydrží všude kde jí dám.. tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.4.10 19:48

Mišelko, Danielku asi něco trápí. Nemyslím si, že by si vyřvávala to chování jen tak z ničeho nic.
Jó, kdyby ti drobci uměli mluvit, že? :-(
Třeba je to 3-měsíční růstový spurt?

Si vás tady tak pročítám a vzpomínám, ach, to byly časy, když byl Máťa ještě miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
23.4.10 19:55

to bude břisko,kup nebo jestli mas krem aasiruj udela ji to moc dobre.A uvidis jetli je to ono,no me mala spinka celou noc,usne cca 19:45 až 20:30 a budí se nejdřív v 6 až pul 8.Snad i Dani to zvladne driv jak v roce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.4.10 19:57
nymphy píše:
me mala spinka celou noc,usne cca 19:45 až 20:30 a budí se nejdřív v 6 až pul 8.

Závidím, my nespíme, nespali jsme a asi nikdy ani spát nebudem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
23.4.10 20:17

To byste se dil´vily jak si vyřvává pozornost :mrgreen: :mrgreen:
malá je až moc chytrá… :mrgreen: :mrgreen:
jinak máme olejíček od weledy i probiotické kapičky a krásně mi už kaká a prdí.. no jen nad ránem ji to moc nejde, ale to už na ní poznám když jí bolí bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
23.4.10 20:24

no sem tam mi reknou ze mame stesti ze mala tak spi,ale co jsem cetla tak docela spinkaj mimca i jinym.Nedovedu si predstavit ze by nespinkala to musi bejt zahul.Hned od narozeni tak v 7 koupani,flaska do postylky a u toho usinacek :) a sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.4.10 20:44

Cappy,neboj,bude líp.

Miško,vaničkujeme v Klubíčku s Bětkou a budeme pokračovat po prázdninách ve Zdounkách,jezdíme tam s Lukáškem,tak budeme plavat celá rodina.

• Citovat
  • Upravit
4704
24.4.10 12:19

tak hlásím my se dnes vzbudili o pul 5 na papu a spinkala až do 8 :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.4.10 12:23
nymphy píše:
tak hlásím my se dnes vzbudili o pul 5 na papu a spinkala až do 8 :) :andel:

To má být jako provokace, jo? :cert: :lol:
Nechceš si ty dětičky třeba na den vyměnit? :wink:
Ale né, já bych ho nedala :huban:

U nás se spí, vařit nemám pro koho, uklízet se mi nechce, tak aspoň utrácím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.4.10 12:28

No ani já bych tu svoji nedala :) jo tak malička provokace možna :) ale hlavne ze byla ta debata a ona jakoby o ni vedela tak spinkala dlouho :D prislo mi to komicke trosicku:D taky nevarime tak premyslime kam vyrazime :) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.4.10 12:40

No jo, počasí láká k výletování, taky bych někam vyrazila, ale musím si nechat zajít chuť, vypadá to, že pojedu max k našim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.4.10 12:41

a odkud jsi?Co si udělat nějakej výlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.4.10 12:43

Já nejsem z Kroměříže, mám to tam cca 18kiláků.
Ale chtěla jsem poznat krajanky, tak jsem zavítala sem.
Bydlím v Bystřici pod Hostýnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.4.10 12:44

jj vím přesně kde to je :D sem tam tam jezdím.Kdyžtak mužete udelat vyletek k nam do km :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.4.10 12:53

Já hlava, dubová :zed:
Div si tady už nedomlouvám výlet do KM! Dneska máme gratulovačku, můj tatík má svátek, jedeme vlastně na grilovačku, takže mě výlet k našim opravdu nemine :-D

Ale do KM bych se ráda někdy podívala, už jsem tam strašně moc dlouho nebyla.
Cestování mám s Máťou zmáklé na 1, ve středu jsme podnikli 6-hodinový výlet do Zlína autobusem a byla to jedním slovem paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová