Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no to já už se těším až si celou noc zdřímnu..
to bude ale až tak v roce
![]()
ne e, ted mi na rukách usnula, jen ji položím tak se hned probudí… ale ona jak kdy, ona má tak dva dny v týdnu že chce být jen a jen na rukách… jinak v pohodě vydrží všude kde jí dám.. tak nevím
![]()
Mišelko, Danielku asi něco trápí. Nemyslím si, že by si vyřvávala to chování jen tak z ničeho nic.
Jó, kdyby ti drobci uměli mluvit, že? ![]()
Třeba je to 3-měsíční růstový spurt?
Si vás tady tak pročítám a vzpomínám, ach, to byly časy, když byl Máťa ještě miminko..
to bude břisko,kup nebo jestli mas krem aasiruj udela ji to moc dobre.A uvidis jetli je to ono,no me mala spinka celou noc,usne cca 19:45 až 20:30 a budí se nejdřív v 6 až pul 8.Snad i Dani to zvladne driv jak v roce ![]()
nymphy píše:
me mala spinka celou noc,usne cca 19:45 až 20:30 a budí se nejdřív v 6 až pul 8.
Závidím, my nespíme, nespali jsme a asi nikdy ani spát nebudem
To byste se dil´vily jak si vyřvává pozornost
![]()
malá je až moc chytrá…
![]()
jinak máme olejíček od weledy i probiotické kapičky a krásně mi už kaká a prdí.. no jen nad ránem ji to moc nejde, ale to už na ní poznám když jí bolí bříško ![]()
no sem tam mi reknou ze mame stesti ze mala tak spi,ale co jsem cetla tak docela spinkaj mimca i jinym.Nedovedu si predstavit ze by nespinkala to musi bejt zahul.Hned od narozeni tak v 7 koupani,flaska do postylky a u toho usinacek
a sama ![]()
Cappy,neboj,bude líp.
Miško,vaničkujeme v Klubíčku s Bětkou a budeme pokračovat po prázdninách ve Zdounkách,jezdíme tam s Lukáškem,tak budeme plavat celá rodina.
tak hlásím my se dnes vzbudili o pul 5 na papu a spinkala až do 8
![]()
nymphy píše:
tak hlásím my se dnes vzbudili o pul 5 na papu a spinkala až do 8![]()
To má být jako provokace, jo?
![]()
Nechceš si ty dětičky třeba na den vyměnit? ![]()
Ale né, já bych ho nedala ![]()
U nás se spí, vařit nemám pro koho, uklízet se mi nechce, tak aspoň utrácím ![]()
No ani já bych tu svoji nedala
jo tak malička provokace možna
ale hlavne ze byla ta debata a ona jakoby o ni vedela tak spinkala dlouho
prislo mi to komicke trosicku:D taky nevarime tak premyslime kam vyrazime
![]()
No jo, počasí láká k výletování, taky bych někam vyrazila, ale musím si nechat zajít chuť, vypadá to, že pojedu max k našim
Já nejsem z Kroměříže, mám to tam cca 18kiláků.
Ale chtěla jsem poznat krajanky, tak jsem zavítala sem.
Bydlím v Bystřici pod Hostýnem
jj vím přesně kde to je
sem tam tam jezdím.Kdyžtak mužete udelat vyletek k nam do km ![]()
Já hlava, dubová ![]()
Div si tady už nedomlouvám výlet do KM! Dneska máme gratulovačku, můj tatík má svátek, jedeme vlastně na grilovačku, takže mě výlet k našim opravdu nemine ![]()
Ale do KM bych se ráda někdy podívala, už jsem tam strašně moc dlouho nebyla.
Cestování mám s Máťou zmáklé na 1, ve středu jsme podnikli 6-hodinový výlet do Zlína autobusem a byla to jedním slovem paráda.