Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky to budeš hodná ![]()
a kde ty videjka najdem, mrkla bych, malá je kouzelná tak se aspoň trošku pokochám než si donesem domů vlastního drobka ![]()
Kajjka píše:
Díky to budeš hodná![]()
Příspěvek upraven 06.06.13 v 16:56
Kajjka píše:
Ty se znáš s Luckou Súkeníkovou? A taky s Grandem
Příspěvek upraven 06.06.13 v 16:57
Grande je přece Radek Navrátil
máš ho v přátelích ![]()
já jsem s Luckou skoro rok makala v jednom kanclu, než sem šla na mateřskou
Kajjka píše:
Grande je přece Radek Navrátil
máš ho v přátelích
já jsem s Luckou skoro rok makala v jednom kanclu, než sem šla na mateřskou
Jo ted jsem si všimla že to má u jmena
ja jsem pako:)
Ja pak Luc nejak nepotkavala spis jeji mamku v kaufu,jako menši jsme si hrali:D
ty jo Kristy tak to je malá teda hooodně šikovná
za chvíli ti bude chodit
![]()
Jeee a tam stojí taky v pozadí majki že
![]()
No my teprve včera se začaly nahlas smát, tak minutu se řehnila, ani nevím co ji rozesmálo… asi přišla na to že to jde i nahlas
![]()
nymphy píše:Káji určitě navíc já byla císařem sice pak žádná procházka růžovým sadem ale takova ta deprese z porodu aspon opadla.
Tak já jsem měla spíš deprese z toho, že bych měla snad rodit císařem.
Na porod jsem se opravdu těšila a po porodu jsem byla tak nabuzená a spokojená, že se na mě raději chodily dívat pořád sestřičky, jestli jsem jako v pořádku, že tohle už tu dlouho neměly
![]()
Já byla fakt úplně spokojená a šťastná, zářila jsem jako sluníčko ![]()
Cappy píše:nymphy píše:Káji určitě navíc já byla císařem sice pak žádná procházka růžovým sadem ale takova ta deprese z porodu aspon opadla.Tak já jsem měla spíš deprese z toho, že bych měla snad rodit císařem.
Na porod jsem se opravdu těšila a po porodu jsem byla tak nabuzená a spokojená, že se na mě raději chodily dívat pořád sestřičky, jestli jsem jako v pořádku, že tohle už tu dlouho neměly![]()
Já byla fakt úplně spokojená a šťastná, zářila jsem jako sluníčko
No tak já měla uplný zavrate a snad jem se i modlila at se mala neobrati ![]()
Pak to bylo v poho taky rikali jak to zvladam ze uplne super jsem se hybala hned chodila a tak,ale normalni poro,ne diky nechci ![]()
Ja jen Kajku nechtěla strasit ja to srabacky prospala ale male jsem si uzila a fota mame i videjka ![]()
MišelkaX píše:
ty jo Kristy tak to je malá teda hooodně šikovná![]()
za chvíli ti bude chodit
![]()
Jeee a tam stojí taky v pozadí majki že![]()
No my teprve včera se začaly nahlas smát, tak minutu se řehnila, ani nevím co ji rozesmálo… asi přišla na to že to jde i nahlas![]()
![]()
Tak to jste taky šikulky ![]()
ona je hyperaktivni ![]()
Ahoj holky, tak Vás tady všechny taky zdravím, se mi podařilo najít stránky „našeho“ města. Jak to tak sleduju, už máte skoro všechny prcky doma a užíváte si jich. Nás to čeká 14. srpna,prý spíš ale i dřív. Zatím si užívám mimiška v bříšku, i když nám hapruje zdravíčko..Doufám, že nejste nikdo pod vodou, pořád jen prší a prší, žádné jaro na prochajdy s kočárkem, ale snad to bude co nevidět lepší. ![]()
Ahoj Farllin vítáme tě mezi námi
![]()
A ty jsi tady přímo z Kroměříže?
Jo jo, já na těhotenství ráda vzpomínám, ale krásnější je to když už je miminko venku a jen tě pozoruje a usmívá se na maminku… je to nádhera..
Nymphy, rozhodně si nemyslím, že jsi srab, jen jsi se bála zbytečně.
Ale respektuji tě. Císař je prý mnohem horší než klasickýž porod, tedy spíš hojení je horší, takže jsi vlastně borka, že jsi to zvládla na jedničku
![]()
MišelkaX píše:
krásnější je to když už je miminko venku a jen tě pozoruje a usmívá se na maminku… je to nádhera..
![]()
Donutilo mě to se pousmát, dále komentovat nebudu, poznáš sama, až se ti dítko přestane jen smát na maminku ![]()
Jako nádherné to je i teď, jenom děsně vyčerpávající a nervydrásající ![]()
A to mám jen jedno dítě, jak to zvládají maminky více dětí, netuším ![]()
Jo jo Cappy, mě je jasné že to bude namáhavější, zvlášt v době kdy začne chodit… pak myslím budu stát jen za zády a hlídat a hlídat.. ![]()
Ty máš jak staré dítě