Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,,, jo jo nějak nám to tu vázne ![]()
my pořád někde trajdáme… a co ty Káji, co Nelinka ![]()
Ahojky ![]()
no docela to jde přes den je to andílek ale večer tak kole 9 spustí a strašně pláče, to ju nejvíc chytaj ty prdíky
láduju do ní kapky BabyCalm co mi doporučili v lékárně, taky se prolejvám fenyklákem a mažem tím pupíčkem
vypadá to že to trochu pomáhá ale večer to prostě spustí ![]()
taky dost často kojíme, ale to mi v porodce říkali že pokud si řekne tak dát
no a tak dávám
je vidět že někdy je to fakt jen žízeň že si jen trochu cucne
dneska jdem na KO k dětskýmu tak sem zvědyvá kolik sme zase přibraly
a jak se máte vy?
Káji, tak jestli se uvidíme tak ti dám od Weledy olejíček na bříško, krásně hřeje, je fakt super a já už ho nepotřebuji, jen mi tu leží…
Malá zase ta brečela ráno z toho, ale po těch probiotických kapkách byl klid..
Ty jo to si fakt nepamatuji že bych tě tam viděla… nebo jsem tě nepoznala ???
ty jsi byla přímo v klubíčku?
Spíš nepoznala,potkaly jsme se přímo v Klubíčku u přebalovacích pultů než jdou děti do vany,plavala s vámi maminka s Tomáškem,že jo?
jooooo tak to vím… a je fakt že já na ty maminky nekoukala
jsem byla trošku mimo
no jo to asi tím prvním koupáním
![]()
Jsi měla houknout ![]()
Mě došlo v herně,že jsi to Ty a bylo mi blbý se vracet. Příští týden,jestli jdete plavat po nás,se potkáme. Radimkovi dneska skončil druhý kurz a začínáme příští týden další. A Danielka je jak panenka,proti Radimkovi drobná.
no měly jsme plavčo až další, na 18:05, ale maminka to odřekla tak jsme to posunuly… ale budeme tam chodit už dříve, ještě s jednou maminkou co je po nás..
jak skončil druhý kurz, jako už jste měli 10 plavání?
a jak poprvé dobrý?
já byla úplně ztuhlá z toho
jsem se bála no
![]()
Jojo,už má mladej za sebou 10lekcí. On je celkem v pohodě,vodu si užívá,ale nesmí se stát,že během lekce přijde Lukášek a pak odejde,to pak Radimek řve jak tur.
Jinak mě teda bolí pekelně záda,jak se ohýbám k vaně.
Danielce se plavčo líbilo?
Ty já myslela že se už taky nenarovnám
![]()
No pomalinku ale jistě asi stárneme
![]()
Danielka ze začátku byla taky ztuhlá, trošku plakala ale pak už dobré, příště snad už i já budu uvolněná ![]()