Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kajjko, moc a moc ti gratuluji a přeji Vám moc štěstíčka a radosti s malou doma. Máte nádhernou dcerku
a úplně Vám všem závidím, že už máte svoje zlatíčka u sebe. Nemůžu se dočkat, až budu mít taky drobka doma.
Mirriam,mrkvička šmakuje,co?
Kajjko,Nelinka je nádherná a vlasatá. Kyčle ve Vodní Mudr Škrabal,bere mimča bez delšího čekání a doporučení mít nemusíš. Dneska jsem tam s Radimkem byla na kontrolu ve 3měsících,do 10minut jsme byli hotoví.
A Radimek má ve 3měsících 6900gramů ![]()
Fyzi tak to je super to tam určo zajdem, mě se právě nechce moc lozit do nemocnice je tam o mnoho víc lidí než v menších ordinacích tak abysme si z tama něco nedonesly ![]()
Holky moc děkuju za gratulace ![]()
my sme z Nelči naprosto hotoví, je hodná, krásně papká a spinká
teď konečně vylezlo slunko tak si ju doma opalujem aby se nám nevrátila ta žloutenka
holky jak se pozná že je dítě přehřátý, se ptám jako malý děcko ale dr nám říkal ať ju dáváme doma na sluníčko ale bacha na přehřátí, je fakt že ju máme jen v plínečce a kulí se tu jako na pláži ale nevím jak bych to poznala
Kajjko, na prdíky nejlépe zabírá fenyklový čaj, pila jsem ho já, ono se něco dostane i do mléka. Ale bacha, zabíralo to dost i na mě
![]()
Pak mám taky polštářek z třešňových peciček, ten se nahřeje v troubě, teplo by mělo bříško uvolnit.
V případě nejvyšší krize zabírala jen rektální trubičky ![]()
Dále jsme ještě brali kapičky proti prdíkům.
My jsme ty první tři měsíce hodně prořvali, všichni tři ![]()
Pak taky zabírá klubíčkování - polohování miminka do klubíčka ![]()
Na kyčle jsme byli také u Škrabala - ale v ordinaci v Holešově.
Ono se teď automaticky doporučuje široké balení snad celoplošně.
Fyzi, pěkná váha
Čímpak Radimka krmíš, smetanou? ![]()
Máťa měl na 4m skoro 8 kilo, taky to byl cvaldík, ale pěkně se vytáhl.
Káji pupíček nemám, ale mám olejíček na prdíky od weledy… ty ale malá trpěla hodně hlavně ráno, koupila jsem probiotické kapky.. dává se 5 kapiček denně a po bolavém bříšku ani stopa, prdí krásně… ale tady u nás stojí 600
![]()
mám doma dovezené z polska, ještě neotevřené a my už to nepotřebujeme.. pokud trpíte tak jestli je nechceš?
jak je hnusné počasí tak malá jen spí… dnes krásně a je tak uplakaná
![]()
přehřáté miminko- Káji to poznáš, já když malou nabalila a z přehřátí byla spocená za krčkem a byla hodně teplá, z toho měla i lehčí teplotku…
takže by se neměli miminka ani moc navlékat, prej jsou pak více nemocní když se přehřejí ![]()
MišelkaX píše:
Mě to dával můj Mudr. už u vás byl na kontrolu? u koho jsi? on by ti měl dát pozvánku protože půjdeš třikrát..
Možná vezmou bez toho, ale mě se ptali jeslti mám nějaký papír..
Misko zalezi na vyvoji kycly,mala byla jen 2× a od kamosky mala ani jednou mela je ok uz v porodnici
takze bude zalezet jak na tom malicka bude
fyzikarka píše:
Mirriam,mrkvička šmakuje,co?Kajjko,Nelinka je nádherná a vlasatá. Kyčle ve Vodní Mudr Škrabal,bere mimča bez delšího čekání a doporučení mít nemusíš. Dneska jsem tam s Radimkem byla na kontrolu ve 3měsících,do 10minut jsme byli hotoví.
A Radimek má ve 3měsících 6900gramů
Jeeeee to nemame ani ted v 7m ![]()
holky moc díky za rady určo vyzkoušíme
zatím masírujem s pupíčkem a nahříváme plínku na bříško
taky se jí uleví když ju dávám odříhnout a pomačká si při tom bříško ![]()
zatím to teda není extrém ale kdyby se to zhoršilo určitě bych využila Miščinu nabídku ![]()
Ahoooojkyyy Nelinko, vítám tě na světě i na babincu
) tak vy už se holky opalujete, joooo! To je pohodička. No krásná rodinka, jak cumel! Tak hlavně ať je vám dobře a hezky a krásně a vůbec všecko ke spokojenosti. Tolik štěstí a radosti ani nejde unést, ne? Moc Vám to přeji. A přijedu se kuknout!!! Pa Ivka ![]()
Ahojky Ivuško ![]()
no jasně že můžeš dojet
jen si na mě nějak zapoměla s tou maturou
tož co už ste to zapili???
Jo holky a Blanika má chlapečka jmenuje se Mireček a narodil se už v pondělí
3900g a 51cm
a je strašně krásnej, sem ho byla dneska omrknout ![]()
byly sme s Nelčou na KO kvůli té žloutence a tak sem za Blankou zaskočila
no jsem z těch prďousků úplně mimo
a to sem teď svolila a půjčila malou tchýni na procházku a aby se mohla pochlubit babám v práci úplně mi to rvalo srdce když sem jí Nelču dávala ![]()
ale tu chvilku to snad vydržím ![]()
Kristy tak to potom asi jak kde ne? říkal nám že máme vše v pořádku a říkal že bude kontrola za 3 týdny a pak ve 3 měsíci… nic jsme neměly, ani větší plínky jsme nemusely a i tak jsme na kontrolu šly..
Co děláte v takovém pařáku, chodíte ven? my jen dopoledne když to ještě tak nepaří a jinak jsme na zahradě, je tam dobře..
Káji jak jde maminkování ![]()
Míši super ![]()
Nelinka je docela hodná, moc nepláče a hezky papá ![]()
My chodíme ven kolem 5 hodin, ale pařák je teda festovní
kdybych měla ještě teď chodit s bříškem asi by mě kleplo ![]()
MišelkaX píše:
Kristy tak to potom asi jak kde ne? říkal nám že máme vše v pořádku a říkal že bude kontrola za 3 týdny a pak ve 3 měsíci… nic jsme neměly, ani větší plínky jsme nemusely a i tak jsme na kontrolu šly..Co děláte v takovém pařáku, chodíte ven? my jen dopoledne když to ještě tak nepaří a jinak jsme na zahradě, je tam dobře..
No jeste jsme se bavili ze jsme byli u stejneho na nozickytakze my jen dvakrat siroke baleni jen jako prevenco pro predcasne narozene mimi,radsi to nez sraky!!!!!
Jinak venku jsme snad celej den,rano kdyz je vyspana po 9,pak po obede,a po polednim chrneni se cvachta v bazenku na zahradce
Káji jak jde maminkování