Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
23.5.10 20:49

S Máťou se chystáme na výlet do KM, celou dobu čekám na pěkné počasí, abychom mohli začít vandrovat, tak snad se dočkám :roll:
Co udělat nějaký srazík? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.5.10 21:14

Farllin,jo,učím tam,jak říkal bývalý ředitel Urban-pachatel se vrací na místo činu. A učila jsem bráchu? Tak to netuším,kdo by to mohl být. Do 8.E chodila Monika Burešová,ne?

Cappy,Baštírna byla fajn,škoda,že ji zrušili. Cukrárna s pidi dětským koutkem je v polyfunkčním domě naproti polikliniky na náměstí Míru.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
25.5.10 08:12

Ahoj holky,
Kajjce se dnes ve 3 hodiny ráno narodila Nelinka,váží 2800gramů a měří 47centimetrů. Obě jsou v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
5679
25.5.10 08:25

Taky mě nad ránem probudila sms :mrgreen: :mrgreen:
Ješt že jsou holky v pořádku..

VELKÁ GRATULACE HOLKY NAŠE :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
25.5.10 14:01

Taky moc a moc Kajjce gratuluji, aspoň to má už za sebou :kytka: :kytka: a je určitě ráda, že má malou u sebe. A rodila v KRoměříži? Moc mě zajímají ohlasy na porodní oddělení v této době…Ať vím, co mě tam čeká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
25.5.10 15:00

Farllin ano rodila v Km… A Za mě můžu říci super, cítila jsem se tam opravdu skvěle… hlavně sestřičky strašně příjemné, obzvášť ta co mě rodila byla super.. ale na jméno si nevzpomenu…Kdo by si to pamatoval v těch kontrakcích že :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
25.5.10 19:36

Juuuu tak vítáme Kroměřížátko :mavam:
Hlavně at jste zdrave holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
25.5.10 20:12

Jinak k tomu posezení v KM, otevřely Hanácké náměstí, kde je i hřiště pro děti, klouzačky, prolézačky,…a prý se tam dobře sedí…Jen škoda, že u toho není nějaká kavárnička :-). Každopádně to může být super, dokud to zatím nezničí nějací výrostci.
Fyzikařko, tak bráchu jsi neučila,…jinak jo, Monča chodila se mnou do třídy…A Urban tam dělá ještě ředitele? Ještě holky, můžu se zeptat, gynekolog mi radil, ať si začnu hledat už dětského lékaře. Můžu se zeptat, kdy jste ho začaly zhánět vy? A který je v KM dobrý? On je u nich takový nával, že už teď ho mám začít zhánět? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.5.10 21:10

Farllin,nene,Urban už je v důchodu,teď řediteluje Němec,za nás tam ještě nebyl.

A doktorku jsem měla zamluvenou asi měsíc před porodem.

K porodnici,nemůžu si stěžovat,u obou kluků jsem měla stejnou porodní asistentku i doktorku a v pohodě.

Hanácké náměstí je pěkné,akorát nikde stín,stromky jsou nově vysazené.

• Citovat
  • Upravit
4704
26.5.10 09:25

Tak my máme Dětského Sedláka na staré poliklinice,je to taky cca měsíc před porodem když jsem mu volala:)
Na něj nemám nic špatného je super,kdykoliv kdy je potřeba se stavi k nám domu.Navíc sestřička laktační poradkyne :palec: :palec: :palec: a moooc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
26.5.10 09:30

..

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:12

• Citovat
  • Upravit
4704
26.5.10 09:32
Miriamm píše:
VELKÁ GRATULACE K NELINCE :kytka: :mavam:
Děvčata,já sem rodila ve Zlíně,ale to je jedno,po porodu sem se porodní asistentky ptala jak se jmenuje,protože manžel jí tam pak nesl dáreček a jmenovala se ČÁPOVÁ že prej se jí jméno hodí k zaměstnání když „nosí děti“.
Dobrý,ne??
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
A take jsem rodila ve Zlíně :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
29.5.10 22:28

A ja s křižkem po funuse :lol: :lol: :lol:

Kajjko,obr gratulace.A až na par let je mala o den mladši než já :lol: :lol:

Farlin,až porodíš řeknu ti svuj nazor na KM porodnici.Bphužekl patřim k těm,ktere spokojene byt nemohou.

Mišel,ty ses kdysi ptala.Prodavam v chlebičkarne v Moravcove ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.5.10 07:37

Ahoj holky,
pozdravuje vás Kajjka,ještě jsou v porodnici,Nelinka má žloutenku,ale snad je dneska pustí.

• Citovat
  • Upravit
5679
31.5.10 09:08

Děkujeme za vyřízení, snad budou brzy v pořádku a doma… a co Nelinka, hodné miminko? nebo není vyspaná jak já s malou, ta mi řádila v porodnici jak ďas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová