Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ty Fyzi a záda tě bolí z toho pořád? já myslela že třeba na dalším a dalším to bude lepší…hmm ale asi ne… no dnes bolí teda brutálně
![]()
nevíš jestli se tu v km dá někde sehnat fotorámeček s obtiskem nožičky? na netu mají ale chtěla jsem to vidět
Miško,už je to lepší,ale první 2lekce jsou fakt mazec. Když se potrřebuješ narovnat,tak řekni Bětce,ona chvilku poplave s Danielkou.
Ten rámeček neporadím,nechávala jsem dělat Lukáškovi obtisk v Klubíčku,má tam jméno,věk a obtisknutou ruku a nohu,cena tuším 150Kč. Radimkovi na podzim nechám udělat taky obtisk. Ale je to bez fotky.
fakt? a to dělají na nějakou hmotu?
No v neděli je den otců
tak jsem chtěla něco pořídit ![]()
Fyzi ty znáš ty říkánky co tam přednášela při tom koupání? bylo to u toho pěkný, koukala jsem na net, ale takové jsem tam nenašla…
Miško,tak do neděle to nestihneš, dělají ro nějaké hmoty(hlíny?),co se musí nechat uschnout a pak vypálit. Říkanky znám z plavání a ze cvičení.
A včera jsem potkala Ivču ![]()
Ahoj,zdravím.
Nějak posledni dobou neni sila psat.AQle ja se napravim.
Fyzi,prolustrovala jsem ti fotky na FCB.Ty máš něco společneho s Šarkou Hradečnou?
Holky můžu se zeptat, je někde v KM prodejna sypaných čajů? Nějak si nemůžu uvědomit vůbec. Není ve Ztracené? Tam je nějaká zdravá výživa, nebo teda byla… Chci si koupit Maliníkový čaj, prý pomáhá při porodu nebo tak nějak, už ani nevím
.
Mně to napadlo už dřív.Protože to příjmení neni tak obvyklé.A pak jak jsem se dívala na fotky tak podle kluků.
Je to moje bývala kolegyně
Dana
Farllin píše:
Holky můžu se zeptat, je někde v KM prodejna sypaných čajů? Nějak si nemůžu uvědomit vůbec. Není ve Ztracené? Tam je nějaká zdravá výživa, nebo teda byla… Chci si koupit Maliníkový čaj, prý pomáhá při porodu nebo tak nějak, už ani nevím.
já měla maliníkový čaj z lékárny už porcovaný, nebaví mě se prckat se sypaným ![]()
Farllin, maliníkový čaj má napomáhat k přípravě porodních cest na porod.
Sypaný bude asi účinější, já měla „jen“ sáčkový, nicméně u mě efekt nula-nic ![]()
P.S.: Nejedete dnes do Slušovic? Má tam být nějaká pouť nebo co, prostě kolotoče tam budou určitě. Je to trochu z ruky, ale jako výlet je to fajn.
To jsem nevěděla, že existuje už i porcovaný z lékarny. Naštěstí mi to nevadí si dělat sypaný čaj, jsem na to zvyklá. Jen jsem je nikdy nekupovala v KM
. A navíc jsem si koupila nový krásný hrníček na sypaný čajíček
tak ho chci vyzkoušet. Čaje jsem měla jako relax, než mi je díky mimi doktor zakázal, takže teď se už těším, až ho budu pít. Snad mi teda i pomůže.