Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
15.7.10 10:34

fyzi,prej se už neplave 8-o 8-o 8-o minule to bylo naposled, ted jsem tam volala a ani nevěděli kdy se zase začíná, začíná se v srpnu zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.7.10 10:39

herna prej funguje, ale nic jiného.. na tábor už prej odjely… takže asi až srpen, ale nikdo nic neříkal, tak člověk fakt neví… ještě že jsem volala, v tzomto vedru jít přes celé město a pak zjistit že nic, by mě kleplo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.7.10 12:37

tak mi volala paní zpět že se plave :palec: :palec:
ale jdeme už první na 15:15, ty tam chodíš tak v kolik? až na těch 5?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.7.10 13:09

Miško,plavčo je,my jdeme na těch 16:45. To se asi mineme :-( S Lukáškem jsem chodila plavat i na bazén, Darina je fajn,nemůžu říct nic špatného. Zdounky mi sedí víc v tom,že je nás míň,známe se a je tam víc vody. Měřím 175cm a vodu mám cca po prsa.

• Citovat
  • Upravit
5679
15.7.10 13:53

tak to já bych se tam potom teda utopila :lol: :lol: :lol: bych to měla tak po krk :lol: :lol: :lol:

:lol: o něco se žene, nejspíš pojedeme asi autem… a chodíš tam přesně na těch 16:45? já tam možná pak budu ještě kojit, tak uvidím, možná se střetneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.7.10 14:04

My jezdíme o chvíli dřív,Lukášek je natěšený na trampolínu. Ale usnul až ve 13hodin,ten zase bude psát 3hodiny :roll:

• Citovat
  • Upravit
9356
15.7.10 20:46

ahoj,jak psala FYzi,včera jsem se sešly a bylo to fajn.
Míši,přiště mužem určitě planovat vic dopředu,když už budu zas v praci tak to ani nejde.Ale mi se stejne nejvic osvědčily huraa akce:_))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.7.10 22:21

Tak my jely pak hned domů… ale plavčo super, malá se krásně potápí, jsem z toho strašně nadšená… na bazének asi budu chtít chodit taky…
až nebudou takový vedra tak pak dáme srázek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
16.7.10 08:08

Ahojjík
tak my pokud nebude pršet dneska valíme o půl 11 busem do KM drandit do Podzámky tak kdyby se chtěl někdo k nám přidat :mrgreen: budem rády
doufám že do té doby nezačne pršet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.7.10 08:24

dobré ráno,děkuji za uvítání ted tu asi moc často nebudu ale co takhle dát srázek třeba příští týden????dnes odjíždíme na chalupu hurá:))))jinak já chodila s terezkou na bazén a bylo to fajn:))))jen je tam víc maminek.dnes se mi nechce ani vařit,ještě štěstí že můj má chuť na knedlík s vajíčkem :lol: jdu na kaufland tak doufám že tam nebude hrůza lidí.pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
16.7.10 14:58

já bych to taky viděla na příští týden… má přijít i ochlazení tak bude supr… v příštím týdnu nic nemám, tak pište jak vám který den vyhovuje…
Káji a co ty, už jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.7.10 21:44

Tak my můžeme zatím kdykoliv.

• Citovat
  • Upravit
3184
16.7.10 21:54

Ahojky mě by se to hodilo buď v pondělí nebo ve středu, musím jet na socku vyřídit si doplatek matěřské, papíry už mám doma tak to tam jen hodím vyplněný a bude
ale hodně bude záležet na počásku, dneska sme fakt dojely naprosto vyřízený
venku ještě dobrý ale v busu šílený!!!malá v Podzámce krásně spinkala jen se jednou vzbudila na papání a přebalení a to sme tam byly od skoro 11 do 13hod pak už si ju přebrali naši :palec:
a teď chcípám doma, je mi vedro a je mi blbě
už sem do sebe naládovala Smectu abych se v noci nepoto :mrgreen:
tak už se těším na srázeček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
17.7.10 09:47

já bych dala kdyžtak tu středu.....po tom víkendu je to hrrr :-)
pokud nebude pršet tak ve středu třeba kolem 10-11?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
17.7.10 09:50

ja přisti tyden jedině odpoledne.Už jsem v praci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie