Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj Míši já mám číslo na tebe a na Fyzi
šak my už se nějak domluvíme
já už sem zase vyspaná
Nelča papala jen ve 3 teďpřed 6
te´d se sice mele v pastýlce ale snad ještě zabere ať můžu pochystat věci a sebe na vejlet ![]()
Miško,díky za číslo. Jinak u nás byla noc plná vášní,Radimkovi teče z nosu a Lukášek se vzbudil s řevem: pomoc,leze po mě mravenec. Takže spali s námi v posteli. Ráďa ještě spí,Lukáš čumákuje od 5:30 ![]()
Omlouvám se předem, že dnes nedorazíme, bohužel mi do toho nečekaně vlezlo nějaké vyřizování ![]()
Přístě se ale polepším.
Tak si to pěkně užijte ![]()
jeee Cappy nemusíš se omlouvat
jak jsem psala, tech srazíků bude ještě tolik ![]()
Fyzi tak to by nemohl bydlet tady
máme tu milion mravenců, ale naštěstí jen v kuchyni a vylezou když vyčichají nějaký drobek… nemůžeme se jich nějak zbavit ![]()
mravenci sou mrchy přečárujte jim cestičky křídou to fakt pomáhá ![]()
Miško,my žádné mravence doma nemáme, se mu něco zdálo.
My jsme zvládli to kožní,srazík už ne.
Ale Mišku jsme zahlídli ve Vodní,stáli jsme u Březíka s kámošem policajtem.
No konečně sem si sedla. Dneska den blbec u ženské doktorky řada jak blázen, tak tam zajdu jindy. Chtěli sme že zajdem s malou na kyčle a doktor má dovolenou. Ještě na socku pro vyřízení dávek, tam my oznámil že kvůli mýmu zaměstnavatelovi musím všechno potvrdit v Praze, takže vše odznovu. Jediný co nám vyšlo byla kontrola u dětské. A ten náš prcek už má 63cm a 6kg…
![]()
Ty jo Iri rostete krásně ![]()
Fyzi, zase jsem tě přehlédla???
to snad není už ani možné
jsi měla zahoukat ![]()
Venku nádherně, byly jsme až do 3 hodin venku… Nelinka krásné a zlaté miminečko ![]()
Káji autobus jsi stihla?
Míši vo fous ale jo sem pořádně přidala do kroku ![]()
já su z Danielky taky paf je krásňoučká ![]()
po cestě dom sem ještě nakoupila a už se jen budem chladit doma
Nelča už zase chrní tak je pohodka uvařim si kafčo a nohy na stůl ![]()
Taky už mám nohy nahoře
jídlo v troubě, zemáky taky hotovka ![]()
Malá je vzhůru ale nechala mě krásně vše udělat a vydechnout…asi ji tak dlouhá prochajda udělala fajn…
Tak kdyžtak v to pondělí, jestli budeš v Km tak to můžeme spojit s podzámkou ![]()
no jede ale zapoměla sem na ty pitomý dovolený
no hlava děravá ![]()
Tak už se zase dlábu… jsem to zapekla s tím sýrem a rajčátkem, mňam mňam…
A v to pondělí jdeš v kolik na kyčle?
jo to ještě nevím ale jestli bude zase pařák tak možná hned ráno ještě bych ti pisla ju ![]()