Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem se už včera nedostala k netu.
Fyzi,diky za info.
Dneska kol 10.45?Nebo jindy?
Holky,pro nás je těch 10:45 pozdě,Lukáš chodí ve 12 spát. A když nespí po obědě,je celé odpoledne protivný.
Tak nakonec srazik s Kajkou a Míšou proběhl.Až na mé neposlušne děti to bylo fajn
.
JA twed lupla kafe a Jdu něco dělat
Jo jo srazík byl krásný a příjemný… a náhodou děti máš strašně hodný, jak se o sebe krásně postarají…
Ale dnes to byla perlička…prej já jdu očuchat strom
![]()
Káji a co vy, cesta dobrá??
Já už mám navařeno i trochu pouklízeno, takže jsem si sedla a sedím ![]()
Postaraji pod pohružkou
.
Očuchali strom,raděj pomlčim co jsem rozuměla za slovo.
jsem to tady nechtěla psát…
ještě by mě vyhodili
![]()
Já to ale taky slyšela trošku jinak, až pak jak začal k tomu stromu čichat tak mě to trklo
![]()
A kdy další srázek… prej má být už léto uplakaný nebo co jsem četla na seznamu, tak snad to ještě bude dobrý
ještě parkrat se sejdem a přijdete na to,že s myma dětma se člověk nenudi.
Ale jak vidim miminka tak se mi bouři mateřsky hormony ![]()
vidíš to??? do toho mladý chce sestřičku… No aby jsi tady za pár dní neoznámila novinku
![]()
Máš je ale pěkně vychované, snad i ta má cácorka bude poslouchat ![]()
Neoznamila.To si buď jista.A mlady muže chtit co chce.Představa ještě jednoho takoveho ditka.Uff ![]()
To mě mrzí,že jsme se s vámi nesešli,ale s Lukáškem to jde hůř,nerada ho nechávám bez poledního spánku. Tak příště prosím dřív dopoledne nebo později odpoledne a přidáme se taky.
Dančo,Lukášek byl Vojtíkem nadšený,že je to super kámoš.
Jo jo Fyzi, jsme říkaly že příště to tak musíme domluvit.. lepší to bude asi odpoledne, my se dopolko dlouho válíme ![]()
Tak snad brzy ![]()
Ahojky tak dojely sme v poho ještě sem musela na nádru nakojit ale pohodka ![]()
doma celkem klídek trochu sme si pobečely ale po koupání si trochu cucla a spinkáme tak snad bude klidá noc ![]()
srazík byl super, Dani kluci sou moooc fajn, doufám že se nám jednou taky zadaří a budem mít doma taky takovýho šikuláka ![]()
tak dobrou klidnou noc ![]()
My můžeme kolem 9.