Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty Káji připomeň mi to zítra, já mu zkusím zavolat jestli by nastřelil… stojí náušničky 200,300 a 500 my dávaly ty nejdražší protože to byly takové krásné kytičky ![]()
Jo jo dostala, si dělal srandu jeslti bude muset kupovat i za druhý, za třetí atd…
malé kupoval nějaké věcičky a mě koupil tenisky ![]()
Dana nepř. píše:
Nymphy,pokud křtil Otec Marek tak ten už tam není.Zusrtal tam ten druhy.
Fyzi,užij si to
Jj presne on,ale myslím že oni jsou tam fajn a s křtem by nemel byt problem.Jen nechodim do kostela tak nevim kdo tam ted je.
Jééé já už se těšímm taky až vypadnu.Nejdřív letím jen s kamoškou na mrkandu jen na 4dny do stockholmu a pak na víkend tez s babama a mimama.Takze da se rict ze nam prazdniny zacinaj v zari ![]()
Fakt Kiki???? No super, ale to trvalo dlouho teda než se prořízl…to sis teda užívala že ![]()
Nám plakala hodně jen večer, asi jen 3 dny před…ale bylo vidět že ji to moc bolelo, takový stlašný pláč ![]()
No horší budou stoličky…
ahojky
Míši prosím tě jak je to teda s tím vaším pediatrem? Teda jestli neotravuju ![]()
JO jo volala jsem tam hned ráno… nastřelí, ale pro neregistrované je to poplatek 200,– + ty náušničky 200,– 300,– nebo 500,– klidně stačí i ty levnější pecičky.. ale ty kytičky byly lepší… ![]()
Budeš chtít pak pisnou smskou telefonek? sestřička říkala že se máš zastavit nebo v pohodě cinknout ![]()
Nebo kdy jedeš do KM? jak bude pěkně můžeme dát srázek a zašla bych tam s tebou, vybrala by sis náušničky a pokud by je neměli tak je musí objednat..
Tak trvali ale o nic jsme nepřisli,nic neprokousla ![]()
Mě se ty kytičky líbili ale je to na vetsi mimi,na male by vypadali desive velke ![]()
navíc je to zbytecne kdyz ji pak das svoje.Tak my meli jen malicke kaminky ![]()
stolicky se zvladnou.Hodne pomahaj kremy na dasne a kdyz byla i dve noci horecka tak cipecky ![]()
Míši super si zlatá tak jak bude trochu obstojný počásko tak se domluvíme, určo budu radši když půjdu s tebou abych trefila
a náušničky si vyberu určitě, náročná nebudu pak se stejně daj zlatý co máme doma takže nemusej být ty nejdražší
a nastřelení bude super za 200 sem to tak nějak počítala že kolem 300 by to mohlo bejt takže ![]()
a ke komu to vlastně chodíte?
šak právě,stači obyč,ty kaminky jsou pekne.Mudr Sedlák,na staré poliklinice,ale miška ti to ukaze ![]()
Tak když bude fajn počásko dřiv jak 3.9 pridali bychom se ![]()
No snad jo… dnes pořád jen prší co ![]()
Ani ven nemůžeme..... auto má honzík, takže budeme asi jen sedět doma na zadku
![]()
Mě samotne by hrablo nehlede na tu malou,takze jsme jeli vlackem do hulena se pochlubit se zoubkem ![]()
hmm Kiki kam já bych jela vlakem
do zlína jsem stejně dnes neměla cestu… možná zajdeme jen aspon do obchůdku…
jj je to na palici celej den sama doma
no my taky čekáme až přestane pršet
a ve 2 dofrčej za mnou naši tak bude trochu veselo ![]()
Míši te´d sem omrkla počasí a zítra a ve čtvrtek má být obstojně tak jestli bys měla některý den čas tak můžem dát srázek a zastavit se u toho dr ![]()
a bolí to ty mimča moc? já vůbec nevím jen abych věděla jak moc velkej bude cirkus a připravila se na to
a prej je potřeba čepička po tom nastřelení, fakt?