Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
23.8.10 19:28

Ty Káji připomeň mi to zítra, já mu zkusím zavolat jestli by nastřelil… stojí náušničky 200,300 a 500 my dávaly ty nejdražší protože to byly takové krásné kytičky :palec:
Jo jo dostala, si dělal srandu jeslti bude muset kupovat i za druhý, za třetí atd… :lol: :lol: malé kupoval nějaké věcičky a mě koupil tenisky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.8.10 08:08
Dana nepř. píše:
Nymphy,pokud křtil Otec Marek tak ten už tam není.Zusrtal tam ten druhy.
Fyzi,užij si to

Jj presne on,ale myslím že oni jsou tam fajn a s křtem by nemel byt problem.Jen nechodim do kostela tak nevim kdo tam ted je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.8.10 08:09

Miško gratulujuem nám vylezl první dnes :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.8.10 08:10

Jééé já už se těšímm taky až vypadnu.Nejdřív letím jen s kamoškou na mrkandu jen na 4dny do stockholmu a pak na víkend tez s babama a mimama.Takze da se rict ze nam prazdniny zacinaj v zari :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.8.10 08:26

Fakt Kiki???? No super, ale to trvalo dlouho teda než se prořízl…to sis teda užívala že :roll:
Nám plakala hodně jen večer, asi jen 3 dny před…ale bylo vidět že ji to moc bolelo, takový stlašný pláč :cry:
No horší budou stoličky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.8.10 09:29

ahojky
Míši prosím tě jak je to teda s tím vaším pediatrem? Teda jestli neotravuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.8.10 09:44

JO jo volala jsem tam hned ráno… nastřelí, ale pro neregistrované je to poplatek 200,– + ty náušničky 200,– 300,– nebo 500,– klidně stačí i ty levnější pecičky.. ale ty kytičky byly lepší… :palec:
Budeš chtít pak pisnou smskou telefonek? sestřička říkala že se máš zastavit nebo v pohodě cinknout :palec:
Nebo kdy jedeš do KM? jak bude pěkně můžeme dát srázek a zašla bych tam s tebou, vybrala by sis náušničky a pokud by je neměli tak je musí objednat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.8.10 09:55

Tak trvali ale o nic jsme nepřisli,nic neprokousla :)
Mě se ty kytičky líbili ale je to na vetsi mimi,na male by vypadali desive velke :D
navíc je to zbytecne kdyz ji pak das svoje.Tak my meli jen malicke kaminky :)
stolicky se zvladnou.Hodne pomahaj kremy na dasne a kdyz byla i dve noci horecka tak cipecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.8.10 09:58

Míši super si zlatá tak jak bude trochu obstojný počásko tak se domluvíme, určo budu radši když půjdu s tebou abych trefila :wink: a náušničky si vyberu určitě, náročná nebudu pak se stejně daj zlatý co máme doma takže nemusej být ty nejdražší
a nastřelení bude super za 200 sem to tak nějak počítala že kolem 300 by to mohlo bejt takže :palec:
a ke komu to vlastně chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.8.10 10:19

šak právě,stači obyč,ty kaminky jsou pekne.Mudr Sedlák,na staré poliklinice,ale miška ti to ukaze 8-)
Tak když bude fajn počásko dřiv jak 3.9 pridali bychom se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.8.10 10:25

No snad jo… dnes pořád jen prší co :-(
Ani ven nemůžeme..... auto má honzík, takže budeme asi jen sedět doma na zadku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
24.8.10 11:02

Mě samotne by hrablo nehlede na tu malou,takze jsme jeli vlackem do hulena se pochlubit se zoubkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.8.10 11:33

hmm Kiki kam já bych jela vlakem :mrgreen: :mrgreen: do zlína jsem stejně dnes neměla cestu… možná zajdeme jen aspon do obchůdku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.8.10 11:59

jj je to na palici celej den sama doma
no my taky čekáme až přestane pršet
a ve 2 dofrčej za mnou naši tak bude trochu veselo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.8.10 12:31

Míši te´d sem omrkla počasí a zítra a ve čtvrtek má být obstojně tak jestli bys měla některý den čas tak můžem dát srázek a zastavit se u toho dr :-D
a bolí to ty mimča moc? já vůbec nevím jen abych věděla jak moc velkej bude cirkus a připravila se na to
a prej je potřeba čepička po tom nastřelení, fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová