Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
26.9.10 10:19

Miško,kdy budete jezdit na plavčo?

• Citovat
  • Upravit
5679
27.9.10 21:31

ahoj Fyzi, no prej strašný nával na plavání.. ale jsme ve středu na 17.30… a vy??
už se na to těším, jsem zvědavá na malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
27.9.10 21:33

jee jsem si všimla foteček, no krásně ti už stojí :potlesk:
my se začaly už taky pomalinku zvedat.. už ji musím jen a jen hlídat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.9.10 13:56

My v uterý, Pavel ve středu nemůže.

No u nás je veselo,Radimek si stoupá všude,snaží se i pustit. Lukášek mu pomáhá. Období klidu a ležícího miminka je pryč.

• Citovat
  • Upravit
5679
28.9.10 18:53

JO jo Fyzi je to pryč… ale zase to má i své plus… dokáže se sama zabavit :lol: :lol:
Doplazí se kam chce a je to tu naštěstí vše bezpečné..no ještě ty kvítka, už mi vyházela hlínu na koberec :mrgreen: :mrgreen:
Občas ale žuchne a máme malinkou modřinku na čelíčku,ale říkala jsem že to ještě nic není, že toho ještě bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.9.10 21:50

Hmm,tak Radima baví věci technického rázu-DVD, počítač,mobil. A zkoumá topení.

• Citovat
  • Upravit
5679
30.9.10 12:25

Jo jo úplně jak to moje miminko :lol: :lol: :lol: taky počítač, mobil a hlavně kabely :lol: :lol:
Do topení nám buší…
Posílám fotečku u počítače, jsem říkala celý tatínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
30.9.10 13:46

Miško,malá se krásně zakulatila,když jsem ji viděla na plavču,byla drobeček proti Radimkovi a teď už ho dohnala.

• Citovat
  • Upravit
5679
30.9.10 14:02

jo jo dohnala to, roste jak z vody :lol:

ted by mi dala ve vaničce asi zabrat :mrgreen: ještě že už budeme chodit na bazének… jsem zvědavá, ale my už na bazéně byli, v aquaparku, tam je voda teploučká a hodně se jí tam líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
30.9.10 14:36

Taky jsem zvědavá,Radimek má vodu ve vaně rád,tak snad se mu bude líbit i v bazénu. Když bude s Lukáškem,tak věřím,že bude plavčo v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
5679
30.9.10 17:06

A tu budeš chodit sama nebo s manželem… S Lukáškem už jsi tam chodila nebo jdete poprvé…Už se ale těším, bude to úplně něco jiného než v té vaničce… a tady už musí mít plavací plenky že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.10.10 07:57

S Lukáškem jsme jezdili od prosince 2008. Jezdit bude i Pavel,plaveme s oběma v jedné lekci,horší to bude,když jeden z nás onemocní.
Jojo,plavací plenky nebo plavky.

• Citovat
  • Upravit
5679
6.10.10 08:21

Fyzi tak jaké bylo včera čvachtání :-D
My jedeme dneska a už se na to strašně těším, copak jste dělali první lekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
7.10.10 16:36

Tak my po prazdninach byli po čtvrte plavat :) a až se nám blíži rok :pankac: tak už mame objednanej bozu dort,samozdrejme ze je nas moc tak veeeelkej :)
a slavit se bude na chate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
7.10.10 20:45

No plavání úplně úžasný, mají tam i saunu, takže teplotka pro miminka a byly jsme i v sauně a pak vlažná sprška… no prostě super.. jen si nevšímala toho co po ní chceme, ale všímala si jen hraček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo jo Kiki vy už budete slavit roček, to je super :-D taky budu nechávat dělat dortíka, já bych to vytvořit asi nezvládla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová