Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Fyzi, no prej strašný nával na plavání.. ale jsme ve středu na 17.30… a vy??
už se na to těším, jsem zvědavá na malou
jee jsem si všimla foteček, no krásně ti už stojí ![]()
my se začaly už taky pomalinku zvedat.. už ji musím jen a jen hlídat ![]()
My v uterý, Pavel ve středu nemůže.
No u nás je veselo,Radimek si stoupá všude,snaží se i pustit. Lukášek mu pomáhá. Období klidu a ležícího miminka je pryč.
JO jo Fyzi je to pryč… ale zase to má i své plus… dokáže se sama zabavit
![]()
Doplazí se kam chce a je to tu naštěstí vše bezpečné..no ještě ty kvítka, už mi vyházela hlínu na koberec
![]()
Občas ale žuchne a máme malinkou modřinku na čelíčku,ale říkala jsem že to ještě nic není, že toho ještě bude…
Hmm,tak Radima baví věci technického rázu-DVD, počítač,mobil. A zkoumá topení.
Jo jo úplně jak to moje miminko
taky počítač, mobil a hlavně kabely
![]()
Do topení nám buší…
Posílám fotečku u počítače, jsem říkala celý tatínek ![]()
Miško,malá se krásně zakulatila,když jsem ji viděla na plavču,byla drobeček proti Radimkovi a teď už ho dohnala.
jo jo dohnala to, roste jak z vody ![]()
ted by mi dala ve vaničce asi zabrat
ještě že už budeme chodit na bazének… jsem zvědavá, ale my už na bazéně byli, v aquaparku, tam je voda teploučká a hodně se jí tam líbilo…
Taky jsem zvědavá,Radimek má vodu ve vaně rád,tak snad se mu bude líbit i v bazénu. Když bude s Lukáškem,tak věřím,že bude plavčo v pohodě.
A tu budeš chodit sama nebo s manželem… S Lukáškem už jsi tam chodila nebo jdete poprvé…Už se ale těším, bude to úplně něco jiného než v té vaničce… a tady už musí mít plavací plenky že
S Lukáškem jsme jezdili od prosince 2008. Jezdit bude i Pavel,plaveme s oběma v jedné lekci,horší to bude,když jeden z nás onemocní.
Jojo,plavací plenky nebo plavky.
Fyzi tak jaké bylo včera čvachtání ![]()
My jedeme dneska a už se na to strašně těším, copak jste dělali první lekci..
Tak my po prazdninach byli po čtvrte plavat
a až se nám blíži rok
tak už mame objednanej bozu dort,samozdrejme ze je nas moc tak veeeelkej ![]()
a slavit se bude na chate ![]()
No plavání úplně úžasný, mají tam i saunu, takže teplotka pro miminka a byly jsme i v sauně a pak vlažná sprška… no prostě super.. jen si nevšímala toho co po ní chceme, ale všímala si jen hraček
![]()
Jo jo Kiki vy už budete slavit roček, to je super
taky budu nechávat dělat dortíka, já bych to vytvořit asi nezvládla ![]()
Miško,kdy budete jezdit na plavčo?