Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já musím přiznat, že mi takové počasí zas až taky nevadí.
Pro mě ideální, nesnáším horka, takže 15 až 20 °C je pro mě paráda, déšť snáším dobře, nijak nás v procházkách neomezuje.
Já ty vaše srazíky vždycky nějak prošvihnu ![]()
Musela bych to vědět více dopředu, abychom se taky zapojili.
holky nevíte te´d si vůbec neuvědomuju je na nové poliklinice někde nájezd pro kočárky?jdem tam na RTG kyčlí a já vůbec nevím
jeee Káji asi pozdě
vpředu není, ale když bys šla zadem tak tam se s kočárkem myslím dostaneš… ale někdo ti tam určitě pomůže…pomohl? ![]()
A ja tu nebyla
Ahojte holky…tak jsem domaaaaa
Stockholm uzasnej ale i narocnej a drahej.
Letadlo super a ziju ![]()
Male zatim vyrostl druhej zoubek nahore ![]()
Míši v zadu je výtah pro vozíčkáře takže nakonec pohodka ![]()
co zubař?
Super Kiki, to jste si pěkně užily teda
To já letání nemusím
![]()
Jo jo Káji, já zadem kdysi šla tak si matně pamatuji… zubař v pohodě, zoubek mi jen zadělal a příště už jdu jen na preventivku…
Holky už se blíží zima, to je hrozný, vůbec se na ni netěším…
počkej Káji a jak na rehabce??? malá byla kvůli těm kyčlím? Má to lepší nebo jak jste na tom… snad bude dobře, párkrát si zacvičí… sluníčko malé ![]()
Míši to nebyla rehabka ale kontrolní rentgen a se snímkem sme šly ke Škrabalovi
no máme ještě balit na široko ale zlepšení je jen je furt levá kyčel opožděnější ve vývoji takže balit pro jistotu a koncem října kontrola
Jo taaak, tak to bude dobré uvidíš… Doufám že přijedeš do km dokud není ještě moc zima… ![]()
Kiki taky se ti malá tak sápe po notáku… to je stlašné…
![]()
Jinak už se plazíme, ale tak srandovně …
no my sme věčně otočený na boku překuluje se z jednoho na druhej a moc se jí to líbí hlavně když ju chcu oblíct tak má asi ze mě srandu ![]()
jeee děkujeme za přáníčko… já mám notáček na opravě, koukám jen z mobilu… ted jsem u mojeho na PC tak vás jdu pozdravit…
Jinak už se krásně plazí, doplazí se kam je potřeba, hlavně do smetí
a už i sedíme.. ![]()
Teda vy ste šikovný ![]()
nám se teď Nelča začla nahlas řechtat tak je taky prča
![]()