Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
25.8.10 06:43

tak to je radost :palec: to se nám naštěstí stát nemůže určo by si toho všiml, protože do kufru se nám vejde jen podvozek a korbičku vždycky vozíme na místě spolujezdce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
25.8.10 07:34

Taky jsme to tak delali ale ted se sportakem je to super :)
No já už ted vubec nestihám,spousta papirovani do práce a mam na to jen dnesek,jeste par telefonu a pak frrrr ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.8.10 17:21

jj my sme si dnešní srázek užily :palec: bylo to fajn holky :wink:
jen mě doteď mrzí že sem se nepřekonala a jeden chlebíček u Danči neslupla teď mě berou úplně šílený chutě :-( no nic asi si dám zmrzku z mražáku abych si ucpala pusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
25.8.10 17:26

JJ super :palec: :palec: :palec
Nelinka je fakt kočka 8-)
já teda mám uplne den debil a na hov.o!!!
Ted volal kluk co mi opravuje auti ze je prdla hlava takze jsem v pi.i,psychicky jsem se zhroutila a asi dve hodiny probrecela,malou si vzala tchyne,ted se snad tesim na vecir a jdu se ozrat.
Srazek urco musime zopaknout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
25.8.10 19:12

ahojky… jo jo bylo to super :dance:
Káji co tvůj na nové náušničky… strašně moc ji sluší :palec:
Hmm tak to máš Kiki asi po autě že? to už je lepší koupit nové… ale tak jestli jezdíš tak dlouhé trasy, tak je lepší opravdu investovat do auta co vydrží…
A tak pokud jezdíš na školení tak odvoz by měla zajistit firma ne??? ale nevím jak je to teda u vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
25.8.10 19:21

Misko to nejsou povinne skoleni takze hradi mi benzin jen na povinne.
Ale nove se stejne nevyplati a kdyz kupujes auto nikdy nevis jak dlouho vydrzi a kdy se co pokazi.To moje patri k jednem co se nejmin kazi a divej je pokazene :D no hold ho ceka depozit chudacka a opravy.Ale nevzdam se ho jen tak bez boje já ho miluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
25.8.10 19:30

ty Kiki myslíš že rotaviry zachytí střevní chřipku? jsme očkovaní a honza leží asi se střevní chřipkou, je mu zle :-( a bojím se at to nechytí malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.8.10 07:56

Míši mě říkal dr že by to mělo mít ochranu proti střevním chřipkám a takovejm těm střevním virózám
no ale my sme se rozhodli že malou na ty rotaviry očkovat nebudem tak snad sme neudělali blbinu :nevim:
dr nám říkal že je to hodně drahý na to že to není až tak moc super vakcína

no snad to Danielka nechytí aby nebylo zle
a Honza to určo brzo rozchodí :wink:

Kiky tož s autem máš trápení, no žádná sranda a prachy na chodníku na to taky nenajdeš… je to pakárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
26.8.10 11:05

Ahojte holky :mavam:
Miško neměla by ale to očkování není 100%
My se nenechali,říká se že je nejlepší si na tohle udělat sve vlastni protilatky,myslim ze do prdat uz tak hazem bordel za bordelem a tohle se da uhlidat kdyz uz neco prijde,dulezite jsou pak tekutiny,sak to zname i my dospelaci ne :D:D:D
Ale radči at se drzi od nej,jinak bych byla v klidu,vis co musi byt trosku imunni,pred vsim ju BOHUZEL neochranis.
Jinak autiiiii
no bude to sic chvilku trvat,ale slibil ze mi to auto pak vydrzi 2× tolik ze jinak je v super stavu a prej kdyz uz se daj na ten motor ze poslape lip jak novej :) no snazil se me uklidnit,ale jedine co jeste neni menene je spojka tak uz by se nemelo nic pooo :)
No nic vcera jsem kalila tak to jdu dospat,Valinka je s babičkou v zoo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.8.10 20:15

Ahooj,zdravím všechny,dneska jsme se vrátili,už se těším na příští rok :-)

• Citovat
  • Upravit
5679
27.8.10 11:13

Fyzi jsem domluvená s kamarádkou, od toho října bychom chtěly jezdit taky do těch zdounek… Vás je kolik maminek? a vy byste chodily v týdnu nebo v tu sobotu? bude to bývat myslím říkala úterý středa a sobota..
To je super že jste se tak měly :palec: :palec: příští rok snad už i my pojedeme někam na dovču :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.8.10 13:25

Miško,my určitě budeme chodit v týdnu,jsme zatím 3,ale máme 6 dětí,3 půlroční a 3 dvouleťáky. Uvidíme,jestli budeme plavat takhle nebo nějak na etapy.

• Citovat
  • Upravit
NumLock
28.8.10 16:16

Ahoj

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:17

• Citovat
  • Upravit
5679
31.8.10 08:56

Ahojte, kdepak všichni jste??? venku je teda opravdu hrozně… zima jak v .....

no Miriam to opravdu horolezce máš :palec: jen bych se bála kdyby tu skálu chtěl slezat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
3.9.10 20:15

Miško my trajdame i v dešti :D
Ale já zítra odlétám směr Stockholm :dance: :dance: :dance: a už se moc těším.Pak dáme procházku a povykládám zážitky,verim ze jich bude spousta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová