Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
4.1.11 17:01

No tak malá si hraje uplně sama.Když si s ní hraju je ráda,ale naštěstí když uklízím nebo odpočívám zvladá si hrát sama :) No nás ceka soud :( pak nevim co bude.Asi tu nezustanu :( Ale kdyby to vyslo tak se stavime,chodim tam za kamoskou co bydli za tvojim barakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana26nepř.
4.1.11 17:13

Tak misto klidneho leta budete mit divoke leto,co?
Nymphy,jaky soud?Jestli nechceš neodpovidej.

JA čekam telefon od Mirdy.Včera jim ze dne na den vyměnili učitelku.tak jsem zvědava co mi řekne.Jsem dost n…a.Myslim si,že u těge děti se takove změny nedělaji.

Pokud byste planovaly sraz tak se stavte zamnou.At vas taky vidim

• Citovat
  • Upravit
4704
4.1.11 17:21

O malou :( Nic přijemneho.A musim rict ze pani na socialce co ma nastarosti km odbor pece o dite nebo jak to je asi neni matka protoze co ta na me vybalovala tak ani pravnicka pak nechapala kdyz jsem ji to rikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
4.1.11 17:41

fakt? ty jo… no snad mě tohle nikdy čekat nebude…
A Michal ji chce do tvé péče? a o to se hádáte???
tak snad má vždy právo matka na své dítě ne? pokud tam nejsou nějaké problémy… a kam se chceš odstěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
4.1.11 18:14

No tak me slo vzdy o malou :)
No dela naschvaly,ale odolavam,jen me prekvapuje chovani na te socialce,udajne jim jde o blaho deti a pritom o male mluvila jak o psovi!No uz se na ten soud tesim.No nemam strach ze by mi ji vzal.Chvilku obavy byli ale to uz je pryc.Kam vim ale reknu az po soude 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
4.1.11 18:53

a kdy ho máš? budeme na tebe myslet… ale bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana26nepř.
4.1.11 19:42

Nymphy, :hug: :hug: .Drž se.Netušila jsem.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
4.1.11 23:06

Nymphy,držím pěsti,ať soud dopadne ve Tvůj prospěch.

Dani,tak jak? Co se stalo,že má Mireček jinou paní učitelku?

• Citovat
  • Upravit
3184
5.1.11 09:56

Kiki budem na Vás myslet, hlavně aby to dobře dopadlo, malé bude určo nejlíp s mámou :wink:
na úřadech sou debilové ty ženský fakt nechápu kravky

srazík bysme domluvit mohly

Míši nakonec sem byla v KM včera ale jen na otočku :-( a honem dom, tak sem ti ani nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
5.1.11 20:55

Holky díky :)
Soud bude 27.1.
To bude hruza.Ja jdu i s právnickou.Dnes pani na socialce po dvou hodinach snad pochopila ze michal neni schopnej vychovavat rocni dite.
Hned dam vedet.Mam to den pred narozeninama tak snad to bude jako darek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
5.1.11 21:27

Tomu nevěřím že on tak bojuje o to mít malou ve své péči… dělá si myslím jen naschvály…
A chceš aby ho míval na víkendy a tak? nebo jen v tvojí přítomnosti..
Toho bych se nebála, malou ti určitě soud přidělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
6.1.11 17:34

Přesne jak rikas.Vylozene se snazi mi ublizit.Na socialce se jen zesmesnuje jak tam chodi s kazdou kravinou :) Vsak ja pak hned dam vedet co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
8.1.11 10:05

Ahoj holky, nestíhávám Vás moc přečítat, ale narodila se mi v srpnu holčička Eliška,byla jsem Vás tu navštívit ještě v těhu :lol: . Teď si teda užívám mateřství se vším všudy.
Jen ty kilča mi nějak zůstaly. Proto bych se chtěla zeptat, jestli nevíte o Zumbě v sobotu? Jindy to moc nestíhám kvůli hlídání…
Jinak jsem rodila v KM a teda všichni mi doporučují soudit se, protože mi zmršily zákrok a mám doživotní následky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
8.1.11 11:32

Ahoj Farlin, gratulace k narození Elišky…
To je mi moc líto co se ti stalo, pokud něco zanedbali doktoři a kvůli tomu máš následky tak bych se určitě soudila… a můžu vědět co se ti stalo?? snad bude dobře…

Káji v pohodě, to neřeš, malou stejně jeslti zlobí ty zoubky tak jste byly asi rády že jste se jen otočily… na jaře a v létě bude lepší počasí a pak to nebude problém… my taky chodíme tak na hodinku ven když je kosa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
8.1.11 12:54

Děkuji za gratulace.
Rodila jsem 28h, malá byla přidušená pupeční šnůrou a při Epiduralu mi spálily záda, že je mám popálené celé a už se toho nikdy nezbavím. Celý porod mi nějaká PA říkala, že neumím rodit a že mám přijít, až se to naučím. Byl tam i můj a ten jí už teda potom nadal, že co si to vlastně myslí o sobě. Nechci to moc rozebírat, bolest si už nepamatuju, jak jsem uviděla ten malý uzlíček, vše bylo pryč..spíš jsem to napsala tak pro zajímavost…Myslím, že to není o městě, ale o lidech. A na hloupé lidi člověk může narazit kdekoliv :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová