Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
14.2.11 20:04

Míši krásný fotečky :palec:
opožděně vše nej Danielce k narozkám :oops:

tak taky něco z rodinného alba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.2.11 20:05

a naše cestovatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.2.11 20:14

a stojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
14.2.11 20:18

taky máme hezkou bundičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
14.2.11 20:34

HOlky, máte krásné fotečky. Holky se mají čile k světu. A jsou tak krásné :srdce: .
My rosteme jako z vody, lozíme, sedíme, stojíme..No, a čekám, kdy začneme chodit :mrgreen: .
Mějte se krásně a já někdy nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
15.2.11 11:25

Farlin tak to jeslti stojíte tak to půjde už rychle :-D :-D

No a z Nelinky vyrostla krásná slečinka…Je fakt nádherná a ty řasy :huban:

Už ať jaro a léto, můžeme konečně do podzámky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.2.11 13:24

jj taky se modlím za lepší počásko a hlavně sluníčko a teplíčko už mi to chybí :cry:

a štrádování po Chropce furt dokola sama mě už nebaví potřebuju splknou
zatím to jistí mamča nemět ju tak mě už asi jebne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.2.11 22:24

Můžu se zeptat, nevíte někdo, co je pravdy na tom, že se budou v podzámce rušit zvířátka? Prý ještě letos, taťka tam pracoval, něco v podzámce opravoval a místo opiček má být nobl restaurace a mají zůstat jen slepice :cry: :-? .Tak jen jestli tyto drby jsou pravdivé. :think: :think: . Mě se to teda moc nelíbí. Sotva začne malá pozorovat tak by měly všechno zrušit a já do podzámky nechodím kvůli ničemu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.2.11 20:36

Farlin tak to by byla podpásovka :cry:
já Nelči slibuju Podzámku a prverzního opičáka s červenou zadnicí :mrgreen: už dlouho sice z toho nemá ještě asi rozum ale i mě by to tam chybělo vždyť to je hlavní lákadlo do podzámky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.3.11 15:47

Ahojky
počásko se nám trochu vylepšilo, tak kdy vyrazíme do Podzámky na nějakej srazíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.3.11 21:47

Ahoj,
no počasí se teď fakt vydařilo,domů jsme chodili jen na oběd a vyspat se :-). Sraz,rádi se přidáme.

• Citovat
  • Upravit
5679
14.3.11 17:43

Ahojky, taky se na sraz přidám, v podzámce jsme ted pořad :-) :-)
Jen ma od středy nějak pršet, i když nějaké kapičky jsem zahlídla i před chvílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
15.3.11 10:37

Ahoj holky, já jdu podzámku okouknout dnes. Už jsem tam šli 3× a ppokaždé zavřená. Tak doufám, že ještě vyjde počasí. A kdyby jste šli třeba příští týden na srnčky, přidáme se též :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
22.3.11 18:53

Ahoj holky, MIšelko, nebyla jsi dnes v podzámce po obědě u opic? Nevěděla jsem, jestli jsi to ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
25.3.11 15:20

ahoj holky, proti vam jsem uplna zacatecnice :oops: a chci se vas zeptat snad na to nejdulezitejsi. Jsem z Holesova a premyslim o zmene gynekologa, muzete mi tady v okoli nekoho doporucit? kam chodite vy? dojezdeni pro me neni problem. s manzelem jsme se pustili do vyroby mimiska (jak ja rikam) a chodim k MUDr. Fabianovi, Holesov. ale tento lekar mi nesedi svym hulvatstvim a pristupem k pacientkam… a kdyz planujeme tehu, tak chci abych se lekare nebala, on nic nezanedbal a aby vse bylo proste v pohode. Moc dekuji za reakce :kytka:

jinak deticky mate nadherny, taky uz se tesim na vlastni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová