Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Míši krásný fotečky ![]()
opožděně vše nej Danielce k narozkám ![]()
tak taky něco z rodinného alba
HOlky, máte krásné fotečky. Holky se mají čile k světu. A jsou tak krásné
.
My rosteme jako z vody, lozíme, sedíme, stojíme..No, a čekám, kdy začneme chodit
.
Mějte se krásně a já někdy nakouknu.
Farlin tak to jeslti stojíte tak to půjde už rychle
![]()
No a z Nelinky vyrostla krásná slečinka…Je fakt nádherná a ty řasy ![]()
Už ať jaro a léto, můžeme konečně do podzámky ![]()
jj taky se modlím za lepší počásko a hlavně sluníčko a teplíčko už mi to chybí ![]()
a štrádování po Chropce furt dokola sama mě už nebaví potřebuju splknou
zatím to jistí mamča nemět ju tak mě už asi jebne ![]()
Můžu se zeptat, nevíte někdo, co je pravdy na tom, že se budou v podzámce rušit zvířátka? Prý ještě letos, taťka tam pracoval, něco v podzámce opravoval a místo opiček má být nobl restaurace a mají zůstat jen slepice
.Tak jen jestli tyto drby jsou pravdivé.
. Mě se to teda moc nelíbí. Sotva začne malá pozorovat tak by měly všechno zrušit a já do podzámky nechodím kvůli ničemu jinému.
Farlin tak to by byla podpásovka ![]()
já Nelči slibuju Podzámku a prverzního opičáka s červenou zadnicí
už dlouho sice z toho nemá ještě asi rozum ale i mě by to tam chybělo vždyť to je hlavní lákadlo do podzámky ![]()
Ahojky
počásko se nám trochu vylepšilo, tak kdy vyrazíme do Podzámky na nějakej srazíček?
Ahoj,
no počasí se teď fakt vydařilo,domů jsme chodili jen na oběd a vyspat se
. Sraz,rádi se přidáme.
Ahojky, taky se na sraz přidám, v podzámce jsme ted pořad
![]()
Jen ma od středy nějak pršet, i když nějaké kapičky jsem zahlídla i před chvílí…
Ahoj holky, já jdu podzámku okouknout dnes. Už jsem tam šli 3× a ppokaždé zavřená. Tak doufám, že ještě vyjde počasí. A kdyby jste šli třeba příští týden na srnčky, přidáme se též ![]()
Ahoj holky, MIšelko, nebyla jsi dnes v podzámce po obědě u opic? Nevěděla jsem, jestli jsi to ty.
ahoj holky, proti vam jsem uplna zacatecnice
a chci se vas zeptat snad na to nejdulezitejsi. Jsem z Holesova a premyslim o zmene gynekologa, muzete mi tady v okoli nekoho doporucit? kam chodite vy? dojezdeni pro me neni problem. s manzelem jsme se pustili do vyroby mimiska (jak ja rikam) a chodim k MUDr. Fabianovi, Holesov. ale tento lekar mi nesedi svym hulvatstvim a pristupem k pacientkam… a kdyz planujeme tehu, tak chci abych se lekare nebala, on nic nezanedbal a aby vse bylo proste v pohode. Moc dekuji za reakce ![]()
jinak deticky mate nadherny, taky uz se tesim na vlastni ![]()