Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dana26nepř
25.3.11 17:34
mobifilinka píše:
ahoj holky, proti vam jsem uplna zacatecnice :oops: a chci se vas zeptat snad na to nejdulezitejsi. Jsem z Holesova a premyslim o zmene gynekologa, muzete mi tady v okoli nekoho doporucit? kam chodite vy? dojezdeni pro me neni problem. s manzelem jsme se pustili do vyroby mimiska (jak ja rikam) a chodim k MUDr. Fabianovi, Holesov. ale tento lekar mi nesedi svym hulvatstvim a pristupem k pacientkam… a kdyz planujeme tehu, tak chci abych se lekare nebala, on nic nezanedbal a aby vse bylo proste v pohode. Moc dekuji za reakce :kytka:jinak deticky mate nadherny, taky uz se tesim na vlastni :hug:

Sylšela jsem hodně chvaly na dr.Laštuvku.Sidli v polyfunkčnim domě na Naměsri Miru v KM.Ja chodim k dr.Wiedermannovi.Ale ten pokud vim tak nepřibira

• Citovat
  • Upravit
5256
25.3.11 18:59

dekuju!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.3.11 21:33

Chodím k Mudr Hábovi,jsem nadmíru spokojená.

A vítám Tě v klubu :-)

• Citovat
  • Upravit
5256
27.3.11 19:51

dekuji! i za tip i za privitani! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
28.3.11 20:22
fyzikarka píše:
Chodím k Mudr Hábovi,jsem nadmíru spokojená.A vítám Tě v klubu :-)

Dnes jsem byla u p. Haby. je uplne skvelej! se tam normalne tesim az pujdu priste! s predchozim gyn. se to neda srovnat. jeste jednou dekuji!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.3.11 10:46

Ahojky holky :mavam:
vítám nováčka :kytka: ať se ti u nás líbí

Tak co Fyzi jak dlouho si na tom finančáku ve středu trčela? škoda že to časově nevyšlo abysme se scukly :wink: příště to určo klapne

téda se nám to počasíčko pěkně vyšperkovalo snad už tak bude pořád, sme furt venku a Neluš je maximálně spokojená
jak ju lupnu do kočíku nechce ani usnout a furt čučí kolem, no a nejradši by mi z něj utekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.3.11 22:54

Klárko,ani mi nemluv,snad už je to poslední setkání s úřady tento rok. Příště se určitě přidáme.

• Citovat
  • Upravit
4704
1.4.11 14:35

Ahojte holky :)
Co se týče dr. Háby tak si nemůžu vynachvalit a ikdyž jsme ted v Praze tak urcite prechazet nebudu :) Nastesti mu staci zavolat a vse vyresime i po tel, krome kontrol :) to musim dojet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
2.4.11 18:45

nymphy: dekuji za utvrzeni v tom, ze jsem udelala dobre… nez jsem tam sla poprve, tak jsem si rikala, zda je to ten pravy :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
2.4.11 21:55

Ahoj holky,tak se k Vám hlásím, jestli me přijmete mezi sebe. Zatím na me teda nejde nic vidět (jsem ve 4. měs.),ale v Kroměříži asi není momentálně nikdo těhotný, krom mě :cert: asi spíš žádná těhotná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
3.4.11 08:06
Efsheny píše:
Ahoj holky,tak se k Vám hlásím, jestli me přijmete mezi sebe. Zatím na me teda nejde nic vidět (jsem ve 4. měs.),ale v Kroměříži asi není momentálně nikdo těhotný, krom mě :cert: asi spíš žádná těhotná :dance:

Ahoj,viteu mezi nama :lol: A napiš neco o sobě.
JA mam zase pocit,že v K je ted těhotnakažda třeti :lol: .Jak zhodily zakaznice kabaty tak se nestačim divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
3.4.11 11:29

Tak se teda lehce představím, jsem z Km :-P sranda.
Bydlím u Miličáku. v podstatě mame zahradu směrem ke Klubíčku,tudíž v Kollárové ul., je mi 26
Mimochodem Fyzikářku jsem potkávala s kočárkem a potkávám :-D .Od Kajky znám Filipa z nádraží,jak jsem jezdila do školy :-D prostě Kroměříž je malá!..Ted jsem na neschopence na vysoce rizikovém těhotenství, takze se nudim doma:) Ležet teda naštěstí nemusím. Píchám si heparin do břicha(ředím krev),jinak jsem chtela vyměnit fotku v profilu, ale jaksi to nejde… :pocitac: aaa už :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
3.4.11 12:39

No vidíš,vždyt nas i znaš.A kdybys byla zvědava na jednu starou brecu tak ja pracuju v chlebičkarně v Moravcově ul.
Mmch:Vite jaky je to pocit,že jsem tu za stařešinu :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.4.11 13:26

Dančo,jaká stařešina? Taková mladá kočka :palec:

Efsheny,vítej a až na nás někde narazíš,hukni,jo?

• Citovat
  • Upravit
9356
3.4.11 13:31
fyzikarka píše:
Dančo,jaká stařešina? Taková mladá kočka :palec:Efsheny,vítej a až na nás někde narazíš,hukni,jo?

Fyzi,haha.To vis jak se přehoupne ta 30-tka a dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová