Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chodím k Mudr Hábovi,jsem nadmíru spokojená.
A vítám Tě v klubu ![]()
fyzikarka píše:
Chodím k Mudr Hábovi,jsem nadmíru spokojená.A vítám Tě v klubu
Dnes jsem byla u p. Haby. je uplne skvelej! se tam normalne tesim az pujdu priste! s predchozim gyn. se to neda srovnat. jeste jednou dekuji!!!! ![]()
Ahojky holky ![]()
vítám nováčka
ať se ti u nás líbí
Tak co Fyzi jak dlouho si na tom finančáku ve středu trčela? škoda že to časově nevyšlo abysme se scukly
příště to určo klapne
téda se nám to počasíčko pěkně vyšperkovalo snad už tak bude pořád, sme furt venku a Neluš je maximálně spokojená
jak ju lupnu do kočíku nechce ani usnout a furt čučí kolem, no a nejradši by mi z něj utekla ![]()
Klárko,ani mi nemluv,snad už je to poslední setkání s úřady tento rok. Příště se určitě přidáme.
Ahojte holky ![]()
Co se týče dr. Háby tak si nemůžu vynachvalit a ikdyž jsme ted v Praze tak urcite prechazet nebudu
Nastesti mu staci zavolat a vse vyresime i po tel, krome kontrol
to musim dojet ![]()
nymphy: dekuji za utvrzeni v tom, ze jsem udelala dobre… nez jsem tam sla poprve, tak jsem si rikala, zda je to ten pravy
![]()
Ahoj holky,tak se k Vám hlásím, jestli me přijmete mezi sebe. Zatím na me teda nejde nic vidět (jsem ve 4. měs.),ale v Kroměříži asi není momentálně nikdo těhotný, krom mě
asi spíš žádná těhotná ![]()
Efsheny píše:
Ahoj holky,tak se k Vám hlásím, jestli me přijmete mezi sebe. Zatím na me teda nejde nic vidět (jsem ve 4. měs.),ale v Kroměříži asi není momentálně nikdo těhotný, krom měasi spíš žádná těhotná
Ahoj,viteu mezi nama
A napiš neco o sobě.
JA mam zase pocit,že v K je ted těhotnakažda třeti
.Jak zhodily zakaznice kabaty tak se nestačim divit
Tak se teda lehce představím, jsem z Km
sranda.
Bydlím u Miličáku. v podstatě mame zahradu směrem ke Klubíčku,tudíž v Kollárové ul., je mi 26
Mimochodem Fyzikářku jsem potkávala s kočárkem a potkávám
.Od Kajky znám Filipa z nádraží,jak jsem jezdila do školy
prostě Kroměříž je malá!..Ted jsem na neschopence na vysoce rizikovém těhotenství, takze se nudim doma:) Ležet teda naštěstí nemusím. Píchám si heparin do břicha(ředím krev),jinak jsem chtela vyměnit fotku v profilu, ale jaksi to nejde…
aaa už
![]()
No vidíš,vždyt nas i znaš.A kdybys byla zvědava na jednu starou brecu tak ja pracuju v chlebičkarně v Moravcově ul.
Mmch:Vite jaky je to pocit,že jsem tu za stařešinu
?
Dančo,jaká stařešina? Taková mladá kočka ![]()
Efsheny,vítej a až na nás někde narazíš,hukni,jo?
fyzikarka píše:
Dančo,jaká stařešina? Taková mladá kočkaEfsheny,vítej a až na nás někde narazíš,hukni,jo?
Fyzi,haha.To vis jak se přehoupne ta 30-tka a dal ![]()
Sylšela jsem hodně chvaly na dr.Laštuvku.Sidli v polyfunkčnim domě na Naměsri Miru v KM.Ja chodim k dr.Wiedermannovi.Ale ten pokud vim tak nepřibira