Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kajjka píše:
Ahojky Werunqavítej
moooc gratulujeme ke ||
sice nejsem těhotná ale už o dalším mimču s manžou zase přemýšlímetak krásný těhulkování
Díky, jsi taky z KM??
Kajjka píše:
jsem z Chropyně takže do Km co by kamenem dohodil
V Chropyni z nám pár lidí-ale jako město to tam nemám ráda.. ![]()
no já jsem se sem přivdala, ale odvařená z toho taky nejsem.Moc lidí tu neznám a některý baby sou tu fakt divný, nepřátelský a tak … mám tu jednu kámošku se stejně starým prckem ale jinak to stojí za prd ![]()
většinou se jezdím odreagovat právě za holkama do KM ![]()
třeba za MišelkaX a Danielkou ![]()
Kajjka píše:
no já jsem se sem přivdala, ale odvařená z toho taky nejsem.Moc lidí tu neznám a některý baby sou tu fakt divný, nepřátelský a tak … mám tu jednu kámošku se stejně starým prckem ale jinak to stojí za prd
většinou se jezdím odreagovat právě za holkama do KM
třeba za MišelkaX a Danielkou
Já tu právě pod přezdívkama našla spoustu holek z Km-ale žádná asi nebude rodit v květnu jako já..
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, nevíte jestlise tu někde v okolí prodává značka Wildcat? Jsou tovětšinou ryfle a tak.. Jediná mi sedí a nemůžu ji sehnat.Třeba tom Pointu v kovářské? Tam se mi zdáa le není. Tak už fakt nevím.Třeba i zlín by mohl být nebo Brno, pokud o něčemvíte.
. A já už po porodu nemám co na sebe prostě (1 rok po porodu
).
Jinak zdravím nově příchozí.
FArlin,tohle mi vyplivl „gůgl“.
http://www.mojeznacka.cz/nakupni-centra
Takže asi jedine Brno
Farllin píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, nevíte jestlise tu někde v okolí prodává značka Wildcat? Jsou tovětšinou ryfle a tak.. Jediná mi sedí a nemůžu ji sehnat.Třeba tom Pointu v kovářské? Tam se mi zdáa le není. Tak už fakt nevím.Třeba i zlín by mohl být nebo Brno, pokud o něčemvíte.. A já už po porodu nemám co na sebe prostě (1 rok po porodu
).
Jinak zdravím nově příchozí.
S těma riflema teda vůbec nevím..já si byla včera koupit větší kalhoty, jak mi roste už pomaloučku bříško..ale mám obavy, že je stejně za chvíli neobleču ![]()
Farllin,tuhle značku mám ráda,poslední rifle jsem kupovala v obchodě na rozcestí Kovářské a Riegrova náměstí,ale už je to delší doba.
Ahojky holky, nenajde se Tu nějaká maminka z Kroměříže co bydlí na Plačkově, nebo v horní části Havlíčkovi ulice? Mám dvě holčičky a hledám někoho poblíž, kdo by s námi chodil ven, na hřiště apod. Moc díky