Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11444
20.12.11 22:18

Tak se zeptej sestry, určitě ti dá spoustu informací, my jsme zvolili doktora fakt spíš náhodně a zrovna jsme trefili na výborného. I sestřičky jsou fajn, s jednou se dokonce známe přes psy, tak je to super. Řekla bych, že bude i dost oblíbený, je tam pořád dost dětí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
21.12.11 14:12

Almondea

No poptám se ještě ségry, jestli je fakt dobrej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
21.12.11 16:00

Almondeo, řešila jsem ted stejný problém, ze Zlína jsem přecházela sem.. Od včerejška jsem registrovaná u paní Vladímíry Hurdálkové, MUDr. Kucián prej nebere a paní Hurdálková je na stejném patře jak Kucián, sestřička strašně příjemná a doktorka se zdá taky milá.. je tam chvíli,tak přibírá nové pacienty :palec:
Fyzi, noooo to byla teda náhoda :D škoda že nejste taky v té skupince, kolik vás tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.12.11 22:45

Miško,4 z té naší 6ti členné party :-)

• Citovat
  • Upravit
5679
22.12.11 18:03

Tak to jo, já v té naší mám 3 známé maminky tady skoro sousedky, tak mi o tom řekly a vyzkoušela jsem to… super, jen nevím, ale zdá se mi to docela drahé :roll: ale tak co, doma sedět nebudeme a když to přdolu baví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.12.11 21:07

Miško,chodila jsem s Lukáškem do Kenny v roce 2009 a tam to bylo ještě dražší.

• Citovat
  • Upravit
4704
31.12.11 13:21

Ahojte holky. Tak jak se máte. Jsem skoro neměla čas se vám ozvat. Jak vidím ty dítka rostou. Miško dívala sjem se na malou je uzasna. Nás čeká náročný rok 2012. Svatba :) a pak hned Valinkce sourozence :) Tak Vám tímto přeji Šťastný Nový rok 2012 ať jsou ty naše dětičky zdravé a spokojené a jak ty dětičky tak i vy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
31.12.11 13:23

Jako dítko jsem ještě stihla Švece sestřička úžasná,ordinace pro dítko je ted opravdu krásná,ale já teda spokojena s kvalitou doktora nebyla :( Ale chodíme k Sedlákovi jak tu byl zmínen a nemuzu si ho vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.1.12 14:52

Ahojky, no super že ses taky ozvala :D a gratuluji k svatbě :) takže jdete do dalšího miminka? tak to je super, malá je strašné zlobidlo, takže druhé u nás zatím nehrozí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.1.12 16:59

Jo že :lol: No mi nemluv malá řádí a keca o sto šest,ale už měla dva roky tak nechci moc velkej vekovej rozdil. Svatba je v planu, jeste neni vymyslene datum. A co vy? Jak se mate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
1.1.12 17:59

No já říkala že druhé až bude mít malá rozum.. je to malý tyran :lol: :lol:
jinak se máme dobře, malá roste jak z vody.. za rok do školky a do práce :)
A jezdíš sem často??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.1.12 18:14

No malá je právě už šikovna a pak už bude mít tak 3roky a to je idelani. Pro nas :) do prace se mi nechce,teda jako uplne jinak porad neco delam. Muj rozjel pobocku v Hradci Kralove tak pomaham jak to jde. Ty do km moc uz nejezdim,byla jsem tam cca po 3 mesicich jen na dva dny ted.No je toho tolik noveho u nas :) Ale leti to. Malou urcite do skolky davat nebudu,tady jsou decka hrozny :zed: Tak tam chodime 2× do mesice jen dopoledne si hrat s deckama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.1.12 19:15

Holky tchýně mi doporučuje pediatra Hadrabu-že prý je skvělej?? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
1.1.12 20:19

A ten je taky v km? Já o něm slyšela hrozně málo :think: