Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se zeptej sestry, určitě ti dá spoustu informací, my jsme zvolili doktora fakt spíš náhodně a zrovna jsme trefili na výborného. I sestřičky jsou fajn, s jednou se dokonce známe přes psy, tak je to super. Řekla bych, že bude i dost oblíbený, je tam pořád dost dětí. ![]()
Almondeo, řešila jsem ted stejný problém, ze Zlína jsem přecházela sem.. Od včerejška jsem registrovaná u paní Vladímíry Hurdálkové, MUDr. Kucián prej nebere a paní Hurdálková je na stejném patře jak Kucián, sestřička strašně příjemná a doktorka se zdá taky milá.. je tam chvíli,tak přibírá nové pacienty ![]()
Fyzi, noooo to byla teda náhoda
škoda že nejste taky v té skupince, kolik vás tam je?
Tak to jo, já v té naší mám 3 známé maminky tady skoro sousedky, tak mi o tom řekly a vyzkoušela jsem to… super, jen nevím, ale zdá se mi to docela drahé
ale tak co, doma sedět nebudeme a když to přdolu baví..
Miško,chodila jsem s Lukáškem do Kenny v roce 2009 a tam to bylo ještě dražší.
Ahojte holky. Tak jak se máte. Jsem skoro neměla čas se vám ozvat. Jak vidím ty dítka rostou. Miško dívala sjem se na malou je uzasna. Nás čeká náročný rok 2012. Svatba
a pak hned Valinkce sourozence
Tak Vám tímto přeji Šťastný Nový rok 2012 ať jsou ty naše dětičky zdravé a spokojené a jak ty dětičky tak i vy. ![]()
Jako dítko jsem ještě stihla Švece sestřička úžasná,ordinace pro dítko je ted opravdu krásná,ale já teda spokojena s kvalitou doktora nebyla
Ale chodíme k Sedlákovi jak tu byl zmínen a nemuzu si ho vynachvalit.
Ahojky, no super že ses taky ozvala
a gratuluji k svatbě
takže jdete do dalšího miminka? tak to je super, malá je strašné zlobidlo, takže druhé u nás zatím nehrozí
![]()
Jo že
No mi nemluv malá řádí a keca o sto šest,ale už měla dva roky tak nechci moc velkej vekovej rozdil. Svatba je v planu, jeste neni vymyslene datum. A co vy? Jak se mate ![]()
No já říkala že druhé až bude mít malá rozum.. je to malý tyran
![]()
jinak se máme dobře, malá roste jak z vody.. za rok do školky a do práce ![]()
A jezdíš sem často??
No malá je právě už šikovna a pak už bude mít tak 3roky a to je idelani. Pro nas
do prace se mi nechce,teda jako uplne jinak porad neco delam. Muj rozjel pobocku v Hradci Kralove tak pomaham jak to jde. Ty do km moc uz nejezdim,byla jsem tam cca po 3 mesicich jen na dva dny ted.No je toho tolik noveho u nas
Ale leti to. Malou urcite do skolky davat nebudu,tady jsou decka hrozny
Tak tam chodime 2× do mesice jen dopoledne si hrat s deckama ![]()
Holky tchýně mi doporučuje pediatra Hadrabu-že prý je skvělej??
![]()