Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
28.5.12 07:50

Kristy děkuju ;) jj Neluš taky už potřebuje sourozence jen jí to prospěje ;) a Vám ať se teda taky zadaří a hurá udělat testík a poinformovat nás ;)
já to poznala hned že sem těhotná ;) stejný příznak jak s Nelčou takže test byl už jen to poslední :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
15.6.12 08:42

Ahoj holky, koukám, že v Kroměříži je nějak pusto prázdno, nic se neděje. Co pořád podnikáte? My jsem pořád někde venku, na bazeně, v zoo, na výlet ech, v přírodě. Dokud můžu, tak lítáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.6.12 09:20

@Farllin Ahoj :mavam: no my te´d teprve s tím výletováním začnem ;) konečně se vyčasilo a mě trochu polevují nevolnosti tak se těším až vyrazíme do KM do Podzámky na kačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.12 07:48

Ahoj holky, chodí sem někdo? Během dneška se budu stěhovat do Kroměříže, teď ještě bydlíme v Čechách, čekám na dodávku, tak mám čas, děti jsou u babičky a mě pomalu a jistě začíná zmáhat cestovní horečka :) Ráda bych si našla nějakou kamarádku :andel: Je mi 26 let a mám 2 děti, jak je vidět na metřících. Budu ráda, když se někdo ozvete, tak zatím pápá a přeji krásný sluníčkový den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
5.7.12 08:29

@Dasa+Nicolasek
Ahoj, nějak to tu posledni dobou vazne. Chtělo by to zase rozproudit. Nějaky scuk bych brala.
Tuším od 6.8.mám dovču, co vy na to se potkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.12 08:38

Ahoj Dano, jasně, byla bych ráda :) Za ten měsíc už budu, předpokládám, i zabydlená :) To je škoda, že to tady „vázne“. Ono je venku pěkně, tak jsou maminy všechny venku, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
7.7.12 14:37

Ahoj Dasa+Nicolasek :kytka:
Z čech do Kroměříže :) To hledím :) Já se Právě z Kroměříže stěhovala do Prahy :) Ale Kroměříž je nádherná moc ráda tam jezdím domu k rodičum :) tak at ti stehovani dobre dopadne, pevne nervy ja to stehovsni nenavidim… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.12 16:21

Ahoj nymphy, no já se před 8 lety stěhovala ze Slezska do čech, takže už to stěhování na dálku trochu znám :D Máš pravdu, stěhování je hrůza. Ještě musíme příští víkend tam jet znovu, předat byt, oznámit otci dětí, že jsem se odstěhovala :oops:, a tradá zase sem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
7.7.12 16:25

Teda ty jsi takhle utekla utci deti :) No ten bude nadsenej :D Ja myslim stehovani celkove. Je mi 25let a stehovala jsem se 6× a uz nechci vse vyhodim a beru jen nejnutejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.12 16:27

Ano, utekla… To by bylo na dlouho, to je příběh který probíhal v uplynulých 3 letech a jsem ráda že už se to tímto SNAD! nějak uzavřelo. Ono, dohru to mít ještě bude, nejsem naivní, ale teď už mám za sebou človíčka, který mě drží, a já věřím, že nepustí :srdce: A inspirovala jsi mne k počítání kolikrát jsem se stěhovala já, bylo to celkem 8×… A doufám, že už naposled! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
7.7.12 16:30

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To mame dost spolecneho :) Kazdopadne ti preji at se ti v km moc libi. Holky jsou uzasne tak doufam ze se s nima co nejdriv potkas a pokecate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.7.12 18:32

@Dasa+Nicolasek Ahoj, tak mě stěhování do KM čeká na podzim ale mám to jen cca 20 km od nynějšího bydliště. Stěhovat se teda budu teprve potřetí ale když nad tím tak přemýšlím tak se ty vzdálenosti zvětšují :mrgreen: Poprvé to bylo jen po patře paneláku tak to bylo supr podruhé 10 km a teď těch 20 km. No z takové dálky se stěhovat asi není žádná sranda :(
KM je hezké město moc se mi líbí. Do které části města se budeš stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
7.7.12 20:40

Dáši, odkud se Slezska jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
7.7.12 20:59

Ahojky Dáši, tady je spousta super holčin.. srázky už tak moc nedáváme, ale snad se to zlepší..Já jsem přímo z kroměříže a je tu fakt hezky.. tak pak vyměníme telefonky a dáme srázek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 14:41

Ahoj holky, téda, takových reakcí na mě, to jsem ani nečekala :)

nymphy, a co že jsi se stěhovala do prahy?

Idus, a kde bydlíš tedy ted? Já teda už tady jsem, jsme ve Vážanech… Teprv fakt zabydlujeme, doděláváme rekonstrukci, dole v patře u rodičů, tak se rodičové ještě stěhují dolů a my pak se můžem teprve pořádně „nastěhovat“. Takže to chvilinku ještě potrvá, ale jak jsem už psala, musíme pohnout, než se nám vrátí děti… Chtěla bych mít hotové aspoň jejich pokojíčky… Teď mi zrovna přítel připojil pračku, dá si s taťkou kafe a pak hupsnem do bazénu, to vedro je peklo… A pak budem pokračovat, dají do ložnice postele, já začnu obydlovat ji a chlapi vystěhují budoucí pokojíček Amálky, a začne se škrábat a malovat… No je toho na dnešek ještě hafo moooc. :)

Danuš, bydlela jsem v Českém Těšíně. V 19 ti letech jsem se vlastně měsíc-dva, potom co jsem odmaturovala, odstěhovala do Ústí nad Labem, tam jsem pendlovala po různých adresách :), no a pak jsem poznala Františka a jsme tady :)

Mišelko, budu ráda, opravdu tu nikoho neznám :) Mám jen jednu kamarádku kterou znám taky z fora tady na emiminu, a ta bydlí v Brně. A snad jedna mi teď psala, že bydlí ve Zlíně, ale jinak v okolí nikoho. Staří kamarádi za mnou z Ústí asi jezdit nebudou :D Ale ozvali se zase ti z Těšína, že když už jsem teda blíž, tak by někdy přijeli, tak mě to hrozně potěšilo :) Já jsem poslední rok a něco vlastně s nikým moc nebývala, když jsem ještě žila s otcem mých dětí tak jsme bydleli v takové obci u Ústí, kde všichni přátelé byli, pak jsem odešla od něho, odstěhovala se na druhou stranu města, to bylo víc jak hodina cesty, tak jsme se přestali postupem času stýkat, pak začly děti chodit do školky, začaly jim kroužky (Nicolásek tancoval v jedné taneční skupině), takže času fakt nebylo, tak se prostě kamarádi utli úplně… Pak jsem se přestěhovala zase do jiné části města, to bylo loni v listopadu, no a to bylo sídliště kde bylo moc cigánů, sice krásné hřiště pro děti, ale černoooo. Tak jsme skoro ani nechodili ven… Takže jsem už vlastně od dubna 2011 bez styku s lidma… Nebýt FB, tak jsem odřízlá úplně :?

Holky, když jsem tak zmínila, že syn tancoval, tak jsem si vzpoměla, že jsem chtěla zjistit, jestli je tady taky nějaká taneční skupina? Vím že se tu tancuje latina, to jsem našla, ale kluka baví spíš ten street co dělal, nevíte, je tu něco takového? Amulku chci od září taky právě někam umístit, vím, že je malinká, ale ona je na ten pohyb strašně nadaná, odtancuje to co Nikča, tak jsem se rozhodla to zkusit už ted, bud to pujde, nebo nepujde… :)Nevíte tedy o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová