Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.7.12 11:54

Ahoj tak už jsem doma, nic jsem nikde nevybrala, pujdu s přítelovo mamkou zítra nebo pozítří… dnes odpo jdu přihlásit trvalý pobyt s tatkou, a musím někde koupit amulce botky, se jí rozpadly :oops: tak jsem jí cestou domu nesla protože ona odmítala chodit v rozlepených botkách :roll:

farlin, jsme ve Vážanech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.7.12 12:32

Farllin, bydlíte někde na Slovaně?

• Citovat
  • Upravit
17368
18.7.12 12:54

Ne, ve Vážanech :mrgreen:. Dáši a ke komu jste sem šli? Já tu teda nikoho neznám, Vážany jsou celý nový lidi. Ti domorodci tu snad už ani nezůstaly :roll:. Už se těším taky, až se odstěhujeme. Ale nicméně, jsme tady, tak můžeme někam jít na prochajdu po vážanech třebas odpolko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.7.12 13:17

Dáši a hod nám sem nějakou fotečku, at víme jak vypadáš kdybychom daly scuka :) já mrknu taky po nějaké aktuální a šupnu sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.7.12 13:21

Mišelko a vy neplánujete další? Koukám, že už máš tady docela velikou holku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.7.12 13:22

Holky mám prosbičku nevíte o někom kdo ještě prodává meruňky? dodavatelka se na nás letos vykvákla :( a nic nám nenechala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 13:41

Farlin, neznáš barču, má 4 holčičky, terezku, vikinku, aničku a sofinku? (snad jsem to ted nepopletla.) znala bys ji z fora… míšo můžu hodit foto ale na všech vypadám jak tydýýýýt :D já se moc nefotím, spíš děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.7.12 13:43

Dáši barču odkud? Myslíš farskou? Jo jo jo..znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 13:47

Jo farskou :)))) ona mi totiž o tobě říkala, když jsem se sem stěhovala :D jo klidně můžem jít ven ale dnes to asi nevyjde, nezlob se, protože ted děti usly(hurááááá), a až přijede tatka od přítele, tak jedem přihlásit to bydliště. Ani ty botičky amálce dnes nestíhám jít koupit… Zítra dopo pujdu s naší babí do města na ten dárek, pak vařit…A odpoledne už jsem s přítelem. Takže, holky, já mám zatím čas až v pátek dopo nebo příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 13:51

Tak třeba tady, to je ještě v Ústí, s Amálkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.7.12 13:51

Jo, Dáši, tak to js ity. No ona mi taky říkala, že se sem někdo bude takový stěhovat, ale poplantala to a říkala do vesnice, kde stavíme a né tam, kde bydlíme :mrgreen: .Tak jsem to nečekala, že budeš tady a né tam. Stavíme totiž domk jinde, než ve Vážanech. tady to fakt neeeemusím.
No, tak já můžu v pátek odpolko až, dopoledne valím na gyndu :lol: .Ale příští týden bych měla mít volnější už taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 13:56

Nebo tady mě máte bez brejlí v květný s přítelem :P :oops:

to stačí, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 14:00

A proč to tady nemusíš? Mě se tu zatím líbí :) líbilo by se mi kdekoliv, hlavně že jsem s přítelem a pryč od otce dětí… z toho pekla… a kde stavíte? tak se když tak uvidíme příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.7.12 15:13

Proč se mi tu nelíbí? Mě se tu nelíbilo nikdy :mrgreen:. Ale v poslední době je to teda děs běs. Za zahradou jsme měly pole, teď jen samý satelity, vyjdu na zahradu, dvorek, všude mě vidí milion sousedů na pravo, na levo, žádný soukromí. Jako lokalita blízko města, super, to si nemůžu stěžovat. Ale u hlavní cesty, hnus, neustálý řev někde, není tu klidu vůbec. Takže se budeme stěhovat do bílan, kde máme vysoký zdi od všech sousedů, můžu si na zahradě dělat stojky a každýmu to může být jedno. Máme velioku zahradu, opravdu velikou - 3tis m2. Sad, dvorek veliký a hlavně soukromí, vesnice, klid, žádná silnice veliká. Ač teda jsem z města, prahnu po vesnici. Ale blízko města vesnici. Pro děti super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
18.7.12 17:46

Ahoj, farlin, jestli jste někde u hlavni cesty tak kolem vas jezdime když jedem na Lhotku?
Jinak Bílany super, to bysme se mohly občas potkat. Bydlím směr Bílanská, takže kousek.

Já jsem dneska Ko.Jdu klukum uvařit na zitra.Snad to zvladnu. Migrena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová