Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My přežíváme doma nebo odpoledne a navečer na zahradě na pískovišti. A bouřky nikde. ![]()
Dáši, Radimek má atopický ekzem, už jsme ho měl skoro zaléčený, ale přišly neštovice a můžu začít od začátku.
Vlastně poslední 3týdny jsou u nás v duchu neštovic, nejdřív je měl Lukášek a teď Radimek
Tento název skrývá cvičení maminek s kočárky. Nevíte náhodou někdo něco o tomto cvičení v Kroměříži? Ráda bych se zapojila, pár kilo dolů po porodu by bodlo. ![]()
fyzikarko my ho máme od narození no, a pořád se vrací stačí něco sníst, špatně obléct, zapotit se…a je znova.
tak jsme dnes dostali další léčiva na to, tak to už mě během 3 dnů stál atopák tisícovku, super ![]()
dajko16, to vůbec nevím, ale pokud chceš zhubnout tak koukni na mé webovky pod podpisem, zabývám se redukcí váhy, jsem nutriční poradce ![]()
Ahoj holky, tak my byly dneska na večer poprvý na bajdě. Teda asi naposledy.
. Za ty prachy, neupravené, tráva nikde, všechno píchalo jenom, brouzdaliště takový no… řekla bych spíš prádelna pro určité typy lidí, odpadkový koš široko daleko nikde. Moc se mi tam nelíbilo. Když to srovnám s Chropkou, tak fakt hnus. Vstupný obdobný a je to daleko lepší. A snad v 18:45 nás vyhazovaly už z vody. Když je horko, může být snad i dýl otevřený, je to škoda.
Ale bouřka dneska bodla, už jsem ji i potřebovala, v tom těhu je to docela nesnesitelný to horko.
. Ale vždy může být hůř, než je, tak si rději nestěžuji.
O tom cvičení s kočárkama jsem kdesi četla, už je to dýl, ale že by to se to dělalo nějak hromadně netuším. Ale jestli o tom nemluvily náhodou kdysi v KOtěti. To bylo totiž první, co jsem po porodu s malou navštívila a už je to dávno, co jsem o tom slyšlea, tak možná tam.
. Myslím, že Štěpánka od pana dr Sedláka tam dělá, třeba by o tom něco věděla. Zkus se jí zeptat.
Dík za radu o tom hubnutí a na atopák pomáhá mazat bílím jogurtem nebo koupat v syrovátce, aspoň neteřím to pomohlo. ![]()
dajko tak to jsem nezkoušela, je fakt že obojího mám doma dostatek
až zas budem mít vyrážku tak to zkusím, furt lepší než kortikoidy…
Ahojte holky, byly jste v cirkuse?
Doporučuji, nádhera, danielka vydržela celou dobu a to jsem myslela že po hodině budeme muset odejít. fakt krásný, i pro mě, dlouho jsem už nebyla ![]()
@MišelkaX my nebyli Neluš by to tam asi v klidu nevydržela
ale včera sme byli v Lidlu na nákup a platíme a čumím kolem výlohy si to štráduje Tygr
asi na procházku
no ale byl nádhrnej ![]()
Nelča čučela jak puk ![]()
Dani, musíš pořídit i menší
. Ale i větší děti jsou krásné na fotečkách, ne?
@Farllin
Ty asi neznaš muj věk, co
.Mně už ty me vyhovuji, dneska mi Mirda pomohl s nakupem
Dani, to není o věku…
. Ale jo, větší už je takový samostatnější. Ty prďolky jsou pořád oči na šťopkách a pomalu aj na zadku
![]()
Tak jsme se chtěli jít podívat na ten cirkus a mimčo má teplotu. ![]()