Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11444
5.8.12 19:39

My přežíváme doma nebo odpoledne a navečer na zahradě na pískovišti. A bouřky nikde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.8.12 21:29

Dáši, Radimek má atopický ekzem, už jsme ho měl skoro zaléčený, ale přišly neštovice a můžu začít od začátku.

Vlastně poslední 3týdny jsou u nás v duchu neštovic, nejdřív je měl Lukášek a teď Radimek

• Citovat
  • Upravit
3435
6.8.12 15:17

strollering

Tento název skrývá cvičení maminek s kočárky. Nevíte náhodou někdo něco o tomto cvičení v Kroměříži? Ráda bych se zapojila, pár kilo dolů po porodu by bodlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.12 15:57

fyzikarko my ho máme od narození no, a pořád se vrací stačí něco sníst, špatně obléct, zapotit se…a je znova. :( tak jsme dnes dostali další léčiva na to, tak to už mě během 3 dnů stál atopák tisícovku, super :?

dajko16, to vůbec nevím, ale pokud chceš zhubnout tak koukni na mé webovky pod podpisem, zabývám se redukcí váhy, jsem nutriční poradce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
6.8.12 22:28

Ahoj holky, tak my byly dneska na večer poprvý na bajdě. Teda asi naposledy. :roll: :roll:. Za ty prachy, neupravené, tráva nikde, všechno píchalo jenom, brouzdaliště takový no… řekla bych spíš prádelna pro určité typy lidí, odpadkový koš široko daleko nikde. Moc se mi tam nelíbilo. Když to srovnám s Chropkou, tak fakt hnus. Vstupný obdobný a je to daleko lepší. A snad v 18:45 nás vyhazovaly už z vody. Když je horko, může být snad i dýl otevřený, je to škoda.
Ale bouřka dneska bodla, už jsem ji i potřebovala, v tom těhu je to docela nesnesitelný to horko. :roll:. Ale vždy může být hůř, než je, tak si rději nestěžuji.
O tom cvičení s kočárkama jsem kdesi četla, už je to dýl, ale že by to se to dělalo nějak hromadně netuším. Ale jestli o tom nemluvily náhodou kdysi v KOtěti. To bylo totiž první, co jsem po porodu s malou navštívila a už je to dávno, co jsem o tom slyšlea, tak možná tam. :think:. Myslím, že Štěpánka od pana dr Sedláka tam dělá, třeba by o tom něco věděla. Zkus se jí zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
9.8.12 15:26

Atopák

Dík za radu o tom hubnutí a na atopák pomáhá mazat bílím jogurtem nebo koupat v syrovátce, aspoň neteřím to pomohlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.12 17:14

dajko tak to jsem nezkoušela, je fakt že obojího mám doma dostatek :) až zas budem mít vyrážku tak to zkusím, furt lepší než kortikoidy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.8.12 10:07

Ahojte holky, byly jste v cirkuse?
Doporučuji, nádhera, danielka vydržela celou dobu a to jsem myslela že po hodině budeme muset odejít. fakt krásný, i pro mě, dlouho jsem už nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
24.8.12 10:38

@MišelkaX my nebyli Neluš by to tam asi v klidu nevydržela ;) ale včera sme byli v Lidlu na nákup a platíme a čumím kolem výlohy si to štráduje Tygr ;) asi na procházku ;) no ale byl nádhrnej :palec:
Nelča čučela jak puk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
24.8.12 20:48

fotky

Bezva už se taky moc těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
25.8.12 07:59

@majda11
Taky bych do toho šla. Ale dětim už mam větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
25.8.12 08:46

Dani, musíš pořídit i menší :lol:. Ale i větší děti jsou krásné na fotečkách, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
25.8.12 10:28

@Farllin
Ty asi neznaš muj věk, co :lol:.Mně už ty me vyhovuji, dneska mi Mirda pomohl s nakupem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
25.8.12 10:54

Dani, to není o věku… :). Ale jo, větší už je takový samostatnější. Ty prďolky jsou pořád oči na šťopkách a pomalu aj na zadku :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
25.8.12 10:58

Tak jsme se chtěli jít podívat na ten cirkus a mimčo má teplotu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová