Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1876
27.9.12 12:47

almondea.chci se zeptat nejsi z trávniku a nemáte chovnou stanici brazilských fil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
27.9.12 21:26
@jbul píše:
almondea.chci se zeptat nejsi z trávniku a nemáte chovnou stanici brazilských fil.

JJ to jsme my, máme ch. s. Bascoretta a chováme fily a bloodhoundy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
28.9.12 08:45

Tak co je s agilkou měly jsme jí mít před 6 lety. Jenže sociálka a soused si stěžoval že takového velkého psa nemáme mít. Jinak je mi líto pana vondry z naší ulice.Byl to hodný pán. Tak at se mu v nebíčku líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
28.9.12 15:03

Jé Aquila je v Čechách v Raspenavě u nějakého podnikatele, hlídá mu jeho sídlo a obr pozemek. Snad se má dobře. Jinak její maminka Azurka ještě žije, má 12 let a vypadá to s ní pořád dobře. :mavam:

Já pana Vondru neznala, ale měl už skoro 90 let, fakt super věku se dožil. Prý to byl fajn člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
28.9.12 22:39

To jsem ráda že se má agilka dobře. máme jí na fotkách. dominiček z ní byl unešený. jen na hlas chrápala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.10.12 04:34

Holky nevíte o někom, kdy by byl schopný a ochotný občas vyzvednout malýho ze školky a postarat se o něj cca 1,5 - 2 hodiny. Nemám hlídání cca na 8 dní v měsíci sice mi slíbila pomoc rodina, ale potřebuji někoho v záloze, kdyby nemohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.10.12 09:46
@Iduska píše:
Holky nevíte o někom, kdy by byl schopný a ochotný občas vyzvednout malýho ze školky a postarat se o něj cca 1,5 - 2 hodiny. Nemám hlídání cca na 8 dní v měsíci sice mi slíbila pomoc rodina, ale potřebuji někoho v záloze, kdyby nemohli.

Viděla jsem ted letáčky na hlídání dětí Bohunka, muzu ti sehnat kontakt…má tam psané hlídání dětí, doprovázení do a z kroužků, doprovod do a ze školy… Je to mýho chlapa teta. Dělala v klokánku, má na to i školy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.10.12 11:37

@Efsheny Když tak mi prosím pošli do SZ telefon a nějaký kontakt jestli máš. Já doufám, že ji potřebovat nebudu, ale hlídat může jen mamka a 80-letá babička tak potřebuji nějaký záložní plán. Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.10.12 20:40

@Efsheny zravím tě Evži :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.10.12 21:46

@kokissek no Hoj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.10.12 14:52

Kamarádi?

Dobrý den, ahoj. Hledáme s mou dcerkou (15 měsíců) kamarády a kamarádky z okolí. My jsme spíš od Otrokovic, ale není problém se kamkoliv přepravit. Právě je ve věku kdy společnost dětí nutně potřebuje a my tu v okolí máme jen čerstvá miminka..Kroměříž moc neznám :) ale ráda poznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
17.10.12 20:45

Peppe, tak jak budeš mít cestu, dej vědět. Nebo i v otrokovicích, klidně se můžeme domluvit. Znám tam jednu holčinu, tak by jsme to mohly spojit. Má taky tak starý dítko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.10.12 21:58

Jestli tě napadá kdy a kde my se rády připojíme :mrgreen:

@Farllin píše:
Peppe, tak jak budeš mít cestu, dej vědět. Nebo i v otrokovicích, klidně se můžeme domluvit. Znám tam jednu holčinu, tak by jsme to mohly spojit. Má taky tak starý dítko. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.10.12 08:01

No, ani néééé. My se taky rádi podřídíme. Však jak budeš mít cestu do km. My jsme přímo z něj. Krom víkendů teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
18.10.12 08:27

@Pep@e Tak nám je teprve půl roku, tak to by si moc nepohráli, ale co tak najít nějaké cvičení s tak starými dětmi, určitě by ses tam seznámila s nějakou maminkou ;).Já chodí s klukem cvičit do Kenny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová