Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tý jo, kostní dřen, to bych asi nedala. Já u porodu zjistila, že bud mám práh bolesti někde naprosto dole, čili žádný nebo jsem tak neschopná. Ale spíš asi jsem prostě dr. bolístko
. Já bych asi nedala ani ty injekce. Jsem si vždycky říkala, jak cukrovkáři to můžou zvládat. Ale asi je to o zvyku.
.
Ne tohle bude jen takove štipnuti. Ja o bolesti ani nemluvim jak ja byla tenkrat rada za cisare u porodu bych jim omdlela bolesti. Urcite dam holky vedet jak to pokracuje.Ale zatim co jsem cetla tak to neni vubec bolestivej zakrok navic jde jen o 10 minut a zmenim tim mozna nekomu cely zivot to za to stoji. Ale jak rikam tu dren bych nezvladla
Jak rikas misko snad ze by slo o me dite a opravdu pred lidma co ji davaj se klanim
![]()
Holky z okolí nebo z Kroměříže. Manžel má jet do Kroměříže na závody a chci jet s malým s ním. Jenže mě malý na stadioně nevydrží. Dá se s malým 6let někam ve městě zajít-budeme autobusem takže ve městě. Díky. ![]()
@Marka76 jj zajdi do Podzámky tam je to pro děcka super ![]()
nebo je ve Ztracené ulici krásná kavárna s dětským koutkem
dělaj i svačinky pro děti a super kafčo ![]()
@Kajjka píše:
@Marka76 jj zajdi do Podzámky tam je to pro děcka super
nebo je ve Ztracené ulici krásná kavárna s dětským koutkemdělaj i svačinky pro děti a super kafčo
A není ta podzámecká zahrada zavřená? Tam jsme už sice byly. A nevíš jestli je tam bazén-že by jsme se šli okoupat? ![]()
Bazén tu máme taky, je kousek od podzámky, když výjdeš východem u klecí jak jsou ptáci a byl tam i pavián.. výjdeš kopeček a dáš se dolů z kopečka po pravé straně a jsi tam, je to tak 100 metrů..jsou tam tenisové kurty a hned vedle bazén.
Kde bude mít muž ty závody?
@MišelkaX píše:
Bazén tu máme taky, je kousek od podzámky, když výjdeš východem u klecí jak jsou ptáci a byl tam i pavián.. výjdeš kopeček a dáš se dolů z kopečka po pravé straně a jsi tam, je to tak 100 metrů..jsou tam tenisové kurty a hned vedle bazén.
Kde bude mít muž ty závody?
Někde na stadioně. Budou tam hasičské závody.
Není doma tak nevím přesně na kterém.
Markétko a nebude to na stadionu Slavia? A kdy to mají mít? Jinak nabízím azyl klidně u nás.
@fyzikarka píše:
Markétko a nebude to na stadionu Slavia? A kdy to mají mít? Jinak nabízím azyl klidně u nás.
Je to zítra, stadion nevím
Nakonec asi nepojedem.
Můj nechce že tam malý celý den nevydrží. Já bych jela hned
Tak co, jedete nakonec nebo ne e.. Tak myslim ze by vydrzel cely den.. Tady je co delat
jen zitra to asi na koupani neni, i dneska uz poprselo a ochladilo se. Zitra ma prej prset taky.
Tak co, jedete nakonec nebo ne e.. Tak myslim ze by vydrzel cely den.. Tady je co delat
jen zitra to asi na koupani neni, i dneska uz poprselo a ochladilo se. Zitra ma prej prset taky.
Tak nakonec nejedem
.Manžel už vyjíždí v 5.15 tak jsme to vzdali. ![]()
nymphy, nemáš nějaké stránky kde bych se koukla jak se to přesně dělá a jak to zařídit, to odebírání vajíček? já o tom vím teda už delší dobu že to u nás jde, ale nikdy by mě nenapadlo do toho jít. jsi odvážná, fakt
a mě by to téma docela zajímalo ![]()
jak se holky máte v těch vedrech tedkom? my jen přežíváme u bazénu
akorád amulce zase vyskočil atopák, fakt hodně, a nějak nechce zmizet prevít, tak mi jí je líto
Nicolásek se naučil jezdit na kole tak ted pořád jezdíme a dneska mi ujel a já jak to tu neznám tak jsem šílela, že se mi ztratí, no to byl horor pro mě… já tak bulela, když jsem ho našla… hledala jsem ho asi pul hodiny
má lepší orientační smysl než já, dojel skoro domů a prej „maminko, já tu na tebe čekám ve stínu…“ a tak mi došlo, že bych ho měla naučit jeho novou adresu
![]()