Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17368
27.7.12 20:18

Tý jo, kostní dřen, to bych asi nedala. Já u porodu zjistila, že bud mám práh bolesti někde naprosto dole, čili žádný nebo jsem tak neschopná. Ale spíš asi jsem prostě dr. bolístko :mrgreen:. Já bych asi nedala ani ty injekce. Jsem si vždycky říkala, jak cukrovkáři to můžou zvládat. Ale asi je to o zvyku. :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
27.7.12 20:56

Ne tohle bude jen takove štipnuti. Ja o bolesti ani nemluvim jak ja byla tenkrat rada za cisare u porodu bych jim omdlela bolesti. Urcite dam holky vedet jak to pokracuje.Ale zatim co jsem cetla tak to neni vubec bolestivej zakrok navic jde jen o 10 minut a zmenim tim mozna nekomu cely zivot to za to stoji. Ale jak rikam tu dren bych nezvladla :( Jak rikas misko snad ze by slo o me dite a opravdu pred lidma co ji davaj se klanim :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
2.8.12 20:28

Holky z okolí nebo z Kroměříže. Manžel má jet do Kroměříže na závody a chci jet s malým s ním. Jenže mě malý na stadioně nevydrží. Dá se s malým 6let někam ve městě zajít-budeme autobusem takže ve městě. Díky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.8.12 20:36

@Marka76 jj zajdi do Podzámky tam je to pro děcka super ;)
nebo je ve Ztracené ulici krásná kavárna s dětským koutkem ;) dělaj i svačinky pro děti a super kafčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
2.8.12 21:22
@Kajjka píše:
@Marka76 jj zajdi do Podzámky tam je to pro děcka super ;)
nebo je ve Ztracené ulici krásná kavárna s dětským koutkem ;) dělaj i svačinky pro děti a super kafčo ;)

A není ta podzámecká zahrada zavřená? Tam jsme už sice byly. A nevíš jestli je tam bazén-že by jsme se šli okoupat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.8.12 21:29

Bazén tu máme taky, je kousek od podzámky, když výjdeš východem u klecí jak jsou ptáci a byl tam i pavián.. výjdeš kopeček a dáš se dolů z kopečka po pravé straně a jsi tam, je to tak 100 metrů..jsou tam tenisové kurty a hned vedle bazén.
Kde bude mít muž ty závody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
2.8.12 21:51
@MišelkaX píše:
Bazén tu máme taky, je kousek od podzámky, když výjdeš východem u klecí jak jsou ptáci a byl tam i pavián.. výjdeš kopeček a dáš se dolů z kopečka po pravé straně a jsi tam, je to tak 100 metrů..jsou tam tenisové kurty a hned vedle bazén.
Kde bude mít muž ty závody?

Někde na stadioně. Budou tam hasičské závody. :think: Není doma tak nevím přesně na kterém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.8.12 13:21

Markétko a nebude to na stadionu Slavia? A kdy to mají mít? Jinak nabízím azyl klidně u nás.

• Citovat
  • Upravit
3307
3.8.12 20:07
@fyzikarka píše:
Markétko a nebude to na stadionu Slavia? A kdy to mají mít? Jinak nabízím azyl klidně u nás.

Je to zítra, stadion nevím :( Nakonec asi nepojedem. :( :( :( Můj nechce že tam malý celý den nevydrží. Já bych jela hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.8.12 21:59

No zítra je na náměstí ještě sraz veteránů

• Citovat
  • Upravit
3307
3.8.12 22:00

O tom vím. Měla jsem to taky v plánu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
3.8.12 22:29

Tak co, jedete nakonec nebo ne e.. Tak myslim ze by vydrzel cely den.. Tady je co delat :-) jen zitra to asi na koupani neni, i dneska uz poprselo a ochladilo se. Zitra ma prej prset taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
3.8.12 22:31

Tak co, jedete nakonec nebo ne e.. Tak myslim ze by vydrzel cely den.. Tady je co delat :-) jen zitra to asi na koupani neni, i dneska uz poprselo a ochladilo se. Zitra ma prej prset taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
3.8.12 23:16

Tak nakonec nejedem :(.Manžel už vyjíždí v 5.15 tak jsme to vzdali. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.12 19:24

nymphy, nemáš nějaké stránky kde bych se koukla jak se to přesně dělá a jak to zařídit, to odebírání vajíček? já o tom vím teda už delší dobu že to u nás jde, ale nikdy by mě nenapadlo do toho jít. jsi odvážná, fakt :) a mě by to téma docela zajímalo :)

jak se holky máte v těch vedrech tedkom? my jen přežíváme u bazénu :D akorád amulce zase vyskočil atopák, fakt hodně, a nějak nechce zmizet prevít, tak mi jí je líto :( Nicolásek se naučil jezdit na kole tak ted pořád jezdíme a dneska mi ujel a já jak to tu neznám tak jsem šílela, že se mi ztratí, no to byl horor pro mě… já tak bulela, když jsem ho našla… hledala jsem ho asi pul hodiny :oops: má lepší orientační smysl než já, dojel skoro domů a prej „maminko, já tu na tebe čekám ve stínu…“ a tak mi došlo, že bych ho měla naučit jeho novou adresu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová