Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3435
6.9.12 17:13

No otevírá se nově bazén od října. Stačí napsat na betkamazankova@centrum.cz a domluvit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
6.9.12 17:17

To je v tych zdounkách a nebo v kroměříži my do zdounek jezdíme uterý a čtvrtek od 5 h mladej má fotbal. radší kdyby to bylo v kroměříži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
6.9.12 17:18

Jbul, pokusíme se tam být, ju…V bezručáku na hřišti. jak tě poznáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
6.9.12 17:31

V Kroměříži což je super, hned za podzámkou směr na kojetín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
7.9.12 08:19

Jsem menší postavy modrý golfáč a dva kluky 9 měsíců a 2 roky..Nejde nás přehlédnout.

jo a ted píšu na to plavání. Doufám že to malému pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.9.12 20:27

Pomůže plavání je super, plaveme od šesti týdnů a malej se ve čtyřech měsících krásně sám přetáčí na bříško a hraje si jedině tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
7.9.12 20:34

Tak já jsem psala p. mazánkové a ona se mi ještě neozvala. dneska vojtík byl v bezručáku s dvouma blondýnkami. no náš vojtík je také trochu blondák ale už mu to tmavne. zítra náš starší jede na zápas do kvasic..no jsem na něj pyšná. dneska měl atletiku trénoval s paní trenérkou Stehlíkovou. Rozhodla jsem se že poběžíme oba chřibský maraton.Jsem sice po lehkém otřesu mozku a naražené páteři. Ale chci malému ukázat že jeho maminka také není špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.12 21:01

Jbdul tak to jsi dobrá, já bych do maratonu nešla, jindy možná jo, ale v kondici ted už fakt nejsem, poslední dobou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.9.12 21:17
@jbul píše:
Tak já jsem psala p. mazánkové a ona se mi ještě neozvala. dneska vojtík byl v bezručáku s dvouma blondýnkami. no náš vojtík je také trochu blondák ale už mu to tmavne. zítra náš starší jede na zápas do kvasic..no jsem na něj pyšná. dneska měl atletiku trénoval s paní trenérkou Stehlíkovou. Rozhodla jsem se že poběžíme oba chřibský maraton.Jsem sice po lehkém otřesu mozku a naražené páteři. Ale chci malému ukázat že jeho maminka také není špatná.

Já vás potkávám, starší chodí do školy na Slovan, že? :-)

• Citovat
  • Upravit
1876
8.9.12 08:03

Ano chodí na slovan. V 9h odjíždíme směr Kvasice na zápas. Tak rodiče budeme držet prsty naší přípravce. Hod náš trenér Bíbr je skvělý člověk. klobouk dolů že se naším klukům věnuje..Ted se rozhodují zda vzít prostředního a nebo toho nejmenšího na zápas a nebo nechat kluky tátovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
11.9.12 23:39

Milé maminky jste na tým stejně jako já. Manžel pryč a veškerá péče o kluky a o domáctnost na Vás. Hod zvykla jsem si že manžel byl doma..Je tu maminka co umí háčkovat a naučila by mě to. Předem děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
26.9.12 19:53

Prý jesuper ten novej časopis o háčkování. Já sama umím tak maximálně dlouhej a krátkej sloupek, ale protože to nepoužívám, kdo ví jestli to ještě umím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.9.12 21:49

Já pletu a horší je ukončit tedy sešít. to háčkování může být super. já neumím ani krátky a ani dlouhý sl. ten časák vypadá dobře. jenže ve městě jsem ho neviděla ale v kaufu ano. chtělo by to ještě babičku která by nám dávala pozor zda to děláme správně v návodu na háčkování se nevyznám. sama pletu ažur. vzore. a měla jsem i na výstavě své výrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
27.9.12 06:35

Škoda, pomohla bych, ale babička mi umřela už dávno, ale poptám se kdo to umí s kámošek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
27.9.12 11:01

Tak u nás je to podobně. Můj odjíždí kolem 10 ráno a vrací se v 19 hod. O děti psy a domácnost se starám já. :nevim: Ale ruční práce mě míjejí, já jsem na to děsně levá. :oops: Zato umím výborně vařit a péct a taky mě to baví. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová