Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
18.10.12 15:25

Madlenka je trošku svéráz a na cvičení ještě nemá výdrž..ji všechno baví strašně krátce, takže tohle zatím odkládám na jaro. Spíš nám jde jen o to najít někde kamarády, případně nějakou hernu či centrum kde se schází maminky s dětmi a připojit se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.10.12 19:14

Mě se zdá, že v OTrokovicích ale je nějaká hernička ne? Pokud tam máš blíž. Jinak tady v km je. A pokud je taková žej i to nebaví, toho bych se vůbec nebála. PRávě proto bych to cvičo zkusila možná. ONo to ty děti nebaví třebas hnd ze začátku, ale časem třebas jo. Nebo to minimálně vnímaj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
18.10.12 19:57

A nebo do kavárny kde je herna a scházej se tam děti s maminkama, mamky si daj vklidu kafčo a děti si pohrajou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.10.12 20:17

NO kdybych o nějaké takové kavárně věděla tak tam půjdu, ale o žádné nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.10.12 20:42

Tady v Kroměříži je Caffe Castelo, myslím, že maj i nějaký stránky. NEvím přesně jak se to píše. Potom je tu ještě kavárna Kahava, kde je dětský koutek. To už není teda tak komerční řekla bych. V Otrokovicích nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
18.10.12 20:51

@Farllin castelo je super, maj tam i různý akce pro děti i rodiče, taky tam občas zajdu mrknout co nového i když malej je ještě na hraní s ostatními dětmi malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.10.12 17:14

Bohužel castelo na konci roku končí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.10.12 17:30

Mischelko, jakto? Kvůli prostorům nebo proč? Já myslela, že to mají dlouhodoběji, protože na tom dvorečku tam udělali nějaký investice, třebas t rampolínu, což je super tah. Nebo se jen stěhují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
19.10.12 19:17

@MišelkaX jako proč? já tam tak ráda chodím. Kam teť budu s prckem chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
19.10.12 20:59

To nemyslíte vážně. tak na husáku to zrušily a ted i toto tak kam budeme chodit, no před 9 lety jsem chodila do koutku na hypernovu.my jsme s klukama byly ted poprve ve ztracené a opravdu super, ty ženské v cukrárně perfekní nejsou zapčklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
19.10.12 21:03

@jbul no právě, i na tržnici maj dětský koutek, ale tam se nedostnu s kočárkem :x o žádné jiné kavárně s koutkem po děti nevím. :nevim: Má někdo nějaký nápad :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
23.10.12 10:23

Je to pravda :( Už to psala i na facebooku že ke dni 31.12.2012 končí, ale pokud by se nalša jiná dobrý duše která by chtěla kavárničku převzít bude ráda.. tak kdyby jste o někom věděly? z Rodinných důvodů, já slyšela od kamarádky jednu verzi ale nechci ji pouštět ven, když ji něvím 100%. Verču znám a až bude vhodná doba tak se s ní o tom pobavím co se stalo :(
Ted jsme tam byli o víkendu a uplně narváno, nebylo ani kde sednout.. takže to bude mrzet asi hodně maminek, snad to někdo převezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
28.10.12 18:28

Tak to by chtělo poprosit město a petici maminek já jí klidně podepíšu jen aby to bylo v provozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
28.10.12 18:36

@jbul to asi nepomůže majitel zvihá nájem a ono to nejde nejspíš utáhnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
28.10.12 18:50

Město by nepomohlo když je to děláno také pro nás maminky z města. co tak najít sponzory. klidně bych si pořídila pernamentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová