Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je to opravdu z rodinných důvodů.. i kdyby ji majitel slevnil nájem, pouští to.. vydělávat, tak to ji nějaké kačky dalo navíc.. ale bohužel v té kavárně nechala veškerý svůj čas a bohužel má rodinu.. proto taky ten důvod že se toho vzdává.. takže pokud by do toho nekdo chtěl jít je to krásně rozběhlá kavárnička.. nemusíte se vůbec bát že ji to tam nevynášelo..Snad to někdo vezme
Ahoj holky,
V KM v kenny ve Štěchovicích bude kurz šikovné ručičky, kde se budou tvořit nějaké projekty, tamcovat, cvičit.
Budete někdo chodit?
@dajka16 píše:
@Psik škoda nám je teprve šest měsíců
tak zkusit to muzes… Uvidis co udela s temperkama ![]()
@Psik Jo prstové barvy by už zvládl a jsou netoxické tak by mu asi i chutnaly ![]()
@Psik píše:
Od tří let…
Tak ne, omlouvám se za špatné informace je to od 1,5 roku do 6 let… :
Tak to je super, a je to nějak na skupinky po celý den nebo jak to vychází a cena? děkuji za info
@MišelkaX píše:
Tak to je super, a je to nějak na skupinky po celý den nebo jak to vychází a cena? děkuji za info
Čau jak to myslis na skupinky? má to bývat ve středu od 5-6 ve štěchovicích a vychází to, snad nekecám 800 na 8 lekcí a je v tom i cena materiálu na nějaké ty výrobky
Tak třeba u nás v KM na komerčce je cvičení s dětmi a paní to má několik dní v týdnu v určitěm čase na věkové skupinky, proto jsem se ptala. tak pokud je to jen v ten jeden den a v určitý čas nebude moc plno? je to nějak omezené třeba max 10,20 dětí?
děkuji za info
@MišelkaX píše:
Tak třeba u nás v KM na komerčce je cvičení s dětmi a paní to má několik dní v týdnu v určitěm čase na věkové skupinky, proto jsem se ptala. tak pokud je to jen v ten jeden den a v určitý čas nebude moc plno? je to nějak omezené třeba max 10,20 dětí?děkuji za info
Tak jsem se ptala a udajně jsou ty „skupinky“ 8-10 dětí.
A jaké je cvičení na komerčce?
Tady na komerčce je to ve skupinkách asi okolo taky 8 dětí, je to podle věku..cvičení, básničky formou her, hodně naučných her, sem tam nějaké tvoření.
http://cviceni-vcelka-maja.webnode.cz/…ti-a-rodicu/
tady odkaz