Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dana26 píše:
Dorty vyborne na Havličkove na Vyzkumaku
A kde tam přesně?
@Almondea píše:
Holky, tady mají webovky, tak najdete všechny informace: http://www.aquacentrum-zdounky.cz/index.php?…
Tohle plavání vede jiná paní než ta, ke které chodíme my.
@dajka16 píše:
Bydlím taky v Lutopecnách, nedávno sme se sem přistěhovali, takže do KM by to bylo blíž, ale myslela sem že v KM je jen kryťák a tam je prý studená voda a taky je chlorovaná. Se starší dcerou sem tam sice do plavání chodila a bylo tam vše v poho ale to už je 14náct let. Můžu poprosit o podrobnější inforace? Například kde to najdu atd. Dík moc Hana
Bude to za Podzámeckou zahradou, směrem na Brno je odbočka k zahrádkářské kolonii, tak tam. Cena 1300Kč/10 lekcí, herna k dispozici.
Plaveme s paní Mazánkovou od 6týdnů staršího a jsme maximálně spokojení.
Kontakt
Mgr.Bc.Alžběta Mazánková
management sportu a trenérství
speciální pedagog
instruktor plavání
tel. 776170094
e-mail: betkamazankova@centrum.cz
Na dorty na výzkumáku můžu dát kontakt. SEstřenka je tam peče. pracuje tam… Dělaj i cukroví a tak. Přesně nev ím, já to nejím. Ale pekla nám a dobrý. Nejsou ani drazí.
Na Lindovce by to bylo asi levnější ne když to pečou učni a taky s poctivích surovin.
Holky tak my jsme měli z Lindovky dorty a z výzkumáku zákusky a dorty byly lepší a řekla bych i levnější. Sice zákusky nádherné, ale dost penízků. Ale nestěžuju si, já bych v životě takové neupekla. ![]()
@Iduska tady slečna dělá krásný dortíky
tu je ukázka a na přání fakt nádhera ![]()
http://www.facebook.com/media/set/?…
Nemáte tu někdo zájem chodit cvičit s čtyř nebo pěti měsíčním mimčem. Potřebujem kámoše ![]()
Mám dotaz když kroměříž tak je tu maminka co má skoro stejně staré děti jako já vojta 22.6.2010 a tomík 6.12.2011.na společné procházky do podzámky na pohrání a do klubíčka.
nebo maminku co její malewj nebo malá bude cvičit vojtovku my jdeme poprvé 10.9. 2012
Jbul, my jsme narození v srpnu 2010 a čekáme další mimi. Tak můžeme někam zajít. Do klubíčka chodíme taky ![]()
Jinak já mám tři kluky starší chodí už do druhé třídy a pak ty malochy.
Tak pokud by jste měli zájem tak by jsme se mohly zítra v 10 h sejít v bezručáku.