Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17368
17.11.12 14:05

Teda koukám, že na Kroměřížsku je pěkná nuda :D :think:. Já čekám každým dnem, kdy konečně začnu rodit a ono pořád nic a nic. Ale už se nemůžu ani hýbat, jak mi je horko těžko. Asi to známe všechny. Nemáte zprávy z poslední doby o Kroměřížské porodce? Jak to tam funguje? NEbo Zlínské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.11.12 14:13

@Farllin Já rodila v Kroměříži v dubnu.Na příjmu chytla doktora co v šest ráno končil a pospíchal dom, tak mi řek že nerodím a s krvácením mě poslal dom ať se ukážu v pondělí :cert:.V ten samej den sem si o třičtvrtě na dvanáct volala sanytku a malej byl ve dvanáct nasvětě. Naštěstí doktorka co mě rodila byla příjemná i perzonál byl ochotný, stejně tak si nemůžu stěžovat ani na poporodní oddělení. Ochotní kdykoliv pomoct, žádné protivné sestřičky. :mrgreen: Ať to máš co nejdřív zasebou a hlavně ať se narodí zdravé miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
17.11.12 14:19

Jo jo, dajko, to je o lidech…při mým štěstí budu mít zase štěstí na samý :poblion:. Ale já nechci rodit v km. Já chci do Zlína. Jen jak to budu stíhat, že jo…to je další věc. Takže vlastně budu rodit tam, kam to stihnu.
Každopádně díky za názor. Co to bylo za dr, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.11.12 14:31

@Farllin Ne, nepředstavil se.Ve Zlíně sem rodila před sedumnácti lety a oproti Kroměříži děs a hrůza. Doktoři nepříjemní a na popordním jen učenky žádná sestra, ty jen seděly u kafíčka a na pokoje vůbec nechodily. Museli mě dělat poporodu výškrab a i to až po čtyřech dnech poporodu. Malé nedali ani najíst, než sem se vrátila s vyšetření a sálu tak se uřvala hlady a byla tak vysílená že už ani nechtěla sát. Zato se tam procházel kde kdo, třeba i paní prodávající noviny a papučky na mimi :cert: .Snad se to tam od té doby zmněnilo :think:,ale já bych tam podruhé nerodila ani zanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
17.11.12 15:02

Tý jo, tož to je děs běs. No, já si právě vybrala tentokrát zlín, ale musím to stihnout tam dojet. Právě nedávno mi v km rodila příbuzná, tři dny ji nechaly v křečích, bez plodovky, nakonec mimi silně strnulé a aby mohly ve finále udělat císaře omdlené rodičce, tak museli volat dr ze Zlína, což taky trvalo, než dojel. Naštěstí to oba dva přežily, ale prostě totální zanedbání péče. řekla bych.
A zlín, tam mi zase před 2ma lety zůstala na sále snacha na porodním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.11.12 15:09

@Farllin Holt si člověk nevybere. Všude se najdou špatní i dobří doktoři. Jde jen o to na kterého kápneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
17.11.12 18:40

Já rodila taky raději ve Zlíně, v březnu 2010 a v květnu 2012 a prostě super. Pokaždé se mnou byla porodní asistentka a studentka. Na péči a přístup si nemůžu stěžovat, prostě super. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
17.11.12 18:55

Farlin, ja už sice rodit nebudu, ale v Km bych už duvěru neměla. Ale je pravda, že nedavno jsem tam byla na navštěvě a z doktoru co tam byli když jsem rodila Vojtu, už tam neni skoro nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
17.11.12 19:27

No, holky, ono to je těžký právě. Jenže já potřebuji mít důvěru k dr. Vím, že v tomto městě je to prsotěproblém veliký. Já dr moc nehledám a když už, tak fakt s vyplazeným jazykem a smrtí v očích pomalu. A nikdy mi moc nepomohly.
Celkově, v poslední době byly 2rodinní členové v km v nemocnici, jeden umřel, druhý též. A bylo nám profesionálem řečeno, že nemuseli tak brzy, kdyby měly tu péči. Což je smutné. Ráda bych kroměříži věřila, ale jde to fakt těžko. Asi pokud to bude možné, tak se nechám fakt převézt do Zlína. jedině snad kdyby to byl takový fofr, že bych musela do km, tak bych to tu zvládla. Co tak koukám, tak tu moc lidí tomu taky ne fandí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
24.11.12 18:18

Ahojky jeste je dole u trznice myslim havana a tam je taky detsky koutek pa

• Citovat
  • Upravit
3435
24.11.12 19:01

@adušenka Jo je jen ty schody s kočárem nic moc :( Jinak je to tam fajn i venku maj pískoviště :mrgreen: ceny taky dobrý, obsluha ochotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.12.12 21:03

hlásí se Kroměříž

Já jsem z Postoupek a příští rok, po narození dvojčátek bych určitě uvítala nějakou maminu na společné kočárkování. Teď bych potřebovala poradit s výběrem pediatra, měla bych mít nějakého do porodu sehnaného, ale co já vím, který je dobrý? poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.12.12 21:15

Já jsem taky hodně přemýšlela, jestli Kroměříž nebo Zlín, ale pak jsem si řekla, že bude pro tatínka i pro příbuzné lepší Kroměříž. Ležela jsem tam dvakrát na gyndě a nemůžu si na personál stěžovat. Jediný, co je tam v zoufalém stavu je strava, ale od toho jsou zase příbuzní, aby vždycky něco dobrého donesli. Asi už máš touto dobou porod za sebou, tak doufám, že sem dáš echo, jak a kde :)
Já mám termín sice až v březnu, ale vzhledem k tomu, že jsu to dvojčátka, tak přijdou asi o něco dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
5.12.12 09:05

Já rodila ve zlíně a super., kroměříž doktoři se tam mění jak ponožky. na gyndě jsem ležela několikrát v květnu 2010 na inzulínu 14 dní a pak my řekly že patřím na kliniku. no děs. a jedna mamina ve 30 týdnu doistala magnesko a bylo prošlé nebo v něm něco bylo. to byl kolotoč. naštěstí vše dobře dopadlo. v říjnu 2011 jsem tam opět ležela a brala jsem léky dostala jsem z toho astmatický záchvat. primař to vyděl na převoz do zlína neb malej chtěl kvůly tomu na svět. proto já doporučují zlín. jinak co se týče pediatra tak je dobrý sedlák na staré poliklinice, kuklová a hadraba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.12.12 09:49

Ahojky. nevíte jestli někde nastřelují naušničky? mám dvouměsiční holčičku a přemýšlela jsem nad naštřelením, prý je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová