Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky má někdo účet u české spořitelny? poslal vám ÚP už SKartu?
Ahoj tak jsem to zvladla 5plechu pernicku 4 plechy linecke, pplech pracek,2plechy rohlicku a zitra pokracujem parada
![]()
@adušenka Šikulka
a máš to skoro zadarmo a dle svích představ ![]()
Mě už poslali přáníčko z up, abych si přišla pro ten jejich dáreček jménem Skarta. Mám tam jít 14. Ale jsem rozhodnuta jim nic nepodepsat a nepřevzít do doby, než si vláda ujasní, jak to vlas ntě s tím bude. Jestli povinné nebo nepovinné.
@Farllin jé moc gratuluju k čerstvýmu miminku nějak jsem to nepostřehla že už máš malinkou na světě
tak hlavně ať vám krásně roste a dělá jen samou radost
No já mám tomiska nemocného ve středu v 5h měl tomik astmatiky záchvat. první. jinak laryngitidu. zástupkyni s třídní učitelkou i s ředitelem mam domluvené přijít pro syna do školy. ředitel i zástupkyně my nic neřekly viděly mě u jídelny. ale jedné zcela se to nelíbilo řvala po mě. kdyby syn chodil ihned domů že školy tak nemusim pro něj nebo babička. ta je také domluvené s třídní i s vedením že dohlidne na malého na obede a prostřední nesmí prohlédn. neboť ma špatně ledviny. jezdíme na kontrolu do zlína do nemocnice. a já mamutí klid neboť mám cestu v mozku. proto se nesmím nervovat. jenže jedna z učitelek mě zbuzerovala jak školáků.
Cestu mě teď zjistily 26.11. V prostějově na mág. rezonanci. starší musel jet semnou neboť v celém areálu mě řekl nápis mág. rezonance. já bych to přešla jenže syn začal číst. mág. rezonance a já na něj kde.tak ukázal. je to moje škola. dominikúv otec po soudu do školy. celou dobu o něho nestojí a syn byl vilékány. neb přišel přímo do třídy.