Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17368
7.1.13 10:36

Jé, tak tady je další miminko. Super, a gratuluji šťastné rodince. Jak jste se zažily? Je malý hodný? Spinká? Papá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
7.1.13 12:31

Co rikate na amnestii. já. bych na mesto dala petici pokud ji obcan kromerize prijde podepsat. já bych to udelala a udelala jsem to pres internet.byla jsem u toho kdy v zizkovich kasarnach se dva chlapi z fetovaly ten jeden podrizl hlavu a kopal do hlavy kdy se oddelila oddelila tela. s tou hlavou chodil pó meste nakonec se na milicaku telefonem priznal na policii. tak takove lidi chteji propustit. tych pripadu v km je vic. treba to ze kolem skol caka auto aby sebral dite a unesl ho.muj manzel rika spravedlnost neni a byla.to rekl taticek masaryk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.1.13 13:18

Ahojky, prosím prosím, poradíte nějakého dobrého kožního lékaře z Kroměříže? Potřebuji vyřezat pár znamínek. Tak jestli máte někdo tip na dobrého dr., prosím pisněte. Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.13 13:22

Všem moc děkujeme ;)
Damík je moc hodný miminko ;) malá je trochu divočák tak ju musíme hlídat, už nám vlezla za malým do postýlky a že chce kojit :mrgreen: no mazec
jinak pomalu se snad dostáváme do nějakýho režimu se dvěma už to není taková brnkačka jak s jedním…
ale to půjde
no porod byl docela záhul ale to tu nechci moc rozepisovat..
stálo to za to ;)
pár foteček na pochlubení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
8.1.13 13:24

@Verča S. já jsem byla kdysy u Zajace má ord myslím na Komenskýho nám ;) má super sestřičku a on je taky bezva Dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
8.1.13 14:29

Ne zajace ne je to uchyl cumi babam na prsa a osahava je jdi k Kucerove

• Citovat
  • Upravit
3184
8.1.13 15:38

@adušenka ale tož to snad nee :roll: já jsem s ním byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
8.1.13 15:47

Fakt je to uchylak ja jsem stama rychle odesla ale nastesti to jen chtel zkusit a ja si to rychle rozmyslela a kdyz jsem mela jeste fb tak spousta maminek psalo uplne to same.tak jsem sla k vavrove ale ta bohuzel my psala do karty to co my ubec nedelala (poklep hlavy, mereni tlaku atd…a nakonec jsem na urovni vysoke alergiee keci ani prasky neberu a kvuli im jsem prisla o mliko tak jak my rikaly ze se to muze stat ale vetsinou ne

• Citovat
  • Upravit
adušenka
8.1.13 15:49

HOLKY ZITRA JEDU K DR. SVECOVI NA 6 MES. PROHLIDKU S MALOU UZ 5MES.JSEM NEBYLA V CASTELU JDETE NEKDO PROSIM :)

• Citovat
  • Upravit
11444
8.1.13 16:17
@adušenka píše:
HOLKY ZITRA JEDU K DR. SVECOVI NA 6 MES. PROHLIDKU S MALOU UZ 5MES.JSEM NEBYLA V CASTELU JDETE NEKDO PROSIM :)

Jé my jdem ve čtvrtek na 8-měsíční. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
8.1.13 16:20
@Verča S. píše:
Ahojky, prosím prosím, poradíte nějakého dobrého kožního lékaře z Kroměříže? Potřebuji vyřezat pár znamínek. Tak jestli máte někdo tip na dobrého dr., prosím pisněte. Děkuju :mavam:

Já ti snad poradím, z vlastní výborné zkušenosti. Chdím k doktorce Kunčarové (na nové poliklinice), mám ekzém. No a když jsem na obličeji potřebovala vyřezat bradavičku, tak mě poslala o 3 patra níž k dr. Hullemu (nebo tak nějak) a ten mi to hned na počkání vyřezal. Nemám ani jizvu, nic, bylo to rychlé a v pohodě. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
8.1.13 18:23

Aha a zkama jsi a nepujdete zitra?

• Citovat
  • Upravit
1876
8.1.13 18:36

A je otevrene. taky klukama ajudem. jdeme na logo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
8.1.13 18:54

No tak jo ja nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
adušenka
8.1.13 19:02

Ale asi skocim do podzamky jestli se tam staraji o chodniky

• Citovat