Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, tak tady je další miminko. Super, a gratuluji šťastné rodince. Jak jste se zažily? Je malý hodný? Spinká? Papá?
Co rikate na amnestii. já. bych na mesto dala petici pokud ji obcan kromerize prijde podepsat. já bych to udelala a udelala jsem to pres internet.byla jsem u toho kdy v zizkovich kasarnach se dva chlapi z fetovaly ten jeden podrizl hlavu a kopal do hlavy kdy se oddelila oddelila tela. s tou hlavou chodil pó meste nakonec se na milicaku telefonem priznal na policii. tak takove lidi chteji propustit. tych pripadu v km je vic. treba to ze kolem skol caka auto aby sebral dite a unesl ho.muj manzel rika spravedlnost neni a byla.to rekl taticek masaryk
Ahojky, prosím prosím, poradíte nějakého dobrého kožního lékaře z Kroměříže? Potřebuji vyřezat pár znamínek. Tak jestli máte někdo tip na dobrého dr., prosím pisněte. Děkuju ![]()
Všem moc děkujeme ![]()
Damík je moc hodný miminko
malá je trochu divočák tak ju musíme hlídat, už nám vlezla za malým do postýlky a že chce kojit
no mazec
jinak pomalu se snad dostáváme do nějakýho režimu se dvěma už to není taková brnkačka jak s jedním…
ale to půjde
no porod byl docela záhul ale to tu nechci moc rozepisovat..
stálo to za to ![]()
pár foteček na pochlubení ![]()
@Verča S. já jsem byla kdysy u Zajace má ord myslím na Komenskýho nám
má super sestřičku a on je taky bezva Dr ![]()
Ne zajace ne je to uchyl cumi babam na prsa a osahava je jdi k Kucerove
Fakt je to uchylak ja jsem stama rychle odesla ale nastesti to jen chtel zkusit a ja si to rychle rozmyslela a kdyz jsem mela jeste fb tak spousta maminek psalo uplne to same.tak jsem sla k vavrove ale ta bohuzel my psala do karty to co my ubec nedelala (poklep hlavy, mereni tlaku atd…a nakonec jsem na urovni vysoke alergiee keci ani prasky neberu a kvuli im jsem prisla o mliko tak jak my rikaly ze se to muze stat ale vetsinou ne
HOLKY ZITRA JEDU K DR. SVECOVI NA 6 MES. PROHLIDKU S MALOU UZ 5MES.JSEM NEBYLA V CASTELU JDETE NEKDO PROSIM ![]()
@adušenka píše:
HOLKY ZITRA JEDU K DR. SVECOVI NA 6 MES. PROHLIDKU S MALOU UZ 5MES.JSEM NEBYLA V CASTELU JDETE NEKDO PROSIM
Jé my jdem ve čtvrtek na 8-měsíční.
![]()
@Verča S. píše:
Ahojky, prosím prosím, poradíte nějakého dobrého kožního lékaře z Kroměříže? Potřebuji vyřezat pár znamínek. Tak jestli máte někdo tip na dobrého dr., prosím pisněte. Děkuju
Já ti snad poradím, z vlastní výborné zkušenosti. Chdím k doktorce Kunčarové (na nové poliklinice), mám ekzém. No a když jsem na obličeji potřebovala vyřezat bradavičku, tak mě poslala o 3 patra níž k dr. Hullemu (nebo tak nějak) a ten mi to hned na počkání vyřezal. Nemám ani jizvu, nic, bylo to rychlé a v pohodě.
![]()