Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jbul Super
,že by se město chytlo za nos a udělalo něco pro děti.
No, to je květná, a podzámka? I když my tam zase tolik nechodíme, mě se tam moc nelíbí. Projdeme zvířata, nakrmíme a není tam co víc dělat. Ale bylo by fajn, kdyby tam něco bylo. Mi totiž přijde, že v KM nic není. Ani na ten blbej bazen se nedá jít, bo by tam člověk zmrznul. Všude jinde samý aquaparky a tady zdechl pes. ![]()
@Farllin a proto paní Mazánková postavila ten bazén pro prcky se saunou, ale je pravda, že to je jen pro kurz plavání. Malej po podzámce aspoň políce a podívá na kačenky. Je malej, zatím mu to stačí ![]()
S tim bazenem je to pravda.ja mam kluky astmatiky s ekzemem. a pro ne nic.tak jedeme na dovcu kde bude slsna voda. a kafee castelo je super. pojedly jsme a kluci si pohraly. a ta podzamka je porad steja jstejna zvirata. mohly udelat jine. treba jak ve vyskove ty domaci zviratka.ja co jsem byla mala tak si pamatuji v podzamce rybicky v akvarium.
@jbul No jo jenže to by musel někdo zajít na město a říct tam, co by v podzámce chtěl. Aspoň ti řeknou proč to nejde nebo si stoho něco vemou ![]()
POdle mě je tady většina maminek spokojená. Já jsem žila dlouho jinde, tak na mě je kroměříž dost blbý město. Je to město vietnamců a důchodců. Pro mladý tu nic není. To si myslím, že i na vesnici je víc příležitostí k pobavení. tam maj děcka přírodu, zvířata, někde i rybník, kopec na sáňky, prostě cokoliv. V kroměříži nic moc. bazen hrůza, bajda, tam jsem byla jednou loni a hrůza taky a to bylo po rekonstrukci. Tolik peněz do toho strčily, a výsledek žádnej. Se mi tak zdá, že ty penízky, co tu město „šetří“ dává do kapes svých děravých
.
Castelo, tam je to super, to jo. Malá si tam vždy vyhraje skvěle. Já jsem spokojená. jen teda jsme tam taky pojedly a bramborová kaše snad byla z prášku
. To se mi moc nelíbí. Pro děti bych si představovalaa jinou stravu ![]()
No farlin to mas pravdu. mesto duchodcu a vetnamcu.ziji zde 30 let tak co obchod to taman normalni obchod zadny.
Holky myslíte že by mohli mít v Teta drogerii kojící kloboučky? potřebuju je nutně a nemám momentálně možnost jet do KM ![]()
@fyzikarka no tak můj se dneska ptal v lékárně u kauflandu a tam nemají prej to nevedou ![]()
Kláry, my to kupovaly myslím na tesku, na kaufu ve vnitř, jak je to dětský zboží. určitě je tam maj.
Ty jsi na fb klára pisková? ![]()
Urcite v lekarne u hada. madona a nebo vav.take lekarna na slovane ale 100% na moravske
Tak díky za rady
nakonec jsem sehnala od jedné hodné paní a zítra je budu mít doma a ani nemusím obíhat lékárny ![]()