Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adušenka
31.1.13 10:16

Jinak dnes 25DC

• Citovat
  • Upravit
1876
31.1.13 10:46

Jak se rika jedna kapka. staci. pokud by se to potvrdilo tak malosci budou k sobe.asp
on si pohraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
31.1.13 10:54

@adušenka
A jak tě teda vlastně napadlo, že můžeš bý těhule? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
31.1.13 12:01

Na tuseni a taky bolest prsou a pak ten slaby poz.test ale muzu plest muze to byt treba cysta nebo tak neco

• Citovat
  • Upravit
adušenka
31.1.13 12:08

Prosim :nevim: jak se dela ten kolac sklada se myslim z piskotu, tvarohu, ovoce a zelatiny zitra prijede navsteva a ja to chci udelat nevite nekdo jak to mam dat a co tam ma vse byt dekuji moc jste hodne :hug:

• Citovat
  • Upravit
3435
31.1.13 12:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
31.1.13 12:19

Dekuji uz jsem napsala manzelovi co ma jeste dokoupit tak snad se povede

• Citovat
  • Upravit
11444
31.1.13 12:19

@adušenka
Existuje víc receptů, já dělám takto jednoduše:
3 tvarohy nebo 2 tvarohy a 1 kysaná smetana a cukr dle chuti. Zamícháš a nasypeš do toho 1 velké a 1 menší balení piškotů (nebo 3 malé). Dobře promícháš a polovinu nacpeš do dortové formy. Pokladeš ovocem, výborné jsou zavařené broskve a nebo čerstvé jahody. Na to dáš druhou půlku směsi, pěkně lžící uhladíš a opět pokladeš ovocem. (ananas, kiwi, broskve, jahody) Želatinu uděláš podle návodu, místo vody dáš šťávu z kompotu a doliješ vodou. Naliješ na dort, jak začne tuhnout a strčíš do ledničky na pár hodin. Nejlepší je až druhý den.

Pokud se ti chce, tak piškoty nedáváš do tvarohu, ale dáš zvlášť do dortovky a tvaroh natíráš na ně a děláš vrstvy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
31.1.13 12:22

Ty jo diky tak to udelam protoze to bude lepsi a rychlejsi 1 jsem to delala ale piskoty mi utikaly :mrgreen: :D tak to bude lepsi dikyvecer jak to budu delat prihodim foto :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
adušenka
1.2.13 09:59

Ahojky tak dnes 26DC a ja porad chodim curat, nejak nemuzu lezet na brichu vcera jak jsem usinala porad sem se otacela, a taky me pichalo v podbrisku a na bokach :(

• Citovat
  • Upravit
adušenka
1.2.13 11:23

@Almondea ahojky tak dnes budu delat ten tvuj receptik :)

• Citovat
  • Upravit
adušenka
1.2.13 11:25

Pred 1hod.my volal manzel ze se rano vyboural achjo :( nastesti je pry v poradku :srdce: nekde u Vezek

• Citovat
  • Upravit
adušenka
1.2.13 12:15

Nelinka

Tady je teda mrtvo :(

• Citovat
  • Upravit
11444
1.2.13 12:33

@adušenka
tak ať se dort povede!! :palec:

A Pepča s Fandou zdraví Nelinku. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
1.2.13 13:00

Dekuji snad se podari dekujeme za pozdrav muj manzel je Frantisek.-) klucici jmeno jsme vybrali Lukasek a druhe aso po tatovi frantisek a holcicka Sofinka a Anna (Anna je po manzelove mamince a jeho tatinek byl Frantisek (oba mu uz zemreli davno.-( skoda ze nevideli nasi svatbu, Nelinku ) skoda ze jsem je nepozala, ale jeho babicka je super.-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová