Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jbul
obrnit se. A bohužel vim mocm dobře o čem mluvim.Syn ma ADD. Smišenou dyslalii a poruchy učení, naštěsti bez hyperaktivity. A i tak si tady na škole užil svoje. V zaři jde asi na Komensdkou a ja mam strach co a jak bude.
@jbul
je fajn, když naraziš na školu ktera ti sedne.MY to štěsti neměli. Tak uvidime od zaři. Bude přechazet na 2.stupeň, tak snad to zvladnem.
Notko, vaničkování si už nepamatuju, bylo to nejdřív pod Kotětem a pak v Klubíčku, navíc je to 5let ![]()
Dnesni karneval na kultyraku v km byl pro me kluky. super. naseho chlapecka maji za holcicku.
Ano mam tri kluky a he to moje a manzelovo rozhodnuti.13 ter.samankova.ze jsem debyl atd. yrazi jak meho syna tak i me. o synovi tvrdi ze ji okradl. veskere penize co ma j
sou z nasich penez.
Ahojky holky
tak boli me koleno, casto chodim curat, boli me prsa jsem 24DC co myslite?
@adušenka píše:
Ahojky holkytak boli me koleno, casto chodim curat, boli me prsa jsem 24DC co myslite?
Spis viroza.muj prostredni dnes vecwr 38.1 po odectu.
A dneska sok. udelala jsem domlhvu synovi mel problem ve skole. ublizoval detem.vim ze neni zly.mimo skolu snim nemam problem. tak pokud mu bude nekdo ublizovat tak radeji sobe..dneska vzal nuzky a ze se chce zabit.proc zrovna syn neco dela proc nejdou proc to udelal.uz kdysi v noci si otevrel okno. proto spi u me.byl na karnevaly a zadne problemy. chodi do atletiky zadne problemy.az syn skoci z okna tak nikdo nuc nebude resit.
Tak ten micak a chozeni na malou by bylo i teh. jinak pokud by se to potrdilo tak gratuluji.ja jsem si test delala 18 a otehotnela 1.4. Tak to bylo taje slabi duch
Dekuji snad to bude tehotenstvi v po budu delat dalsi test tak uvidime jinak mens.mam ASI dostat 10.2. mam porad sucho v puse a ZAHA PALI ![]()
Pisi z dotykace tak prosim omluvte chyby.
Tak ty prsa a mocak a slaby dych.tak gratuluji. pockala bych do diby nez bys mela dostat ms a hura. potvrdit tehotenstvi.
Me bylo u kluku zle na zvraceni. u starsiho jsem sla ve 24 dnu. U prostred 11dni a u nejmladsiho po 18 dni ale yz @4 dnu jsem vedela ze jsem tehotna.
@adušenka
Nu, vypadá to nadějně. Zkus obden těhu testit. A držím pěsti, ať čárka zesílí.
![]()
Dekuji bohuzel musim vydrzet do pondeli protoze to teprve pojedu do mestaa manzelovi zatim nechci nic rikat tehu je zatim neplanovane a pokud opravdu jsem tehotna tak je to zazrak protoze manzel si dava pozor leda ze by neco ukaplo on misto aby se udelal tak to zadrzuje ze chce vydrzet co nejdyl