Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Almondea Já v létě taky chodím pěšo z Lutopecen jsem do hoďky ve městě. Jinak přes zimu jezdím nízkopodlažním busem a v létě autem. S kama si? A cvičit chodím s Matym, abych chodila se sebou na to su líná ![]()
My bydlíme v Trávníku. Tady jezdí jen normální linkáče, to je pro nás neřešitelný.
![]()
Ahjky jo byla jsme tam jako 2,ale jak jsem stama odchazela tak gtam bylo jeste aspon 6maminek. jinak mala vazi 6,78kg a 66cm.dr.rikal zee krasne rosteme, ze nejsme tlusti ani hubeni. a v 8mes.zase +nechame si zkontrolovat ocicka kdyz je to zadara
.jinak v castelu jsem nebyla nechtelo se my tam. ale sla jsem na obed do palacinkarny na zampio. polevku mnam
ta byla vyborna a hermelin v testicku s bram.kasi a salatem mnam
a za 69kc no super. a platila jsem stravenkama
![]()
Jo Travnik to trochu znam bydli tam moje teta pristehovali se tam ale je to pekna pipka ![]()
@adušenka V palačinkárně vaří super, jen je škoda, že se tam s prckem nehodí jít. Maty už v kočárku neusedí, chce lozit a tam nemá kde ![]()
Ahoj holky, aj bych zašla příští týden do toho castella. NEpujdete některé taky? Kdyby nás bylo víc, třebas by jsme aj pokecaly. Venku je pořád tak nějak nemastno neslano, ani na sánkování, ani na nějaký hraní veliký.
.
Holky. ted jsme ve finanční tisni. můj je zedník. sice je zaměstnaný a je spokojený, ale finančně nevycházíme. nevíte o někom kdo by potřeboval něco udělat po zednické práci. je opravdu šikovný./ o víkendu./.jinak už jste byly v novém informačním centru. a co caffé castello
@jbul Přes zimu ne a na jaře bude nejspíš práce dost.Ale když bude mět čas potřebovala bych upevnit venkovní parapety, zazdit díry po trubkách a pár takových maličkostí. Když tak se ozvu jak se oteplí ![]()
V informačním centru sem nebyla a Castello funguje tak jak před svátkama. Občas tam zajdu.
Můj totiž moc mezi lidi nechodí.. dřív chodil do hospody před manželstvím tak měl možnost. věnuje se klukům. budem rádi za každou práci. když tak mezi známíma prosím se zeptejte. opravdu je šikovný. dělá pěknou práci. umí vše
My stavíme, doděláme záseky elektriku a pak budeme dělat omítky. Nevím, jestli už někoho máme rezervovanýho ale. Máme to rozdělené, můj zařizuje stavbu, platí a já budu zařizovat a mluvím do toho, jak co má ve finále vypadat. ![]()
Farlin. kdyby náhodou byste potřebovaly tak soboty a neděle můj by mohl. stačí napsat
Holky kdyby jste vedely o nekom kdo by mel zajem. tak manzel udela predbezny rozpocet. pak zalezi na kazdem jak se rozhodne.