Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3435
19.12.12 09:41

@jbul to je, ocenění si zaslouží i město by jí mohlo pomoci, když je to jediný podnik pro maminy s dětmi ve městě, přístupný i s kočárky. Jenže paní starostce jsou děti putna :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
19.12.12 11:29

Holky já se stydím, ale kde to castelo je? :oops: Já se ve městě moc neorientuju, moc tam nechodím, většinou jen o víkendech, ale občas by se mi to teda hodilo, takový podnik. :think: Třeba se někdo najde, kdo to převezme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.12.12 13:20

Pokud víš kde je Ztracená ulička? když jdeš od spodní tržnice nahoru vodní a ta ulička co je pak napravo..
psala že někoho měla ale pak se neozval :( ale slyšela jsem že byla ohlodně internetu že se bude měnit na jiné jméno neříkala že to chce zrušit, tak možná někdo je, ale nechci plašit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
19.12.12 13:29

Ahoj dámy, tak se blíží vánoce, jdu vám popřát co nejpohodovější přípravy na Ježíška a hlavně v klidčku. Ty malý prckové stejně nejvíc ocení světýlka na st romečku a rodinou pohodičku. Dárky jsou pak už jen zákusek :mrgreen:.
Mišelko, tak tfuj, tfuj, tfuj. A kdby to bylo, kdyby bylo?
Kláry, ty rodíš kdy? Já taky přenášelo dlouuuuuuuuho. A už máme skoro tři týdny. Je to užasné. A hlavně strašně pohodové. Hrozně jsem se bála, jak co bude, jak budu stíhat a je to naprostá pohodička. Popravdě nejhorší je pro mě vždycky to nošení a konec těhu. Závidím těm, co nepřenáší. :mrgreen: U třetího začnu v 9 měsíci dělat atletiku, abych ho vyhnala.
Té kavárny je mi líto, nebo spíš majitelky. Asi má ke konci roku docela nervy, jak co bude. něco vybuduje, věnuje se a pak není možné někho sehnat. Jenže někoho schopného a spolehlivého, to je jako hledat jehlu v kupce sena. Snad to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
26.12.12 09:07

Prej už někoho našla :potlesk: a dokonce ju zaměstná na pár hod v týdnu :palec: Takže máme kam s dětmi zajít dál. Hurá :mrgreen: Jo a hezké svátky, šťastný Nový rok všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.12.12 09:20

@Farllin no první termín mám zítra a druhej 30.12.
už mi z toho asi hrábne malýmu se nechce ven a přitom je všechno na porod nachystaný :nevim: je to malý zlobidlo
Neluš byla hr hr a malej se asi šlechtí ;) aby byl krásnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
26.12.12 09:54

Kaji, pořad vyhlížím a pořad nic.Tak snad se prcek brzo rozhodne.
Přijemny zbytek svatečniho dne.JA tu zakladam další kolo lazaretu. Už pomalu šilim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
26.12.12 12:47

@Kajjka bude první narozené mimi v roce 2013 v kroměříži ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
28.12.12 19:22

Tak zprávička od Kájky :hug:
Jmenuji se Damiánek, narodil jsem se 28.12. v 17:15, moje míry 50cm a 4kg. jsem kus chlapa a krasavec, mamce jsem dal zabrat :) štastní rodičové Pískovi…
Káji moc moc gratulujeme, přejeme hodně zdravíčka a at tě prdolka moc nezlobí.. NO na to že Nelinka byla takový drobeček tak jsi to zvládla dobře.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
28.12.12 19:26

@MišelkaX Krásný jméno, gratuluju :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.12.12 23:26

Klárko, blahopřejeme

• Citovat
  • Upravit
11444
28.12.12 23:30
@MišelkaX píše:
Tak zprávička od Kájky :hug:
Jmenuji se Damiánek, narodil jsem se 28.12. v 17:15, moje míry 50cm a 4kg. jsem kus chlapa a krasavec, mamce jsem dal zabrat :) štastní rodičové Pískovi…
Káji moc moc gratulujeme, přejeme hodně zdravíčka a at tě prdolka moc nezlobí.. NO na to že Nelinka byla takový drobeček tak jsi to zvládla dobře.. :potlesk:

Jéé gratulace letí i z Trávníku!! :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: Tak ať je chlapeček zdravý a roste. :hug: :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
29.12.12 08:35

Gratulace letí i od nas, at Damianek ěla jen radost a Kajka at je brzy v pořadku. Mmch:kde takove cvalika měla? Dyť byla jak vyžle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
29.12.12 09:45

Taktéž blahopřejí chlapečkovi a krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.12.12 18:39

Blahopřeji a oba dobře prospívejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie