Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jbul to je, ocenění si zaslouží i město by jí mohlo pomoci, když je to jediný podnik pro maminy s dětmi ve městě, přístupný i s kočárky. Jenže paní starostce jsou děti putna ![]()
Holky já se stydím, ale kde to castelo je?
Já se ve městě moc neorientuju, moc tam nechodím, většinou jen o víkendech, ale občas by se mi to teda hodilo, takový podnik.
Třeba se někdo najde, kdo to převezme. ![]()
Pokud víš kde je Ztracená ulička? když jdeš od spodní tržnice nahoru vodní a ta ulička co je pak napravo..
psala že někoho měla ale pak se neozval
ale slyšela jsem že byla ohlodně internetu že se bude měnit na jiné jméno neříkala že to chce zrušit, tak možná někdo je, ale nechci plašit
Ahoj dámy, tak se blíží vánoce, jdu vám popřát co nejpohodovější přípravy na Ježíška a hlavně v klidčku. Ty malý prckové stejně nejvíc ocení světýlka na st romečku a rodinou pohodičku. Dárky jsou pak už jen zákusek
.
Mišelko, tak tfuj, tfuj, tfuj. A kdby to bylo, kdyby bylo?
Kláry, ty rodíš kdy? Já taky přenášelo dlouuuuuuuuho. A už máme skoro tři týdny. Je to užasné. A hlavně strašně pohodové. Hrozně jsem se bála, jak co bude, jak budu stíhat a je to naprostá pohodička. Popravdě nejhorší je pro mě vždycky to nošení a konec těhu. Závidím těm, co nepřenáší.
U třetího začnu v 9 měsíci dělat atletiku, abych ho vyhnala.
Té kavárny je mi líto, nebo spíš majitelky. Asi má ke konci roku docela nervy, jak co bude. něco vybuduje, věnuje se a pak není možné někho sehnat. Jenže někoho schopného a spolehlivého, to je jako hledat jehlu v kupce sena. Snad to dopadne dobře.
Prej už někoho našla
a dokonce ju zaměstná na pár hod v týdnu
Takže máme kam s dětmi zajít dál. Hurá
Jo a hezké svátky, šťastný Nový rok všem ![]()
@Farllin no první termín mám zítra a druhej 30.12.
už mi z toho asi hrábne malýmu se nechce ven a přitom je všechno na porod nachystaný
je to malý zlobidlo
Neluš byla hr hr a malej se asi šlechtí
aby byl krásnej
Kaji, pořad vyhlížím a pořad nic.Tak snad se prcek brzo rozhodne.
Přijemny zbytek svatečniho dne.JA tu zakladam další kolo lazaretu. Už pomalu šilim.
Tak zprávička od Kájky ![]()
Jmenuji se Damiánek, narodil jsem se 28.12. v 17:15, moje míry 50cm a 4kg. jsem kus chlapa a krasavec, mamce jsem dal zabrat
štastní rodičové Pískovi…
Káji moc moc gratulujeme, přejeme hodně zdravíčka a at tě prdolka moc nezlobí.. NO na to že Nelinka byla takový drobeček tak jsi to zvládla dobře.. ![]()
@MišelkaX píše:
Tak zprávička od Kájky
Jmenuji se Damiánek, narodil jsem se 28.12. v 17:15, moje míry 50cm a 4kg. jsem kus chlapa a krasavec, mamce jsem dal zabratštastní rodičové Pískovi…
Káji moc moc gratulujeme, přejeme hodně zdravíčka a at tě prdolka moc nezlobí.. NO na to že Nelinka byla takový drobeček tak jsi to zvládla dobře..
Jéé gratulace letí i z Trávníku!!
Tak ať je chlapeček zdravý a roste.
![]()
Gratulace letí i od nas, at Damianek ěla jen radost a Kajka at je brzy v pořadku. Mmch:kde takove cvalika měla? Dyť byla jak vyžle