Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se zeptám mojeho, ale u nás se to bude dělat až tak az měsíc.
Tak ja po dlouhe dobe s malochy v cafee castelo. a same me tam bylo smutno. snikym jsem si nepokecala.
@jbul Jak to kolem desáté, jedenácté tam byly čtyři maminky s prckama.Kdys tam byla ty?
Já odcházela po desáté a maminy tam seděly
Asi ste se minuli.
Je pravda sedely tam maminy.ja odchazela po 11h.mela jsem tam sebou dva kluky. vojtu a tomaska.
Jedna z tech maminek odchazela driv mela na sobe hnede ryfle a s chlapeckem jmenoval se matyas.mela modry kocarek.pak tam zustaly tri maminky. 2 s holcickami a jedna s mimiskem ktere spinkalo na dvorku.
@jbul Jujky já vtom jak sem Matyase pakovala mamě ven, tak tě přehlídla
Kočár mám šedo zelenej sice, ale nejspíš sem to byla já
Ta paní s miminkem se mnou chodí cvičit do Kenny a chlapeček se jmenuje Matýsek, ostatní znám jen od vidění.
PÁTEK 25.1.2013
polévka PÓRKOVÁ
Bereme i stravenky, zastavte se
@adušenka Já mám v pátek v jedenáct cvičení a pak jdu sedět k volbám, tak to nestíhám. jedině na chvilku po deváté. ještě uvidím jak mi to vyjde ![]()
Ja tam sla z rehabilitace.co je na tom mit dve nebo 3.ja mam tri kluky a nestezuji si. starsi dela atletiku. fotbal a chodi na keramiku. kluci jsou sice mali ale take to vidim tak na fotbal nebo u prostredniho na box.neb v rodine mame mistra sveta.nebo hudebni predpoklady. v rodine mame ceskovou ktera zpiva v moravance se slabakovou.tak uvidime co ho bude bavit. v unoru jedeme na hory.mela jsem 7 let jedinacka.
Ta prodejna VaV tak si na ni stezuje nekolik maminek co chodi na rehabku.na kocar pro mladsiho se pojedu podivat na prior do zlina
STŘEDA 23.1.2013
polévka BROKOLICOVÁ
ČTVRTEK 24.1.2013
polévka KUŘECÍ VÝVAR
Aha to je skoda no me jede bus v 10 z Drinova a v km budu tak 10:30 noo leda ze bych jela zitra se musim domluvit s manzelem ale nevim nevim ja si chci uz pokecat