Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Almondea kojení je bez problémů jen mě Damík vždycky tak drapne že se mi na bradavce udělala prasklinka, je to náš dravec
a ničím se mi to nepodařilo zhojit, ani bepanthen či jiná mastička tak chcu zkusit toto třeba se to brzo zahojí ![]()
Holky pokud by jste potrebovaly dobreho zednika tak se prosim ozvete nebo pokud by chtel nekdo kolem vas ta muj manzel je sikovny
Holky pokud by jste potrebovaly dobreho zednika tak se prosim ozvete nebo pokud by chtel nekdo kolem vas ta muj manzel je sikovny
Ahojky, nevíte jestli je v KM plavání pro kojence někde jinde než na bazéně? vím že před 3 lety v Kenny říkalyže by měli mívat kurzy u někoho soukromýho.
@jbul díky už jsem si to našla. zkusím ji pisnout na mail.
Chodíte na to plavčo k ní někdo?
Ja kloboucky koupila primo v porodce pouzvala jsem jeden 14 dni a ted je tu mam zbytecne 2ks me staly 199kc. jinak jde nekdo dnes do castela na obed prosimmmmmmmmmm piste na mobil musim jet do mesta 739951615 nemam kredo takze pisnu z budky ja tam sama nechci jit diky
@notka Já se tam jdu ve středu ve čtyři podívat, napiš na betkamazankova@centrum.cz a domluv se tam.
@dajka16 ahoj.psala jsem ji mailík. my máme ještě chvilku čas. malé budou teprv 4 měsíce. tak pak pisni jak se ti to líbilo ![]()
Holky je mi hrozne.myj syn je nestastny proto se ve skole chova tak jak se chova. jedna holka ze stejne skily tedy ze slivanu se posmiva memu synovi.ma sice vyvojivou dysfazii.ja za to nemuzu delam vse pro nej. holka o nem rika ze je debil a ze ji okradl.tedy jeji prababicku tak ije prababickou meho syna. malej sice dostal penize ale ne ze ji okradl a zarovan i okradl tu holcicku. T. S.nevim jak to resit.To ze mam s manzelem dalsi dva kluky tak to bylo nase rozhodnuti.ona pred skolou
na syna ze je debil.
Prostredni syn je sikovny. krasne mluvi nema problem
S tím asi nic nenaděláš, děti jsou v tomhle hrozně kruté. Neuvědomují si důsledky svého netaktního chování.
![]()
Notko, my plaveme paní Mazánkovou od 6 týdnů jsme maximálně spokojení, pro nás je to nejlepší instruktorka plavání
Jbul, mě teda Tvůj syn ve škole přijde jako úplně normální, ale potkávám ho jen občas.