Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adušenka
3.2.13 14:59

dortik

Dekuji za receptik povedl se a byl vyborny a byl pochavelin DIKY

• Citovat
  • Upravit
adušenka
3.2.13 15:01

Nelinka

:srdce: no neni krasna :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1876
3.2.13 15:33

Mala je nadherna.ja nemela stesti.mam tri kluky v koutku jsem chtela holcicku.jak je mala stara. A jak ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
3.2.13 15:40

MAla je sladka.Taky jsem v koutku duše toužila po holčičce, ale jsem šťastna za kluky. A za to, že jsou zdravi. I když s Mirdou je to někdy boj.
Mam dona už vuic jak tyden marodku, tak mi hrabe.-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
3.2.13 15:48

Ja jsem take rada za kluky. nekdy me hrabe neb tri kluky a manza..ale kluci my delaji radost. starsi syn byl nominovavy
v cene salvator a ma osobne prijet do zlina na prevzeti ceny.
Cena salvator 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
3.2.13 16:59

Diky mala bude mit 12.2.7 mesicu a jo jde to :)

• Citovat
  • Upravit
1876
3.2.13 19:05

Tak pokud budes tehotna. nebude to moc brzo.my mame rozdil 18 mesicu. nekdy je u nas halo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
4.2.13 08:34

Ahojky 29DC jsem uplne nervozni nemuzu ani testnout ale zitra urcite ce meste koupim a udelam hned nekde na wc snad uz tam neco bude videt pokud ten testik dusikovy nebyl falesny :-(

• Citovat
  • Upravit
adušenka
5.2.13 09:43

Dneska 30DC na jedne mamink. strance my rikaly jestli nejsem blba jak muzu byt 30DC kdyz jsem to mela naposledy 7.1.a mam to dostat 10.2. pocitam to blbe? diky jo jinak kdo puje zitra castello?

• Citovat
  • Upravit
11444
5.2.13 09:52

@adušenka

Cyklus se počítá od 1.dne menstruace. Takže kdy jsi naposledy dostala MS, tak ten den je 1. den cyklu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
5.2.13 10:28

Ja ani jsem to nepocitala. proste jsem byla s manzelem a vzdy to vyslo na ovulaci takze mam kluky.pri co je pred a co zas po tak jsou holky.toto me nikdy nezajimalo.mam kluky a jsem rada.jen to ze jsem vedela ten den ze budu urcite tehotna. Hned za tyden jsem mela pozitivni test. U tomiska jsem otehotnela 2 a 14 me chytl zaludek musela prijet rychla to mel vojtik 9 mes. Nechtela jsem nikam het podepsala jsem reverz a za 3 dny nato jsem si udelala test.
Vojtik byl idlezene teh. inzulin. cisar. Tomik jen problem se zanetem zaludku.
Take u vojty podezreni na cystyckou fibrozu..pokud by se to potvrdilo ukincene teh v 20 tydnu. nenechaly by me ho donosit.
Proto si udelat genetiku.ja prenasim cystyckou fibrozu. starsi to nema a neni orenasecem.ale mladsi kluci si to musi udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
5.2.13 10:35

@jbul U nás přenáší cystyckou fibrosu sestra. Má to jen její nejmladší syn a jen v mírné formě. Žít se stím dá, je mu osumnáct a až na návštěvy v Motole a časté nemoci dýchacích cest je vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
5.2.13 11:05

My ve stredu v oskaru a v patek na genitice.to bylo rychli no dicentka ishard de cosi to urogovala. vyskedky pak v olomouci mela jsem podstoupit odber plod vody a mluvila jsem s motolem ze mam odlezene teh. a ze nechci o maleho prijit.tak ze nemusim pidstoupit odber plodovjy. vysledky vysly tak ze muj neni prenasec.ciz hura ale kluci muzou a nemusi ziskat odemne poskozenou alou.
Take primarka na detskem v kromerizi a detska dokt. kuklova me srazovaly. kuklova pri ma v ordinaci karte asi 2 kluka a asi holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
5.2.13 11:08

Omlouvam se ale pisi pres dotykac a tolik chyb..a po oku sledovat malosky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
7.2.13 00:51

32DC a dnes se bude testovat uz jsem moc nervozni.-(