Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jedu akorát po 9. hodině se psama na očkování. Děti pohlídá manžel. ![]()
Ahojky tak ja jedu v 10:08 do mesta busem a 10:45 me bude na milic. cekat moje 18leta segra ktera je tak 18TT
a jdeme nekde na caj a pak do podzamky tak mozna dojdeme do castela kdyz tak budu mit cerveny kocarek pa
@adušenka Ok viděla sem tě tam
Seděly ste u dveří. Škoda že to čtu až teť
Já měla šedo zelený kočárek vedle vašeho postavený. Ještě ste tam seděly když sem odcházela ![]()
Ahojky aha tak to ja uz nevim tys mela malyh prcka? byla jsi tam vzadu v hracim koutku? a s mimisem? no tak segra je dnešs uz 18+6tt
to utika a ja ji furt rikam bude to Julie a ona ne divej na to brisko to bude kluk jako buk
Martin. rikam VER MI tak jsem teda zvedava jo dali jsme si 1.zelen. polevku. Rizek a bram. salat. polevky jak nasr… az jsme to nemohly snist a pak jsme si delali prdel ze 2 jidlo bude skoro nic ale to nam nevadilo a jak to donesly mini rizek a jedna kopka salatu ktery mi nechutnal ble..:-) ale jinak dobry ale ani zakusek jsme se nemohly dat jak je to tam drahy
zapltula jsem to dohromady ona nema ani korunu
v Breznu se musi vystehovat nemaji kde bydlet, penize nemaji na miminko skoro nic nemaji, kouri da si denne pivo, protoze kde si pomaha zadarmo v kuchyni
nechapu je mi ji lito nevite nekdo o levnym bydleni dekuji
![]()
@adušenka Jo byla sem s Matym v hracím koutku. Dvacátého má deset měsíců, obchází nábytek, tak už si tam vyhraje. Drahý to tam zas moc není, ono to všude vychází nastejno.Co je dnes taky levný. Ať si švíca požádá o byt město, nebo může do aziláku pro matku s dětmi, ale tam nesmí chlap. Ikdyž ten se stejně jak čtu nestará ani o ni ani o malé. Je mi tvojí švíci líto, ale bude to už muset nějak vyřešit. No lehké to zrovna nebude. Rodiče ji nepomůžou? Třeba by u nich mohla chvilku bydlet s prckem.
Chlap se stara maka na Slovensku ma dojet ve CT vece a pak ma zase na 14dni odjet oni miminko chcou, prave ona bydli u taty mojeho ale ten se musi do Brezna vystehovat takze i ona
n a s mamkou je pohadana rekla jsem ji at se zajde za ni domluvit ale ona ze po tom co se stalo uz nikdy pry radsi bude bydlet pod mostem je blba no 18leta do skoly uz nechodi byla v 2 roc. nevim jak to bude dal
Jediny kde by mohla je bud oskol nebo devin. ubytovna u nemocnice. jinak najmy se pohybuji od 6.7 tisic.+ inkaso.my ze zacatku manzelstvi 2 roky bydlely na devine. pozadat o byt mesto ale musela by byt v poradniku..kolik je tvoji sestre.no je to mazec.
@adušenka Když dělá tak musí mět peníze, tak můžou i do podnájmu ne? Taky může švíca požádat o dávku v hmotné nouzi na sociálce. Školu může odložit a pak dodělat. Jinak třeba babička by nepomohla nebo sestřenice, teta?
Toja nevim skolu odlozila jo to ma ale uply nic buhvi jak dlouho tam bude. kdyby mely na majem tak jdou prece ne. NIKOHO NEMAM KDO BY JIM POMOHL ani ja kdybych byla na to sama NIKDO MI NEPOMUZE!! nase segry maji plnou hubu kecu a kdyz maji pomoct tak uz jako by vubec nezily!! je to tezky ja ji nijak pomoct nemuzu a nebudu se jim radsi do toho plist nalsa jsem jim byty od 2+1 DO 3+1 od 5tisic
no myslim ze tam chcou jit na pul s tatou tak chcou spis 3+1 horsi je nevim jakou castku muzou dat
Viděla sem jak přebíráte hadříky, to si ji donesla po malé, ne? Tak ji pomáháš aspoň jak můžeš.
Mrkni na diskuzi- Věnujeme maminkám v nouzi. Třeba se tvojí švíci něco bude hodit ![]()
Jj tasku obleceni + nejake hracky. byla za to moc rada rikala ze od sester dostala ale pry by se tim mohla vytirat podlaha:-( tak to nechapu jak ji nec takovyho mohly dat
ja ji dala po 1 diteti a znackovy a fakt byla za to rada furt mi dekovala ale chybi ji prebalvac. podlozka, postylka, deka, zavinovacka ja ji dala bilou ale chce i tu rychlo. holky musim jit povesit pradlo a dat jeste jednu pracku pak se okoupat a az uschnu.-) tak pujdu s malou a psikem ven skoda ze bydlite tak daleko.-( nebavi me to chodit sama ale ja jsem zvykla tak pa
Holky, kdyby jste někdo chtěly oblečení pro malý dítko, miminko a tak, tak já prodávám docela hezký kousky za pár kaček si myslím. Ty horší jsem teda dala do charity, hezčí chci prodat, a ty naše opravdu oblíbené si nechávám na třetí. Mám tam i hezkou zimní kombinézku a teplý kalhoty na kšandy.
@Farllin Na kluka 86 a větší bych brala.Tak už na jaro léto ať něco máme. Můžeš mi pár kousků nafotit pokud máš kalhoty, trička, mikče, kraťase.