Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dajka16 dobre diky napsala jsem to manzelovi dekuji za obchudek a snad vse probehne v poradku rekla jsem mu ze ta preb. podlozka je zdarma pro segru ju takze vi mej se papa a nekdy zajdem spolu na kaficko ju nebo prijedes k nam
jo bude mit Felicii protoze nove auti stoji tady
Prodavame Felicia Combi najeto asi 153 OOO. nevim ted presne auto nei doma, rok 1995,benzin, trochu bourane ale zadna hruza, nahradni klice, cena 4OOO kc + kupujici musi zaplatit prepis!!.kdyby jste o nekom vedeli prosim jak prijede manzel dam vice info i foto. SPECHA!!! diky
@adušenka Tak už to cestuje kvám. Snad se bude líbit
Hračky v tašce jsou na hrazdičku já to tak koupila, ale jde tam dát cokoliv jiného.
Ja bych ten kocarek pripadne prodala i se skejtem za 5300kc foto zitra.ale mu
ze byt i pro holku
Achjo mala mela po odecteni 37,4 'C tak jsem ji dala cipek usnula pak jsem ji musela vzbudit 19:30 jsem ji okoupala dala mlicko a ihned usnula, sem tam kasle
snad to uz bude ok
@adušenka Řáděj chřipky, tak se to dá čekat. Chudinka malá snad se stoho do rána vyspí.
Ahoj kroměřížačky. jak trávíte volný čas s prckama v KMa kde se nejlépe sedí na kafíčku s kámoškou a dětmi? moc děkuji za tipy. nemám v km nikoho známého s prckem, abychom se mohli začlenit. Děkuji za všechny tipy.
Díky. to je snad ve ztracené nebo kde. tam jsem si ani nevšimla…
@ewik pepik Jo ve ztracené. pak maj dětský koutek ještě v cukrárně na tržnici. Tam maj ale schodky tak musíš kočárek vynést. Další a poslední s koutkem pro děti je u nemocnice.Jak stará dítka máš?
@jbul me nezalezi na barve a za kolik?