Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jbul Tak to je teda dobrý. Sotva se naučí chodit už běhaj závody ![]()
Prostredni vidi 9 leteho brasku a chce delat to co dela braska. jinak kdyz hraje fotbal tak kope i prostredni. orostredni chce napodobovata. brasku. ten byly i chodil do skoly
Prosim poradte mala ma 38,8 takze po odectu 38,3 dala jsem ji cipek ale co kdyz nepomuze co mam delat diky
Mas nurofen a panadol tak to stridej co 4 h. jinak na nozicky ji muzes dat obklad z octove vody.2 kapesniky namocis do odrazene vody s octem. zsbalis nozky dó igel sacku. ponozky a das ji lehnout. Pomud byla stale mela klesnout. preji brzke uzdravenii
Ahojky to byla noc teda jinak mala dnes mela 38,0 takze 37,5 no dostala zase cipek a uvidime vypada ale ze ji je dobre a porad kaka no proste to budou ty zuby ktery nas trapy uz dlouho ale zuby nikde ![]()
Tak merila jsem 11:20 zase pokakana a ja taky mam asi prujem
no a namerila jsem ji 37,4 po odectu ![]()
@adušenka píše:
http://www.womenzone.cz/…ovaada/grafy?…
ovulka probiha ![]()
Aduš, já myslím, že na takovou teplotku není potřeba dávát čípky. To jde srazit vlažnou vodou, nebo octovým zábalem. Ono s tou teplotkou se potřebuje i to tělo samo poprat a vyhnat bacila. Pokud to jsou zuby, tak zkus homeo nebo calgel. Ale ono si kolikrát všichni myslí, že jde o zuby, alep řitom to zuby být nemusí ani. Teplotku srážet je lepší čípkem klidně až od 39.
Ahojky maminky
zitra nektera do Caffe castela? nechvi tam jit sama. videla bych to jit tam dat si obed a pak prochazka v podzamce. pokud nikdo pjdu sama.-(( tak piste bud zitra nebo v patek PISTE budu se tesit
My se chystame do grymova na beh. dneska a zitra oval..v sobotu nam jede v 5.45.hod nemame auto.
Holky nepotrebujete neco opravit pó zednicke strance..prosim
prosim