Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adušenka
20.2.13 09:59

Nee nema tam zadny :-(

• Citovat
  • Upravit
adušenka
20.2.13 17:46

Tak holky mala nemuze asi od 13hod usnout porad rve, slinta, steka se kdyz si je vemu smeje se, nemuzu nic delat ale musela jsem dala jsem ji piskot a byla spokojena, merim ji casteji teplotu chvilu 37,4 pak 36,8 a ted 37,0 ja uz fakt nevim spat nechce ani mliko ju neuspalo achjo nastesti uz mam uklizene i uvarene

• Citovat
  • Upravit
9356
20.2.13 19:55

Aduš, možna zuby.* podle toho že slinta.Nema řidči kakani?
Vojta teplotuje od sobotu, sice jen mirně, ale jo. Nějak na ty nemoci nejsem zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
20.2.13 20:46

Talvez zuby. a zkousi. prosadit svou osobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oli356
21.2.13 17:24

...

Dobrý den, holky. Moc se omlouvám, že vám tu lezu do rozjeté diskuze, ale snad mi dokážete poradit. Za pár měsícu čekám své první miminko a budeme se stěhovat do kroměříže a hledám pediatra, který by byl nakloněn odsunu očkování (chci očkovat, ale až po prvním roce - špatné zkušenosti z rodiny). Hledala jsem na internetu a nemůžu sehnat žádné informace, ptám se všude, zkousím tedy i tady. Snad budete vědět víc. Moc moc děkuju. O.

• Citovat
  • Upravit
3435
21.2.13 17:36

Já myslím že doktor by se měl řídit přáním rodičů. Obvolej doktory a poptej se. Já očkuju dle očkovacího kalendáře a tak nevím jak by se na odklad dívala moje mudr.Taky je otázka, jesti bys pak očkování nemusela hradit, protože pojišťovna to nejspíš hradí jen vrámci očkovacího plánu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
22.2.13 08:38

Tak smer km v 10hod :-) jinak holky vcera mala mela po odectu 37,0 a dnes 36,8 takze uz ok :-) a jinak mala silene radi v choditku smeje se uplne bez sebe :-) je to krasa :-) kdyz maji deti radost :-) :,( prominte nedalo se to ukapla mi slzicka. no a od vcerejska JE NELINKA NA KOLINKACH A DELA HOUPY HOUP :-) i dnes v 7:00 kdyz jsem si merila BT :-) sikuůlka nase :srdce: :srdce: :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3435
22.2.13 17:52

@adušenka Šikulka :potlesk: V Kroměřížským Týdeníku nějaká maminka daruje kočárek, pokud tvoje švíca chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
23.2.13 10:33

Oli, zkus Hadrabu. Ale nevím. My jsme na tom podobně. Daji, ono se očkuje dle očkovacího kalendáře všechno, pokud se očkuje. Jenže ono není stanovena doba přesně očkovat v tento den, ale jet am doba stanovená výrobcem očkovací látky od do. A dá se očkovat iv tom pozdějším termínu. Jenže většina dr to chce píchnout hned at to má z krku a maj čárku do tabulky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
23.2.13 10:50

@Farllin Já jen vím, že jsem holce platila žloutenku A i B celou i když pojišťovna hradila B. Když sem chtěla i A i B musela sem zaplatit oboje. Jinak očkuju jak řekne mudr. Žádný problém stím zatím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
23.2.13 11:36

Jo jo, dáji. To jo. Co je navíc, tak ono se už připlácí. To je jasné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
23.2.13 11:50

@Farllin Jenže já nepříplacela, zaplatila sem obě. Ono buď jednu zadara nebo když chceš obě tak zaplať obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
23.2.13 11:57

Aha, tak to já vůbec nevím. My očkujeme jen to povinné a v tom pozdějším termínu. Jinak vůbec nic. Ono totiž většinu těch nemocí stejně dítko dostane tak jak tak, jen v mírnějším provedení. A nebo dostane jinou odrudu té dané nemoci. Já o tom zase toliko nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
24.2.13 20:32

My kluci se zucastnily rohalovske 10. Volta byl 4 a 7.v zavodu na 200m nam utekla medaile o 3 sekundy. to volta má 2 roky v cervnu bude mit 3 roky.
Starsi syn v prvnim behu spadl zdrzel se o necele 40 sekundy. Dalsi behy zavodil o generaci Starsi na 900 m v case 6.15 obdrzel medaily.
V pocasi zé by psa nevyhnal co panovalo v prusinovicich.
V dalsich zavodech chci s manzelem kluky podporovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
24.2.13 20:37

@jbul Tak malé děti závoděj? 8o A V čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová