Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky mala nemuze asi od 13hod usnout porad rve, slinta, steka se kdyz si je vemu smeje se, nemuzu nic delat ale musela jsem dala jsem ji piskot a byla spokojena, merim ji casteji teplotu chvilu 37,4 pak 36,8 a ted 37,0 ja uz fakt nevim spat nechce ani mliko ju neuspalo achjo nastesti uz mam uklizene i uvarene
Aduš, možna zuby.* podle toho že slinta.Nema řidči kakani?
Vojta teplotuje od sobotu, sice jen mirně, ale jo. Nějak na ty nemoci nejsem zvykla
Dobrý den, holky. Moc se omlouvám, že vám tu lezu do rozjeté diskuze, ale snad mi dokážete poradit. Za pár měsícu čekám své první miminko a budeme se stěhovat do kroměříže a hledám pediatra, který by byl nakloněn odsunu očkování (chci očkovat, ale až po prvním roce - špatné zkušenosti z rodiny). Hledala jsem na internetu a nemůžu sehnat žádné informace, ptám se všude, zkousím tedy i tady. Snad budete vědět víc. Moc moc děkuju. O.
Já myslím že doktor by se měl řídit přáním rodičů. Obvolej doktory a poptej se. Já očkuju dle očkovacího kalendáře a tak nevím jak by se na odklad dívala moje mudr.Taky je otázka, jesti bys pak očkování nemusela hradit, protože pojišťovna to nejspíš hradí jen vrámci očkovacího plánu ![]()
Tak smer km v 10hod
jinak holky vcera mala mela po odectu 37,0 a dnes 36,8 takze uz ok
a jinak mala silene radi v choditku smeje se uplne bez sebe
je to krasa
kdyz maji deti radost
prominte nedalo se to ukapla mi slzicka. no a od vcerejska JE NELINKA NA KOLINKACH A DELA HOUPY HOUP
i dnes v 7:00 kdyz jsem si merila BT
sikuůlka nase
![]()
@adušenka Šikulka
V Kroměřížským Týdeníku nějaká maminka daruje kočárek, pokud tvoje švíca chce.
Oli, zkus Hadrabu. Ale nevím. My jsme na tom podobně. Daji, ono se očkuje dle očkovacího kalendáře všechno, pokud se očkuje. Jenže ono není stanovena doba přesně očkovat v tento den, ale jet am doba stanovená výrobcem očkovací látky od do. A dá se očkovat iv tom pozdějším termínu. Jenže většina dr to chce píchnout hned at to má z krku a maj čárku do tabulky. ![]()
@Farllin Já jen vím, že jsem holce platila žloutenku A i B celou i když pojišťovna hradila B. Když sem chtěla i A i B musela sem zaplatit oboje. Jinak očkuju jak řekne mudr. Žádný problém stím zatím nemám.
Jo jo, dáji. To jo. Co je navíc, tak ono se už připlácí. To je jasné. ![]()
@Farllin Jenže já nepříplacela, zaplatila sem obě. Ono buď jednu zadara nebo když chceš obě tak zaplať obě.
Aha, tak to já vůbec nevím. My očkujeme jen to povinné a v tom pozdějším termínu. Jinak vůbec nic. Ono totiž většinu těch nemocí stejně dítko dostane tak jak tak, jen v mírnějším provedení. A nebo dostane jinou odrudu té dané nemoci. Já o tom zase toliko nevím.
My kluci se zucastnily rohalovske 10. Volta byl 4 a 7.v zavodu na 200m nam utekla medaile o 3 sekundy. to volta má 2 roky v cervnu bude mit 3 roky.
Starsi syn v prvnim behu spadl zdrzel se o necele 40 sekundy. Dalsi behy zavodil o generaci Starsi na 900 m v case 6.15 obdrzel medaily.
V pocasi zé by psa nevyhnal co panovalo v prusinovicich.
V dalsich zavodech chci s manzelem kluky podporovat.
Nee nema tam zadny