Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hami1 Jo svítí
Já jdu dnes trhat zub moudrosti tak to sluníčko je aspoň potěšující. Bojim bojim zubaře ![]()
@dajka16 tak to nezávidím, já byla trhat osmičku před dvěma lety dobrovolně a víc už bych do toho nešla. Jen pokud to bude opravdu nutný. Tak držím palce, at to moc nebolí.
@hami1 Díky,posledně to trhal tři hodiny zubař tady a další tři hodiny to dodělával mudr v Olomouci.No chuťovka ![]()
@dajka16 mě to trhal necelou hodinu, takže to jsem na tom ještě dobře teda. Ke komu chodíš? já k Vrbeckýmu.
Tak vrbecky my dal v 10 letech facku nechtela jsem pichnout injekci od te doby mam strach. dneska manzel jde a zitra ja.ve ctvrtek jedeme na hory.
take chci jit s klukama ven
delam strom zivota.uz to delam dĺouho a je na case to ukoncit ale deti no znate to
@jbul
facku? tak to hledím teda, mě se zdá být docela hodný. ale i tak, to si přece nemůže dovolit dát někomu facku! Jinak ty hory závidím…taky bych někam vyrazila ![]()
Zubárna byla dřív jak je ušní krční chodilo se z ratajské. no je to dávno
já chodila k doktorce hadrabové.
Fuj zubař. Tak mám z něj hrůzu. Zuby moudrosti mám všechny 4 vytržené, dělal mi to nějaký super doktor z Olomouce, ale už sem prý nejezdí. Byl hrozně šikovný, trvalo mu to pokaždé 10 vteřin.
Ale ta hrůza u toho.
Tady ráno taky svítilo, ale už je zataženo a vypadá to na déšť. ![]()
Já mám vytržený jen jeden zub moudrosti, ještě tři zbývají a místo jednoho mi tam vyrostl nějaký špičák nebo co…spíš to vypadá že mi vyrostl křivě, tak doufám, že mi tam nebude dělat bordel ![]()
Tak ja jeste mam jeden zub moudrosti. jinak mam mlecny spícak a 4 je misto 5 tak ta nevyrostla neni misto. jinak chodim k zubari u kvetne
Chodím k Hrdličkovi a tenhle poslední mi trhal doktor z Olomouce. Trvalo mu to půl hodiny. Teť mám led na puse, v sobě prášek proti bolesti a antibiotika. Jídlo tak tejden jen tekuté. V pusi čtyři stehy.Jdu spát snad to zaspím.
Pokud by jste hledaly zednika na opravu domku atd.tak pisnite. reknete i znamym je skvely.
preji brzke a bezbolestne uzdraveni zoubku.
Ahoj holky neznáte nějakého dobrého a né moc drahého geodeta?
@Iduska píše:
Ahoj holky neznáte nějakého dobrého a né moc drahého geodeta?
Jak se vrátí večer můj z práce, tak se ho zeptám a písnu. Určitě bude o někom vědět. ![]()