Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky za info. Dnes jdu poprvé na vibrační plošiny. Tož už se těším ![]()
Tak se tady ta konverzace jaksi utla. Ale kdyby měla některá z vás zájem, vibrační plošiny nejsou taková hrůza. Rozhodla jsem se přidat spinning. Přidejte se! V pátek jdu na to zas! ![]()
Já jsem se rozhodla taky chudnout, už dlouho jsem rozhodnutá, po porodu. Ale nějak no…tak chudnu večer u televize a cpu se dobrotama
![]()
Ahojky holky
jak se mate dlouho jsem tu nebyla a jsem rada ze uz konecne jsem.-)) chybeli jste mi co je tu noveho? u me o miminko se uz snazime od 22.3. dneska jsem 25DC ale nevim kolik DPO poslu pak grafik at kouknete ju dekuji.
Jinak Nelinka stoji, sedi, lozi, ma 1 zoubek
12.4. bude mit 9 mesicu ![]()
Holky nemate nektera veci levne na prodej na chlapecka vel.50,56,62 i 68? dekuji moc a pro hlocicku ted na jaro, leto ale jen neco vel 80,86 trika, sukne, satky, gate, cepici, botky ma 15cm nozicku ted. dekuji
Jo a co rodicak mate nektera KB? v Breznu byli penizky na ucte 8.3. byla jsem prekvapena ![]()
Dajka: ohledně hlídání - mě hlídá babička, ale mají tam i dětský koutek, kde se větší dítko zabaví a je to kousek od cvičební místnosti. jinak hlídačka za padesát ![]()
jo a já zas nedržím nějakou dietu, abyste si nemysleli, prostě míň jím a víc se chci hýbat. tak kdyby něco, napište! ![]()
Ahoj ja mam 9mes. dceru ale hlidani neni problem, kolik to stoji, kolikrat no proste napis mi info ale musim pockat jeste za 10dni mam dostat ms pokud dostanu tak pujdu stebou
pokud ne bohuzel nebudu moct ale budu tehulka ![]()
Ovsem pokud to bude moc drahe tak nee doma mam svuj behaci trenazer ![]()
@adušenka ahojky
já mám 7 měsíční holčičku, a máme už dva zoubky
rodičák ještě nedošel, ale počítám ( doufám) že dorazí zítra
minulý měsíc už byl 8. na účtě…až jsem byla překvapená že tak brzo ![]()
Ahojky ja mela taky 8.3.
muzemse sejit? ve stredu budes mit cas? chtela bych jit do podzamky dej vedet ![]()